GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Al Musrati'den flaş paylaşım
6 dakika önce

Kırmızı kart görüp Beşiktaş'ı 10 kişi bırakmıştı! Olay adam Al Musrati'den flaş paylaşım

Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş'ı, gördüğü kırmızı kart nedeniyle 10 kişi bırakan Libyalı orta saha Al-Musrati, 2-1 kaybedilen karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte haberin detayları.
 - Tadic'ten şampiyonluk ve Galatasaray itirafı
22 dakika önce

Dusan Tadic'den çok konuşulacak şampiyonluk itirafı: "İpler Galatasaray'ın elinde"

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Kadıköy'de konuk ettiği derbide sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, şampiyonluk mücadelesi verdiği Galatasaray'la arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin yıldız isimlerinden Dusan Tadic, çok konuşulacak bir şampiyonluk itirafı yaptı.
 - Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket
47 dakika önce

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde eşi benzeri görülmemiş olay! Fenerbahçe tribünlerinden Semih Kılıçsoy'a jest

Süper Lig'in 34.haftasında Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı kendi evinde 2-1 mağlup ettiği derbi sonrasında, eşi benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a, Fenerbahçe tribünleri bakın nasıl bir jest yaptı.
 - Maç sonrası çılgına döndü
1 saat 26 dakika önce

Erman Toroğlu Fenerbahçe maçı sonrası Al-Musrati'ye yüklendi: "Sen takımını satıyorsun"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmanın 25.dakikasında kırmızı kart gören Al-Musrati, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olurken, Erman Toroğlu çok sert sözlerle oyuncuya yüklendi.
 - O iddia sonrası ateş püskürttü "Köpek gibi..."
1 saat 48 dakika önce

Mert Hakan Yandaş Serdar Aziz iddiaları sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: "Köpek gibi..."

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in kadro dışı kalması herkesi şaşırtırken flaş bir iddia ortaya atılmış, Aziz'in kullandığı bir ifade sonrası Mert Hakan Yandaş ile kavga ettiği ve bu yüzden kadro dışı kararı alındığı belirtilmişti. Yandaş'tan o iddialar cevap sosyal medyadan geldi.
 - Flaş hakem açıklaması
2 saat 5 dakika önce

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe'den flaş hakem açıklaması: "Hakem Fenerbahçe'den yana..."

2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe takımının 10 kişi kalmasına rağmen iyi oynadığını söyledi ve karşılaşmanın hakemleri hakkında flaş ifadeler kullandı.
 - İsmail Kartal resmen açıkladı
2 saat 21 dakika önce

Edin Dzeko derbide neden yedek kaldı? İsmail Kartal resmen açıkladı

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı ağırladığı ve 2-1 kazandığı derbide, Boşnak yıldız Edin Dzeko'nun yedek çıkması herkesi şaşırtmıştı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Dzeko'nun neden yedek kaldığı sorusuna cevap verdi.
 - Yok böyle şanssızlık! Onun için geldiler ama...
2 saat 40 dakika önce

Böyle şanssızlık görülmedi! Almanlar İsmail Yüksek için geldi o oyuna devam edemedi! Gözyaşlarını tutamadı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği derbide, İsmail Yüksek şanssız bir sakatlık yaşadı. Yerden kalkamayan genç yıldız gözyaşları içinde sahayı terk etti.
 - Boksta gurur gecesi! Busenaz eksiği tamamladı
3 saat 5 dakika önce

Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli sporcu Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu oldu!

2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası kadınlar 66 kilo finalinde Rus rakibi Albina Moldazhanova'yı mağlup eden Milli sporcu Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu oldu ve bu organizasyonda ilk kez altın madalya kazandı.
 - Metin'den Al-Musrati hakkında flaş iddia!
3 saat 42 dakika önce

Tümer Metin'den derbide kırmızı kart gören Al-Musrati hakkında çarpıcı sözler: "Tuhaf kokular geliyor"

Süper Lig'in 34.haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 25.dakikasında Al-Musrati, kırmızı kart gördü ve Beşiktaş 10 kişi kaldı. Galatasaray derbisinde de kendi kalesine gol atan Al-Musrati hakkında Tümer Metin, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Metin'in o yorumu.
 - Serdar neden kadro dışı kaldı? Şoke eden iddialar
4 saat 5 dakika önce

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in kadro dışı kalma nedeni şoke etti! Flaş Galatasaray detayı! Mert Hakan Yandaş'la da kapıştı

Fenerbahçe'de, Beşiktaş derbisi öncesinde kadroda yer almayan 3 isimden biri de Serdar Aziz'di. Serdar Aziz'in neden kadro dışı kaldığı merak edilirken, ortaya flaş bir iddia atıldı. İşte tüm yaşananlar...
 - Buse Naz'dan bir başarı daha! Üst üste...
4 saat 50 dakika önce

Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonu oldu

Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası'nda kadınlar 52 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, final karşılaşmasında Rus rakibi Anastasia Kool'u yenerek 3. kez Avrupa Şampiyonu oldu
 - Yanal'dan flaş iddia
5 saat 14 dakika önce

Dzeko Beşiktaş derbisinde yedek kaldı ortalık karıştı! Ersun Yanal'dan Fenerbahçe hakkında flaş iddia

Süper Lig'in 34.haftası bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe Kadıköy'de, Beşiktaş'ı konuk etti ve karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesapları için kritik bir önem taşıyan bu karşılaşmada Boşnak yıldız Edin Dzeko'nun yedek kalması şaşkınlık uyandırırken, Ersun Yanal'dan flaş bir iddia geldi.
 - Yangına körükle gidiyorlar! Ataman'a hakaretler yağdırdılar
5 saat 33 dakika önce

İsrail basını yangını körükle gidiyor! Ergin Ataman'a hakaretler yağdırdılar

EuroLeague play-off turu ikinci maçında İsrail ekibi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup eden Yunan temsilcisi Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrası İsrail tarafından, tehditler aldığını açıklamış ardından görüntüler sosyal medyada yayılmıştı. Bu kez İsrail basını Ataman'a hakaretler yağdırdı.
 - Kasımpaşa 1-0 Samsunspor
5 saat 46 dakika önce

Maç sonucu: Kasımpaşa 1-0 Samsunspor | Paşa 2 maç sonra galibiyet yüzü gördü

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa, Samsunspor'u konuk etti. Aytaç Kara'nın 3.dakikada bulduğu goller 3 puanı hanesine yazdıran Kasımpaşa, Avrupa kupalarına katılmak için iddiasını sürdürdü.
 - Sivasspor - Konyaspor: 1-0
5 saat 52 dakika önce

Maç sonucu: Sivasspor - Konyaspor: 1-0 | Rey Manaj'dan jeneriklik gol!

Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor ile Konyaspor karşılaştı. Karşılaşmayı Rey Manaj'ın şık golüyle ev sahibi Sivasspor kazanırken, Konyaspor ise ateş hattından uzaklaşamadı.
 - Sarı-lacivertlilerin yıldızını izleyecek
6 saat 13 dakika önce

Alman devi onun için geliyor! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde sarı-lacivertlilerin yıldızını izleyecek

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Kadıköy'de, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Fenerbahçe'nin şampiyonluk, Beşiktaş'ın ise 3.sırada yer alma hesaplarını yaptığı derbiye, Almanya'dan scoutlar da sarı-lacivertlilerin yıldızını izliyor olacak. İşte haberin detayları.
 - Ancelotti'den Arda Güler'e sert sözler! Gole rağmen...
6 saat 37 dakika önce

Real Sociedad maçında yıldızlaşan Arda Güler'e Ancelotti'den sert uyardı! Golünü attı, performansıyla göz doldurdu ama...

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'le, ilk kez ilk 11'de kendisine yer bulan Arda Güler, Real Sociedad karşılaşmasının yıldızıydı. Attığı gol ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Güler, maçın oyuncusu da seçildi. Ancak Güler karşılaşma sonunda Teknik Direktör Ancelotti'den sert bir uyarı aldı. Bakın neden.
 - Andresen'de 3'üncü etap zaferi
6 saat 57 dakika önce

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yedinci gün: Tobias Andresen 3'üncü etap zaferini elde etti

125.4 kilometrelik İzmir-(Çeşme) İzmir etabını DSM Firmenich takımından Tobias Andresen kazandı ve 3'üncü etap zaferini elde etti. Turkuaz mayo Frank Van der Broek’de kaldı. Tur, yarın koşulacak 105.4 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı ile sona erecek ve 2024 şampiyonu belli olacak. Genel ferdi klasman birinciliği için büyük mücadele bekleniyor. zaman farkları birbirine çok yakın olması nedeniyle son etap birinciliği belirleyici olacak.
Spor - Spor
7 saat 2 dakika önce

Liverpool'un şampiyonluk hayalleri suya düştü! Salah ve Klopp maç içinde birbirine girdi

Şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşayan Liverpool, West Ham United ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Mohamed Salah ve Jürgen Klopp'un maç içindeki tartışması sporseverleri şaşırttı.
Spor - Spor
7 saat 32 dakika önce

PFDK'den Enis Destan'a 3 maç ceza! Trabzonspor itiraz edecek

Fatih Karagümrük ile oynanan Türkiye Kupası yarı final turu maçında kırmızı kart gören Trabzonsporlu Enis Destan, 3 maç men cezası aldı.
Sona Git