- İkinci kez anne oldu! 4 kişilik aile pozu...
4 saat 11 dakika önce

Hepsi grubunun eski üyesi Cemre Kemer ikinci kez anne oldu

2000’li yılların başlarında yer aldığı Hepsi grubunda fırtınalar estiren Cemre Kemer, ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Kemer, oğlu Kerim ile ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.
 - 'Babalık' krizi! O da mahkeme koridorunu arşınladı
4 saat 40 dakika önce

Sanat dünyasında 'babalık' krizi! Önce Metin Akpınar ve Uğur Dündar, şimdi de Serdar Bilgili...

Metin Akpınar’ın DNA testiyle sanatçının öz kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu’ndan sonra kardeşi Dilara Gülatan, Uğur Dündar’a açtığı babalık davasıyla adından söz ettirdi. Sanat dünyasında yaşanan ‘babalık’ krizi konuşulmaya devam ederken, İhsan Sabancı ve Erol Büyükburç’un da benzer durumlarla karşılaştığı akıllara geldi. Ancak iş adamı Serdar Bilgili’nin hakkında açılan üç farklı davayla mahkeme koridorlarını arşınladığı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
5 saat 25 dakika önce

Birlikte görüntülenmişlerdi! Aslı Turanlı’dan Somer Sivrioğlu açıklaması

MasterChef jüri üyesi Somer Sivrioğlu, genç oyuncu Aslı Turanlı ile yan yana görüntülenmişti. İkilinin birlikte olup olmadığı merak edilirken, Turanlı’dan beklenen açıklama geldi.
 - 9. kez ameliyat oldu! 'Ne hale gelmiş'
6 saat 6 dakika önce

Burnundan 9. kez ameliyat olan Murat Dalkılıç ilk kez görüntülendi

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündemde. Daha önce ilkokuldan beri burnuna estetik yaptırdığını söyleyen Dalkılıç, 9 kez ameliyat oldu. Konserlerini iptal eden isim, uzun süre sonra ilk kez görüntülendi.
 - Gazetecileri görünce çılgına döndü, sinir krizi geçirdi
8 saat 24 dakika önce

Nihal Candan cezaevinde 37 kiloya düşünce tahliye edildi! Görüntülenmek istemedi, sinir krizi geçirdi

‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ gibi nedenlerle haklarından soruşturma açılan ve cezaevine gönderilen Candan kardeşlerden Nihal Candan ile ilgili sağlık sorunları sebebiyle tahliye kararı verildi. Yakalandığı anoreksiya nevroza yüzünden 37 kiloya düşen fenomen ismi karşılamak için annesi cezaevinin yolunu tutarken, basın mensuplarının kendisini görüntülemesine izin vermeyen Candan’ın sinir krizi geçirdiği öğrenildi.
 - Değişimini görenler hayrete düştü: Estetik faciası
9 saat 10 dakika önce

Sertab Erener ‘Mecbursun’ şarkısına klip çekti! Değişimini görenler hayrete düştü: Estetik faciası

Şarkıcı Sertab Erener, uzun bir aradan sonra ‘Mecbursun’ şarkısının klibi için kamera karşısına geçti. Erener yaptırdığı estetik operasyonlarla dikkat çekerken, ünlü ismi görenler son halini pek beğenmedi.
 - Esra Erol'da 'çocuk gelin' skandalı!
10 saat 16 dakika önce

Esra Erol’da çocuk gelin skandalı! Yayın ihbar kabul edildi, Berfin İpkin’i 98 bin TL’ye satan aile gözaltına alındı

ATV ekranlarının gündüz kuşağı programı Esra Erol’da skandal bir olay yaşandı. 14 yaşındaki Berfin İpkin’den 20 Mart’tan bu yana haber alınamıyordu. Annesi Songül İpkin, Esra Erol’un programına katılarak kızının kayıp olduğunu söyledi ve yardım istedi. Gerçek canlı yayında ortaya çıktı. Ailenin 14 yaşındaki Berfin’i 98 bin TL başlık parası karşılığında sattığı ortaya çıktı. Öte yandan ekipler yayını ihbar kabul etti ve stüdyoya gelerek aileyi gözaltına aldı.
 - Bu halini unutun! Son fotoğrafı çok konuşuldu
11 saat 7 dakika önce

İmplant tedavisine başlayan Yıldız Tilbe dişsiz kaldı! Son hali çok konuşuldu

Eğlenceli kişiliğiyle bilinen Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İmplant tedavisine başlayan ünlü şarkıcı kişisel hesabında ön dişlerinin çekildiği kareleri paylaştı.
 - Uçakta fenalaşan İlber Ortaylı'dan ilk açıklama
26 Nisan 2024 - 20:12

Uçakta aniden fenalaşmıştı... Ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan ilk açıklama

Ünlü tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, uçakta aniden fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ortaylı'dan ilk açıklama geldi: "Emin ellerdeyim."
 - Diziye müjdeyle döndü! 'Bu haberi benim vermem lazım'
26 Nisan 2024 - 16:40

Arka Sokaklar’a dönen Şevket Çoruh’tan müjde! Partneri Oya Okar da yeniden kadroda

18 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenomen diziye 632. bölümde veda eden Şevket Çoruh, ‘Mesut Komiser’ rolüyle 672. bölümde geri döndü. Ünlü oyuncu son olarak partneri Oya Akar’ın da fenomen yapımın kadrosuna yeniden dahil olduğunu müjdeledi.
 - Öldürülen kadın ünlü şarkıcının kuzeni çıktı
26 Nisan 2024 - 15:30

Rezidansta korkunç cinayet! Öldürülen kadın ünlü şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Kartal’daki bir rezidansta Selin Yalın isimli kadın, müteahhit Ömer Öktem tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Gözaltına alınan katil zanlısı cinayeti itiraf etti. Öte yandan bugün toprağa verilen Selin Yalın’ın ünlü şarkıcı Yalın’ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.
 - Sevilen dizi final yapıyor, tarih belli oldu
26 Nisan 2024 - 14:41

Başrolünü Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam final yapıyor, tarih belli oldu!

Her hafta Salı günü ATV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş gibi oyuncuların yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final tarihi belli oldu.
 - Nihal Candan tahliye edildi
26 Nisan 2024 - 12:42

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşmüştü: Nihal Candan için tahliye kararı

Sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşler ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanmıştı. Cezaevinde sağlık sorunları yaşayan ve 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan için tahliye kararı çıktı. Öte yandan Candan'ın hastaneye yatışının yapıldığı öğrenildi.
 - Gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! İlk rolü o dizideymiş
26 Nisan 2024 - 12:22

Kenan Işık’ın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! Meğer ilk rolü o dizideymiş

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının unutulmaz sunucusu Kenan Işık, 2014 yılında beyin kanaması geçirmişti. Uzun süredir yatağa bağlı şekilde yaşamını sürdüren ve tedavisi devam eden Işık’ın ilk rol aldığı dizideki görüntüsü ortaya çıktı.
 - ABD'de yaşayan oyuncu Türkiye'ye döndü! Son hali şaşırttı
26 Nisan 2024 - 09:21

Uzun süredir ABD’de yaşayan Ayça Varlıer Türkiye’de döndü! Geliş sebebini de açıkladı

Kurtlar Vadisi’nde doktor Neşe, Hayat Şarkısı’nda Mahsa, Kalk Gidelim’de Nurcan karakterlerini üstlenen Ayça Varlıer, uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Ünlü oyuncu ülkeye döndü, son haline sosyal medyada birçok yorum yapıldı.
 - ‘Nida’ çığlıklarıyla hapse götürüldü!
26 Nisan 2024 - 03:32

Dilan Polat, mahkemede sinir krizi geçirdi! ‘Nida’ çığlıklarıyla hapse götürüldü

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat azmettirici olarak, fenomen Banu Parlak’ın iş yerini kurşunlamaktan yargılanan Daltonlar Çetesi davasına eklendi. Hâkim önüne çıkan Dilan Polat, gözyaşlarına boğuldu.
 - Mahkeme sonrası ortalık karıştı!
25 Nisan 2024 - 17:10

Mahkeme sonrası ortalık karıştı: Banu Parlak’ın yüzüne tükürdüler! ‘Çocuğumun can güvenliğinden endişe ediyorum’

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın geçen yıl güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava bugün görüldü. Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 11 sanık hakim karşısına çıkarken, duruşma sonrası ortalık fena karıştı. Dilan Polat’ın yakınları çıkışta Banu Parlak’a tükürüp hakaretler savururken, fenomen isim yaptığı açıklamada “Çocuğumun can güvenliğinden endişe ediyorum. Kendilerini mağdur gösterip beni kötü göstermeye çalışmalarından çok yoruldum, çok sıkıldım” dedi.
 - Hastaneye kaldırıldı! Sevenlerine bir uyarısı var
25 Nisan 2024 - 16:26

Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı! Sevenlerine bir uyarısı var

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde rol alan Tuvana Türkay, hastaneye kaldırıldı. Sağlık sorunları yaşayan oyuncu paylaştığı serumlu fotoğrafla endişelendirirken, sevenlerine uyarı yapmayı da ihmal etmedi.
 - Trafik kazası geçirdi, yoğun bakımda
25 Nisan 2024 - 15:41

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi, kaburgaları kırıldı

‘Taçsız Kraliçe’ , Damga’ , ‘Banker Bilo’ gibi birçok filmde oynayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles’ta feci bir trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan Tuğba’nın kaburgalarının kırıldığı ve 8 saatlik ameliyata girdiği öğrenildi.
Magazin - Magazin
25 Nisan 2024 - 15:14

Okulda tepki çeken ‘Dilan Polat’ gösterisi! Veliler ateş püskürdü

23 Nisan etkinliklerinin yapıldığı bir okulda, sosyal medyada gündem olan bir performans videosu tartışmalara yol açtı. Okuldaki gösteride kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat’ın taklidi yapıldı, o görüntüler velileri tedirgin etti.
 - Cezaevinde protesto! 37 kiloya düştü
25 Nisan 2024 - 12:53

Cezaevindeki Candan kardeşlerden haber var! Hastalığa yakalandı, 37 kiloya düştü

Sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşler ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Silivri Cezaevi’nde bulunan kardeşlerden Nihal Candan’ın ‘anoreksiya nevroza’ hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı.
Sona Git