GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜCORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜYILPORT SAMSUNSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
46 dakika önce

Feyyaz Uçar'dan sert tepki: Ayar vermeye kalkmasın

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Çaykur Rizespor ile oynanan maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Spor - Spor
1 saat 57 dakika önce

Emre Belözoğlu'na son dakika şoku! Ankaragücü ile Alanyaspor puanları paylaştı

Ankaragücü, Süper Lig'in 35. haftasında ağırladığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Son bölüme 1-0 önde giren ev sahibi ekip, 90+5'te gelen gole engel olamadı.
Spor - Spor
2 saat 31 dakika önce

Nefes kesen maçta kavga! Fenerbahçe taraftarlarıyla Monacolu basketbolcular tartıştı

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi dördüncü karşılaşmasında Monaco’ya 65-62 mağlup oldu. Seride durum 2-2'ye geldi. Karşılaşma sonrası kavga çıktı.
Spor - Spor
3 saat 29 dakika önce

Beşiktaş - Rizespor maçında 5 gol! Joe Worrall 90+7'de 3 puanı kazandırdı

Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Beşiktaş ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. Bol pozisyonlu karşılaşmada son sözü 90+7'de Joe Worrall söyledi.
Spor - Spor
3 saat 58 dakika önce

UEFA'dan milli takımlara EURO 2024 müjdesi! Gözler A Milli Takım'a çevrildi

A Milli Takım'ın da yer alacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Haziran ayında başlayacak dev turnuva öncesi kadro sayısında değişiklik yaşandı.
Spor - Spor
4 saat 16 dakika önce

Süper Lig'de dev transfer! Alman milli futbolcu Marco Reus 'gelirim' dedi

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, kulüp tarihinin önemli futbolcuları arasında giren Marco Reus'un sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Alman yıldız için Süper Lig seçenekleri gündeme geldi.
 - Alex de Souza, Süper Lig ekibiyle anlaştı
4 saat 18 dakika önce

Efsane geri dönüyor! Alex de Souza, Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı

Türk futbol tarihinin önemli isimlerinden Alex de Souza, yıllar sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönüyor. İşte efsane oyuncunun yeni adresi...
 - "Kahrolsun İsrail"
5 saat 11 dakika önce

20 bin kişilik stat "kahrolsun İsrail" sloganları ile inledi

Gazze'de 7 aydır katliam yapan İsrail, Ankaragücü -Alanyaspor maçında sloganlarla eleştirildi. "Özgür Filistin" pankartı açılan 20 bin kişilik statta "kahrolsun İsrail" sloganları atıldı.
Spor - Spor
5 saat 13 dakika önce

Hatayspor'dan ayrılan Volkan Demirel için sürpriz iddia! Süper Lig'den teklif var

Başakşehir'e karşı alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası Hatayspor'daki görevinden istifa eden Volkan Demirel'in yeni sezonda Süper Lig'de takım çalıştırmaya devam edeceği öne sürüldü.
Spor - Spor
5 saat 51 dakika önce

Erden Timur'dan Ali Koç açıklaması! 'Tehdit etti, Allah ıslah etsin'

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe Spor Külübü Başkanı Ali Koç'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalarda cevap verdi.
Spor - Spor
6 saat 47 dakika önce

Galatasaray'da Ünal Aysal sürprizi! Süheyl Batum seçimi kazanırsa göreve başlayacak

Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak olan başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Süheyl Batum, yönetim kurulu listesini teslim etti. Basın mensuplarına açıklama yapan Batum, Ünay Aysal'ın geri döneceğini duyurdu.
Spor - Spor
7 saat 35 dakika önce

Hedef olimpiyat kotası

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota veren Dünya Takımlar Bayrak Şampiyonası, 4-5 Mayıs tarihlerinde Bahamalar'da düzenlenecek. Türkiye Atletizm Federasyonunun açıklamasına göre, başkent Nassau'da yapılacak organizasyonda 4x100 ve 4x400 metre milli takım sporcuları da kota mücadelesine çıkacak.
 - ‘Ömer Faruk Ünal'ın o yazısını özellikle okuyun’
7 saat 48 dakika önce

Ali Koç'tan Büyükekşi'ye gönderme: Ömer Faruk Ünal'ın o yazısını özellikle okuyun

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugünkü basın toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi Türkiye gazetesi yazarı Ömer Faruk Ünal'ın ‘Ben Mehmet Büyükekşi (!)’ başlıklı yazısıyla eleştirdi.
 - Kulüpler seçimin erkene alınması için kaç imza topladı?
10 saat 54 dakika önce

Kulüpler seçimin erkene alınması için kaç imza topladı? TFF net sayıyı verdi

TFF'den kulüplerin seçim tarihini erkene almak için topladığı imzalarla ilgili yeni bir açıklama geldi. İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral'ın 136 imza toplandığına yönelik sözlerini yalanlayan TFF, "Noter yoluyla bugüne kadar ulaştırılan imza sayısı 109, yine noter yolu ile imzasını çektiğini beyan eden kulüp sayısı 13, yetkisiz kişilerin imzaladığı geçersiz imza sayısı 2'dir. Sonuç olarak geçerli imza sayısı 94'tür. 136 imza topladık beyanı gerçek değildir" denildi.
 - Arda Güler havalara uçacak! Ancelotti müjdeyi verdi
10 saat 56 dakika önce

Arda Güler havalara uçacak! Ancelotti müjdeyi verdi

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Cadiz maçı öncesi Arda Güler'e müjdeyi verdi. Tecrübeli teknik adam Cadiz maçında ilk 11'de sahaya çıkacağını söyledi. Real Madrid'in maçı kazanması, Barcelona'nın ise Girona deplasmanında puan kaybetmesi halinde başkent ekibi şampiyonluğunu ilan edecek.
 - Amatör maçta büyük kavga! Taşlarla saldırdılar
11 saat 31 dakika önce

Amatör maçta büyük kavga! Taraftarlar taşlarla birbirine saldırdı

Bilecik'in Söğüt ilçesinde oynanan amatör futbol maçında taraftarlar arasında kavga çıktı. 3 taraftar ile bir polis memuru, atılan taşlar nedeniyle yaralandı. Bir takım otobüsünün camları da taşla kırıldı.
Spor - Spor
12 saat 19 dakika önce

Volkan Demirel dönemi sona erdi, yeni teknik direktör belli oldu

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'in istifasının ardından takımın başına Özhan Pulat getirildi. 
 - Yıldızlar masalsı rotalara hayran kaldı
22 saat 40 dakika önce

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu yine nefesleri kesti! Yıldızlar masalsı rotalara hayran kaldı

TUR, senelerdir hep aynı yerlerden geçiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Evet, bölge aynı ama yolları farklı… Her seferinde yeni bir rotanın oluşturulması ayrı bir mühendislik, emek ve maharet istiyor…
 - Türkiye gazetesine özel açıklamalar: Hedefim...
22 saat 41 dakika önce

Eyüpspor’un başarılı golcüsü Ahmet Kutucu, en büyük hayalini açıkladı

Eyüpspor’un başarılı golcüsü Ahmet Kutucu Türkiye Gazetesi’nin Youtube Kanalı’na konuk oldu. En büyük hayalini paylaşan Kutucu, "Hedefim Premier Lig" dedi.
 - Kartal ŞENOLA!
22 saat 58 dakika önce

Kartal ŞENOLA! Beşiktaş’ta teknik direktörlük için ibre yeniden Güneş’e döndü

Tecrübeli teknik adamın takımın başına geçmesini düşünenler yönetimde çoğaldı. Bugün yapılacak toplantıda ortak karar çıkması durumunda yeniden Şenol Güneş’e gidilecek.
 - Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa etti
02 Mayıs 2024 - 21:27

Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Efsanevi isim Volkan Demirel Hatayspor'dan istifa etti

Süper Lig'de düşme hattındaki Hatayspor'da kalmak adına kritik bir dönemece giren teknik direktör Volkan Demirel görevinden istifa etti.
Sona Git