- Ünlü Youtuber kazada hayatını kaybetti
23 Temmuz 2024 - 13:46

Motosiklet tutkunu Rus Youtuber Tatiana Rusozolina, Türkiye’de hayatını kaybetti

Dünyayı motosikletiyle gezen ünlü Rus YouTuber Tatiana Rusozolina, Muğla’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Rusozolina’nın cesedi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - 10 konser için teklif edilen ücret ağızları açık bıraktı! Geri çevirdi
23 Temmuz 2024 - 13:01

Şebnem Ferah'a 10 konser için teklif edilen ücret ağızları açık bıraktı! Geri çevirdi

Ünlü rockçı Şebnem Ferah pandemiden sonra sahnelere ara vermişti. İddiaya göre, Ferah'a 10 konserlik bir anlaşma sunuldu ama sanatçı “Daha zamanı değil” diyerek geri çevirdi. Hatta konser için şarkıcıya 2 milyon dolar yani yaklaşık 66 milyon TL önermişler.
 - Aracı Belçika'da bulunmuştu! Türkiye'ye getiriliyor
23 Temmuz 2024 - 12:25

Barış Manço'nun aracı Belçika'da bulunmuştu! Türkiye'ye getiriliyor

7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan, Türkiye’nin efsane sanatçılarından Barış Manço'nun Belçika'da yaşarken kullandığı 1991 model kırmızı Honda Prelude Türkiye’ye geliyor. Ünlü ismin aracı Moda'da bulunan Barış Manço Müzesi'nde sergilenecek. Barış Manço’nun oğlu Batıkan Manço "Ben buradan gönderiyorum, ağabeyim orada karşılayacak" dedi.
Magazin - Magazin
23 Temmuz 2024 - 11:57

Bakan Murat Kurum ile Haluk Levent bir araya geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sanatçı Haluk Levent'i kabul etti. Levent, buluşmadan fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kareye çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.
 - İmajını tamamen değiştirdi! "Tanımakta zorlandım"
23 Temmuz 2024 - 11:38

Ebru Özkan imajını tamamen değiştirdi! "Tanımakta zorlandım"

"Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisindeki Leyla karakteri ile büyük beğeni toplayan Ebru Özkan imajını tamamen değiştirdi. Oyuncunun yeni tarzı ile ilgili sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.
 - Annesi görenleri şaşırttı! Yorum yağdı
23 Temmuz 2024 - 11:03

Mert Demir'in annesi görenleri şaşırttı

Sosyal medya paylaşımları ve sahne performanslarıyla adından söz ettiren şarkıcı Mert Demir geçtiğimiz günlerde Harbiye’de konser verdi. Konserde şarkıcıyı dinleyenler arasında annesi de vardı. Demir’in annesi ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.
 - ABD'ye yerleşmişti… Yeni işi şaşırttı! Servetine servet katacak
23 Temmuz 2024 - 10:16

Yurtdışına yerleşmişti! Ceyda Ateş restoran zinciri satın aldı

Adını Feriha Koydum dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile 2018 yılında ABD Miami'de dünyaevine girmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çift işleri büyüttü. İddiaya göre, Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy ünlü bir restoran zincirinin Miami'deki iki şubesini satın aldı.
 - Yürek burkan itiraf: Beni bırakıp gitti, keşke gitmeseydi
23 Temmuz 2024 - 10:09

CZN Burak’tan yürek burkan itiraf: Beni bırakıp gitti, keşke gitmeseydi

Paylaştığı yemek videolarıyla geniş bir takipçi kitlerine ulaşan ve son dönemde babasıyla yaşadığı sorunlarla adından söz ettiren CZN Burak, içini döktü. Fenomen isim, çok çalıştığı için terk edildiğini söyledi.
 - Hayatı kabusa döndü! Soluğu savcılıkta aldı
23 Temmuz 2024 - 09:51

Nagihan Karadere'nin hayatı kabusa döndü! Soluğu savcılıkta aldı

Survivor yarışmacısındaki performansı ve açıklamalarıyla çok konuşulan Nagihan Karadere bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Ünlü ismin hayatı telefonuna gelen isimsiz bir arama nedeniyle kâbusa döndü. Uzun bir süredir tanımadığı bir isimden telefon alan Karadere daha fazla dayanamayıp savcılığa koştu.
 - Ünlü oyuncunun acı günü! En yakını yanında olmadı
23 Temmuz 2024 - 09:27

Hercai'nin Miran'ı Akın Akınözü annesini kaybetti! Rol arkadaşı Ebru Şahin cenazeye katılmadı

Akın Akınözü’nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayatını kaybetti. Ünlü isim annesini gözyaşlarıyla toprağa verdi. Hande Erçel, Bige Önal, Tamer Karadağlı gibi birçok ünlünün katıldığı cenazede gözler rol arkadaşı Ebru Şahin’i ve Hercai’deki ekip arkadaşlarını aradı.
 - Sette kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı
23 Temmuz 2024 - 09:18

Birce Akalay sette kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Birce Akalay yer aldığı projenin çekimleri sırasında talihsiz bir kaza geçirdi. Çekimler esnasında düşen oyuncu apar topar hastaneye götürüldü. Akalay’ın göğsünü zedelediği ortaya çıktı.
 - Bodrum’da şoku yaşadı! Makarnanın 4 bin TL olduğu mekana alınmadı
22 Temmuz 2024 - 16:55

Hande Ataizi'ne Bodrum şoku! Makarnanın 4 bin TL olduğu mekana alınmadı

Bir süredir Bodrum’daki fiyatlar sık sık gündeme geliyor. Ruhsar dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Hande Ataizi tatil için gittiği Bodrum Türkbükü’nde bir mekanda içeriye alınmadı. Söz konusu mekanda bir makarna 4 bin TL…
 - Yarışmacının tabağından çıkan herkesi şaşkına çevirdi!
22 Temmuz 2024 - 13:32

MasterChef Türkiye'de yarışmacının tabağından çıkan herkesi şaşkına çevirdi!

Ana kadro seçmelerinin devam ettiği MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Enes'in tabağından çıkan hem jüriyi hem de ekranları başındaki izleyenleri şaşırttı. Tadım sırasında Enes’in tabağından poşet çıktı. Yarışmacının tabağı değerlendirmeye alınmadı.
 - Yayladan MasterChef'e! Köyde çektiği o video yeniden gündem oldu!
22 Temmuz 2024 - 10:43

Yayladan MasterChef'e! Köyde çektiği o video yeniden gündem oldu!

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmanın ana kadrosu neredeyse netleşti. MasterChef’te ana kadroya giren dokuzuncu isim Ayşe Ekiz oldu. Ekiz’in yarışmaya katılım videosu sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Yarışmacıya beğeni ve yorum yorum yağdı.
 - Dilan Polat'a kötü haber!
22 Temmuz 2024 - 09:58

MASAK raporunun ardından... Dilan Polat'ın tahliye talebi reddedildi!

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunuyor. Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan ve tutukluluk halinin devamına karar verilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliye talebi reddedildi.
 - Ölümden dönmüştü! İtiraflarıyla şaşırttı: "Kullanılmaktan bıktım"
22 Temmuz 2024 - 09:36

Ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan itiraflarıyla şaşırttı: "Kullanılmaktan bıktım"

Arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taşıyan, 2021 yılında karaciğer ve böbrek nakli olmuştu. Uzun süre sağlık sorunları yaşayan şarkıcı Hakan Taşıyan Youtube’da katıldığı bir programda sektörden neden uzaklaştığını anlattı. Taşıyan, “Kullanılmaktan artık bıktım” dedi.
 - ABD'ye taşınmıştı! 'İki aydır hayatım değişti' diyerek yeni işini açıkladı
21 Temmuz 2024 - 14:25

ABD'ye taşınmıştı! Erdem Baş 'İki aydır hayatım değişti' diyerek yeni işini açıkladı

Birçok dizi ve filmde yer alarak adını duyuran ünlü oyuncu Erdem Baş, ani bir kararla ABD’ye taşınmıştı. Hayatını artık ABD’de geçiren oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son olarak yeni işini açıkladı.
Magazin - Magazin
21 Temmuz 2024 - 12:11

TikTokçu fenomenden rezil hareket! Kovulunca sinirlendi

Yediğini içtiğini bedavaya getirmek isteyen ‘Berivan’ isimli TikTok kullanıcısı, gittiği restoranda ücret ödemek istemedi. Kadın restorandan kovulunca öfkesine hakim olamadı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.
 - Güneri Cıvaoğlu kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı
21 Temmuz 2024 - 11:08

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Gazeteci ve avukat Güneri Cıvaoğlu, dün gittiği bir restoranda düşüp başını çarptı. Olayın ardından Cıvaoğlu apar topar hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Gazeteci sabah saatlerinde yoğun bakımdan çıkarılırken doktorlar Civaoğlu'nun tedbir amaçlı bir süre daha gözlem altında tutulacağını ifade etti.
Magazin - Magazin
21 Temmuz 2024 - 10:23

Engin Akyürek'in acı günü! Aldığı haberle yıkıldı

Adım Farah dizisinde canlandırdığı Tahir Lekesiz karakteriyle hafızalara kazınan Engin Akyürek aldığı acı haberle sarsıldı. Oyuncunun 24 Erzincanspor Kulübü Başkanı amcası Ömer Akyürek’in kızı Ezgi Başak Akyürek Okul, trafik kazasında hayatını kaybetti.
Magazin - Magazin
21 Temmuz 2024 - 09:46

Kuruluş Osman’ın yapımcısından yeni dizi!

Kuruluş Osman’ın yapımcısı Bozdağ Film’den yeni diziler geliyor. Bozdağ Film’in patronu olan Mehmet Bozdağ tıpkı geçen sezon gibi atv’ye iki dizi birden yapmayı planlıyor.
Başa Dön Sona Git