Magazin - Magazin
19 Temmuz 2024 - 09:38

Sosyal medya fenomeni Pan Xiaoting, canlı yayında yemek yerken öldü

24 yaşındaki Çinli yayıncı ve sosyal medya fenomeni Pan Xiaoting, canlı yayında yemek yerken can verdi. Genç kızın midesinden çıkanlar ve otopsi raporu doktorları bile şaşırttı.
 - Dubai prensesi eşini sosyal medyadan boşadı
19 Temmuz 2024 - 09:16

Böylesi görülmedi! Dubai Prensesi Şeyh Mahra eşini Instagram’dan boşadı

Dubai Emirliği'nin kızı Prenses Şeyh Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum, sosyal medya üzerinden eşinden boşandı. Bu hamle dikkat çekerken, boşanma sebebiyle ilgili bir açıklama yapmadı.
 - 15 yıllık küslük sona erdi
19 Temmuz 2024 - 09:02

Yıllardır konuşmuyorlardı! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses 15 yıl sonra aynı karede

2009 yılında İbo Show'da tartışan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses uzun yıllardır birbirleriyle konuşmuyor. Ünlü isimler geçen uzun yıldan sonra Bodrum'da bir araya geldi. Barışmaları hayranlarını sevindirirken ikilinin pozlarına sosyal medyada beğeni yağdı.
Magazin - Magazin
18 Temmuz 2024 - 17:04

Gelin Evi’nden Gelinim Mutfakta’ya! Aslı Hünel’in yeni sezondaki adresi netleşti

Show TV’nin çok izlenen gündüz kuşağı programı Gelin Evi’nden şaşırtan bir kararla ayrılan Aslı Hünel’in yeni sezondaki projesi belli oldu. Hünel, Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu oldu.
 - Kovulduğunu duyurmuştu: Arka Sokaklar'a taze kan!
18 Temmuz 2024 - 16:30

18 yıllık yönetmen kovulduğunu duyurmuştu! Arka Sokaklar koltuğunu devralan isim belli oldu

Arka Sokaklar’ın 18 yıllık yönetmeni Orhan Oğuz, diziden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. İzleyiciyi şaşırtan gelişmenin ardından sevilen polisiye dizinin yeni sezonunu çekecek yönetmen açıklandı.
 - Beykoz'da çiftlik kurmuştu: Yeni mesleğe yelken açtı
18 Temmuz 2024 - 13:38

Beykoz’da köy hayatı yaşamaya başlamıştı! İlker Ayrık ticarete atıldı

Beykoz’un İshaklı köyünde 17 dönümlük çiftlik kuran İlker Ayrık, İstanbul’un göbeğinde köy hayatı yaşamaya başlamıştı. Şimdilerde zamanının çoğunu burada geçiren ünlü oyuncunun ticarete atılacağı ortaya çıktı.
 - Çarpıcı itiraf: Annesi doğmasını istemediği için zehir içmiş
18 Temmuz 2024 - 10:36

Yıldız Tilbe’den çarpıcı itiraf: Annesi doğmasını istemediği için hamileliğinde ilaç içmiş!

Şarkıcı Yıldız Tilbe, son konserinde yaptığı itirafla herkesi şaşırttı. Hayranlarını üzen açıklamalarda bulunan Tilbe, annesi tarafından istenmediğini ve kendisine hamileyken düşük yapmak için ilaç içtiğini söyledi.
 - Ünlü sunucu sözlendi, fotoğraflarını da paylaştı
18 Temmuz 2024 - 09:55

Evlilik teklifi çok konuşulan Kadir Ezildi sözlendi! Fotoğrafları da paylaştı

Temizlik programlarıyla adını duyuran Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Ezildi, o anları sosyal medyada paylaştı.
 - Yunan şarkıcının Türk bayrağı hazımsızlığı!
18 Temmuz 2024 - 09:17

Yunan şarkıcı Despina Vandi’nin Türk bayrağı hazımsızlığı! Saygısız hareketi sonrası ilk açıklama

Yunan şarkıcı Despina Vandi, İzmir Çeşme’deki Türk Eğitim Vakfı’na destek amacıyla düzenlenen konserde Türk bayrağı ve Atatürk posterlerini görünce sahneye çıkmadı ve konser iptal oldu. Skandal hareket sonrası Vandi’den ilk açıklama geldi.
 - Sevenlerini üzecek haber! Bülent Ersoy programdan ayrıldı
18 Temmuz 2024 - 00:04

Sevenlerini üzecek haber! Bülent Ersoy programdan ayrıldı

Bülent Ersoy, Dünyalar Güzellerim Tatil'de programından ayrıldığını duyurdu. Ayrılığının sebebini açıklayan Ersoy, makyörünün uygunsuz davranışlarda bulunduğunu iddia etti.
 - Yakın zamanda ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'ten para isyanı
17 Temmuz 2024 - 16:40

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'ten para isyanı!

Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan İbrahim Tatlıses, son dönemde oğlu Ahmet Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı sorunlarla adından söz ettirmişti. Altı çocuğu olan Tatlıses, son yaptığı açıklamada ailesindeki krize paranın sebep olduğunu söyleyerek isyan etti.
 - Usta oyuncudan üzen haber! Ameliyat oldu
17 Temmuz 2024 - 15:54

Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ameliyat oldu!

Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu, iki operasyon birden geçirdi. Şamlıoğlu, haberi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Oyuncu, "Eğer dokulara saygılı ve iyi bir hekim tarafından ameliyat edilirsiniz, sonrasında kuş gibi kalkabiliyorsunuz” dedi.
 - Nişanlısını ilk kez paylaştı! Evlilik teklifi gündem oldu
17 Temmuz 2024 - 14:26

Kadir Ezildi nişanlısını ilk kez paylaştı! Evlilik teklifi gündem oldu

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu ünlü fenomen Kadir Ezildi geçtiğimiz hafta evliliğe ilk adımı atarak nişanlandığını duyurmuştu. Ezildi, şimdi ise sır gibi sakladığı nişanlısını ilk kez paylaştı. Ünlü isim evlilik teklif ettiği anları paylaşıp, "Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin" notunu düştü.
 - Son ⁠⁠⁠hâlini kimse tanıyamadı! Yeni görüntüsüne yorum yağdı
17 Temmuz 2024 - 13:19

Cengiz İmren'in son ⁠⁠⁠hâlini kimse tanıyamadı! Yeni görüntüsü ile ilgili yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Cengiz İmren, 90'lı yıllara damgasını vurmuştu. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Cengiz İmren'in son halini görenler tanıyamadı. Ünlü ismin yeni hali ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.
 - 7 yıl sonra setlere geri dönüyor! Partneri belli oldu
17 Temmuz 2024 - 11:14

Sinem Kobal 7 yıl sonra setlere geri dönüyor! Partneri belli oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal 7 yıl sonra yeniden ekranlara dönüyor. "Her Şeyin Başı Merkür" filminde 'Elif' karakterini oynayacak oyuncunun partneri, Alp Navruz olacak.
 - Yeşilçam'ın usta ismi bakımevinde öldü!
17 Temmuz 2024 - 10:30

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın bir usta ismi daha vefat etti. Geçmişte 'Çiçek Taksi', 'Anne ya da Leyla', 'Şengün Konağı' gibi yapımlarda rol alan 78 yaşındaki ünlü yönetmen ve oyuncu Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti.
Magazin - Magazin
17 Temmuz 2024 - 09:38

Sıla Türkoğlu yeni bir araç aldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Doğa’ karakteriyle hafızalara kazınan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde trafik çevirmesinde alkollü olduğu anlaşılınca 6 aylığına ehliyetini kaptırmıştı. Türkoğlu bu olayın ardından otomobilini sattı. Aracını satan oyuncu onun yerine 3 milyon 500 bin liraya Mercedes aldı. Ancak araç ehliyet geri gelene kadar 4 ay daha otoparkta bekleyecek.
 - Hastane görüntüleri korkutmuştu! Müge Anlı’dan açıklama geldi
17 Temmuz 2024 - 09:02

Hastaneye kaldırılmıştı! Müge Anlı'dan Rahmi Özkan’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama

Uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan avukat Rahmi Özkan, hastaneye kaldırıldı. Solunum cihazına bağlı olan Özkan'ın konuşmakta zorluk çektiği hali sevenlerini üzmüştü. Özkan’ın sağlık durumu ile ilgili Müge Anlı’dan açıklama geldi. Ünlü sunucu, “Rahmi Bey’in sağlığı gayet iyi maşallah… Dualarınızı bekliyoruz” dedi.
 - Anlattıkları çok konuşuldu
16 Temmuz 2024 - 16:47

O mektup cezaevini karıştırmıştı! Dilan Polat'ın ifadesi alındı

Dilan Polat, Kasım ayından bu yana kara para aklama ve suç örgütü kurma suçundan cezaevinde tutuklu bulunuyor. Polat’ın geçtiğimiz günlerde kayınvalidesine gönderdiği mektup Marmara Cezaevini karıştırmıştı. Cezaevi yönetimi, ‘Görülmüştür’ damgası vurulmadan çıkarılan mektuptan sonra inceleme başlatmıştı. Savcı, cezaevi yönetiminden izinsiz dışarıya mektup gönderen Polat’ın ifadesine başvurdu.
 - Hastaneye kaldırıldı, son görüntüsü üzdü
16 Temmuz 2024 - 14:50

Rahmi Özkan hastaneye kaldırıldı! Son görüntüsü üzdü

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç vakalara çözüm arayan avukatlar ve psikologlar sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Bu isimlerden biri de hiç şüphesiz Rahmi Özkan... Programda yıllardır yorumculuk yapan Özkan hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin son hali ise sevenlerini üzdü.
 - Eski eşinden taciz isyanı: 'Seni pişman edeceğim!'
16 Temmuz 2024 - 14:14

Ümit Erdim'in eski eşi Seda Çınar'dan taciz isyanı!

Hayat Bilgisi dizisinde üstlendiği ‘Arif’ karakteriyle hafızalara kazınan Ümit Erdim ile eşi Seda Erdim geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız yollarını ayırmıştılar. Ümit Erdim ile tek celsede boşanan Seda Çınar, bir süredir sosyal medya üzerinden taciz edildiğini söyleyerek "Beni ve çocuklarımı pis hayal dünyasına alet eden kişiyi ayaklarıma kapanıp yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Maddi ve manevi senin canını acıtmaya geliyorum" dedi.
Başa Dön Sona Git