Magazin - Magazin
21 Temmuz 2024 - 08:50

İbrahim Tatlıses'ten Yıldız Tilbe'ye büyük jest!

2009 yılında İbo Show'da tartışan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses uzun yıllardır birbirleriyle konuşmuyordu. Ünlü isimler geçtiğimiz günlerde aradaki buzları eritmiş ve Bodrum’da bir araya gelmişti. Tatlıses bu kez ise 15 yıllık dargınlığa son verdiği Yıldız Tilbe’ye, Bodrum konserinde 100 adet kırmızı gül yolladı. Tilbe ise bu jest karşısında Tatlıses’in "Mavi mavi" şarkısını söyledi.
 - Okan Kurt'ın yeni imajı şaşırttı! "Icardi sandım"
21 Temmuz 2024 - 08:18

Okan Kurt imaj değiştirdi! Yeni hali İcardi'ye benzetildi

Sosyal medyanın en sivri dilli ve dobra isimlerinden olan Demet Akalın, Okan Kurt'un yeni imajını paylaştı. Saçlarını Icardi’nin saç rengine boyatan ünlü ismi Demet Akalın sosyal medya hesabından “Ocardi saçına doyamadı” notu ile paylaştı.
 - Wanda Nara'ya büyük şok! Babası gözaltına alındı
20 Temmuz 2024 - 17:04

Wanda Nara'nın babası gözaltına alındı!

Ünlü futbolcu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara ayrılık kararı aldıklarını duyurmuştu. Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Wanda Nara'nın babası gözaltına alındı.
 - Usta oyuncu hayatını kaybetti
20 Temmuz 2024 - 16:49

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya, 82 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Zafer Algöz duyurdu.
 - Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
20 Temmuz 2024 - 14:28

Akın Akınözü'nün acı günü: Kendisi gibi oyuncu olan annesi hayatını kaybetti

Hercai dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü vefat etti. Bir süredir kanser tedavisi gören Özlem Akınözü, birçok başarılı projede yer almıştı.
 - Kadir Ezildi’nin asıl mesleği ortaya çıktı
20 Temmuz 2024 - 13:42

Dün akşam nişanlanmıştı! Kadir Ezildi'nin asıl mesleği ortaya çıktı

Temizlik programlarıyla adını duyuran Kadir Ezildi şu sıralar özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Dün akşam sevgilisi Gamze Türkmen’le nişanlanan ünlü sunucunun asıl mesleği ortaya çıktı. Ezildi, daha önce özel bir hastanede arşiv sorumlusuymuş…
 - Bomba itiraf: "2 yılda 2 kere ölümden döndüm"
20 Temmuz 2024 - 11:49

Devrim Yakut'tan itiraf: 2 yılda 2 kere ölümden döndüm

Usta oyuncu Devrim Yakut katıldığı bir programda yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Yakut, Camdaki Kız dizisinde rol aldığı dönemde beynine pıhtı atması sonucu sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Sonrasında ise Kirli Sepeti dizisinde de ayağı kırık bir şekilde rolüne devam eden oyuncu, 2 yılda 2 kez ölümden döndüğü söyledi.
 - Üzerinde servet taşıyor! Tektaşının fiyatı dudak uçuklattı
20 Temmuz 2024 - 11:06

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya üzerinde servet taşıyor!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yeni sezon ürünlerini inceleyen Altunkaya, tatil öncesi doyasıya alışveriş yaptı. Ünlü ismin parmağındaki tektaşı dikkat çekti. İddiaya göre Altunkaya’nın tektaşının fiyatı tam olarak 5 milyon TL!
 - "Allah insaf versin" deyip  sitem etti
20 Temmuz 2024 - 09:56

Otopark ücretini duyunca şoke oldu! Zafer Algöz o sözlerle isyan etti

İstanbul'da İSPARK ücretlerine yüzde 35'e varan zam yapıldı. Bir saatlik otopark ücreti 70 TL oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK'a arka arkaya yaptığı otopark zamlarına usta oyuncu Zafer Algöz isyan etti.
 - 16 yaşında kaçarak evlenmişti! Şimdi annesinin kopyası
20 Temmuz 2024 - 09:25

16 yaşında kaçarak evlenmişti! Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen annesinin kopyası

Şarkıcı Yıldız Tilbe’nin sır gibi sakladığı kızı Sezen, uzun süre sonra ortaya çıktı. Onu görenler annesiyle olan benzerliği karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
 - Uzun süredir ekranlarda yoktu! Son hali görenleri şaşırttı
20 Temmuz 2024 - 09:24

Uzun süredir ekranlarda yoktu! Selin Demiratar'ın son hali görenleri şaşırttı

'Huzur Sokağı' (2012-2014) dizisinden bu yana ekranlarda uzak olan 41 yaşındaki oyuncu Selin Demiratar geçtiğimiz günlerde bir AVM'de objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi. Oyuncunun son hali ise gözlerden kaçmadı.
 - Meclis'teki düzenleme akıllara onları getirdi
20 Temmuz 2024 - 06:30

Meclis'teki düzenleme akıllara onları getirdi! Eşlerini bıraktılar soyadlarını asla

Sezen Aksu, Demet Akbağ, Zuhal Olcay gibi birçok ünlü boşandıkları eşlerinin soyadını taşıyor. Burcu Biricik, Sinem Kobal gibi bazı isimler ise kızlık soyadından vazgeçmedi.
 - Merak edilen MASAK raporu ortaya çıktı!
19 Temmuz 2024 - 15:38

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında MASAK raporu ortaya çıktı! O detay şaşırttı

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, kasım ayında kara para aklama ve yasadışı bahis suçlarından tutuklanmıştı. Raporda Dilan Polat'ın ticari ve finansal işlemlerde karar yetkisinin olmadığı, karar vericilerinin Engin ve Sezgin Polat olduğu belirtilirken incelenen banka hesaplarında da şüphe uyandıracak bir veri olmadığı aktarıldı.
 - Reklam yüzü olmuştu! Ünlü markadan skandal karar
19 Temmuz 2024 - 15:29

Bella Hadid'i reklam yüzü yapmıştı! Adidas tepkilere boyun eğdi, skandal karara imza attı

İsrail’in Gazze’deki eylemlerine sert tepki gösteren Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid’in reklam yüzü olduğu Adidas’tan skandal bir hamle geldi.
Magazin - Magazin
19 Temmuz 2024 - 14:54

Metin Akpınar'a ikinci şok! Kızından bomba açıklama

Yıllar sonra ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun ardından ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlamak için önce dava açıp sonra DNA testi yaptırmıştı. Katkıcı'nın ünlü oyuncunun kızı olduğu kesinleşmişti. Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu babasına açtığı dava hakkında açıklamada bulundu. Nebioğlu, ikizi Sevgi Katkıcı’nın Akpınar’a maddi-manevi tazminat davası açacağını söyledi.
 - Psikiyatrist Arif Verimli'den kritik uyarı!
19 Temmuz 2024 - 13:55

Psikiyatrist Arif Verimli'den kritik uyarı! "Dışarı çıkmayın"

Ülke genelinde sıcaklıklarda artış var. Geçtiğimiz yıllarda Müge Anlı ile yollarını ayıran ünlü psikiyatrist Arif Verimli'nin yüksek sıcaklıklarla alakalı bir uyarı yaptı. Verimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dışarı çıkmayın. Sıcakların psikiyatrik durumla ilişkisi kesindir” ifadelerini kullandı.
 - Sahnede elektrik akımına kapılarak can verdi
19 Temmuz 2024 - 12:50

Brezilyalı şarkıcı sahnede elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi

Brezilyalı rock şarkıcısı Ayres Sasaki, sahnede elektrik akımına kapılarak can verdi. Sahnede yaşanan korkunç kaza sonucu ölen Sasaki’nin yakınları kahroldu.
Magazin - Magazin
19 Temmuz 2024 - 12:22

‘Dünya Güzellerim Tatilde’ programında şoke eden gelişme: 3. bölümü göremeden yayından kaldırıldı

Geçtiğimiz hafta Bülent Ersoy ve makyör Tolgahan Karataş arasında yaşanan krizle gündeme gelen ‘Dünya Güzellerim Tatilde’ programının yayından kaldırıldığı iddia edildi. Yapımın 3. bölüm yayınlanmadan veda ettiği öne sürüldü.
 - Gelininin ilginç tarzı gündem oldu! Ceketlerini giyiyor
19 Temmuz 2024 - 11:42

Orhan Gencebay’ın gelini kayınpederinin ceketlerini giyiyor!

Arabesk müziğin ünlü ismi Orhan Gencebay, özel hayatıyla da adından söz ettiren bir sanatçı. Gencebay, şu sıralar geliniyle gündemde. Kayınpederinin kullandığı ceketleri kendi stiline uygun şekilde dizayn ederek günlük hayatında kullanan gelin Seda Han’ın tarzı çok konuşuldu.
 - Eşinin vefat ettiği günü ilk kez anlattı! Her detayı üzdü
19 Temmuz 2024 - 10:25

Filiz Erkal, eşi İbrahim Erkal'ın vefat ettiği günü ilk kez anlattı!

7 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal, katıldığı bir programda eşinin vefat ettiği günün detaylarını ilk kez anlattı. Ünlü ismin sözleri dinleyenlerin içini burktu.
Magazin - Magazin
19 Temmuz 2024 - 09:43

Ata Demirer'den milyonluk yatırım!

Yaz aylarını Bozcaada’da geçiren ünlü komedyen Ata Demirer, sosyal medya hesabından yeni aldığı lüks teknesini "Hoş geldin kızım" notuyla paylaştı. Demirer, teknesine ise “Sevdalı” adını verdi.
Başa Dön Sona Git