GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Ali Koç'tan derbi galibiyeti sonrası şampiyonluk açıklaması!
1 saat 28 dakika önce

Ali Koç'tan derbi galibiyeti sonrası şampiyonluk açıklaması! 'Şerefsizlere, hırsızlara gösterdik'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbi sonrası yaşanan olaylar hakkında konuştu. Ali Koç açıklamasında "Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik." ifadelerini kullandı. Koç, kendisine 'Delikanlılığı varsa gelsin' diyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e cevap verdi.
 - Dursun Özbek, Ali Koç'a meydan okudu
2 saat 35 dakika önce

Dursun Özbek, 'Çalışanları darp etti, küfür etti' diyerek Ali Koç'a seslendi! 'Delikanlıysan gel'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçında yaşananların ardından açıklama yaptı. Açıklamasında Ali Koç'u hedef alan Özbek, "Ali Koç'un yaptıkları, 40-50 kişiyle buraya gelip burada çalışanları darp etmesi, ağza alınmayacak galiz küfürler söylemesi kabul edilecek şeyler değil. Şimdi ben geldim, yüreğin yetiyorsa gel buradayım bekliyorum seni. Delikanlılığın varsa gel." ifadelerini kullandı.
 - Ali Koç'tan Galatasaraylı isme tehdit
3 saat 35 dakika önce

Ali Koç'tan Galatasaraylı isme tehdit 'Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin'

Fenerbahçe'de Galatasaray galibiyeti sonrası coşku zirveye çıktı. Tarihi zaferin ardından Başkan Ali Koç dahil bütün takım ve yönetim RAMS Park zemininde galibiyeti kutlamak istedi. Kutlamalar esnasında Ali Koç ile Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan arasında gerginlik yaşandı. Ali Koç'un olay sırasında "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin" dediği görüntülendi.
Spor - Spor
3 saat 59 dakika önce

Derbi sosyal medyada devam ediyor! İrfan Can Kahveci'den Icardi'ye göndermeli paylaşım!

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği karşılaşma sonrası, İrfan Can Kahveci sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kahveci paylaşımında, Icardi'nin Fenerbahçe'nin Konyaspor ile berabere kaldığı maçın ardından yaptığı paylaşıma göndermede bulundu.
Spor - Spor
4 saat 18 dakika önce

İsmail Kartal'dan derbi sonrası Aziz Yıldırım'a Mourinho sitemi! 'Allah'a havale ediyorum'

Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanından 3 puanla döndü. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonunda açıklamalar yaptı. Kartal, "Bir derbi öncesinde hocayla anlaşmalar, açıklamalar Fenerbahçelilere yakışmaz. Onları Allah'a havale ediyorum." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
4 saat 42 dakika önce

Filenin Sultanları, Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde 2.galibiyetini aldı

Filenin Sultanları, Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde Fransa'yı 3-0 mağlup etti. Filenin Sultanları, Antalya etabını 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladı.
Spor - Spor
4 saat 43 dakika önce

Mert Hakan Yandaş maç sonrası eleştirilere cevap verdi! 'Terör örgütü üyesi bana sallamış'

Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanından 1-0 galip döndü. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş maç sonu açıklamalar yaptı. Kendisine yapılan eleştirilere cevap veren Yandaş, "Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış, demek ki doğru yoldayım." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
5 saat önce

Fenerbahçe'den Galatasaray'ın koreografisine cevap! 'Hababam güm güm güm'

Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe ile oynanan derbi öncesi koreografi yaptı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle bitti ve Fenerbahçe maç paylaşımında Galatasaray taraftarının koreografisine gönderme yaptı.
 - Şampiyonluk son hafta belli olacak
5 saat 8 dakika önce

Şampiyonluk son hafta belli olacak! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda devirdi

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a konuk olan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün golüyle 3 puana uzandı.
Spor - Spor
5 saat 53 dakika önce

Arda Güler seriye bağladı! Milli yıldızdan ilk yarıda iki gol

Real Madrid ve dünya futbolunun son haftalardaki yıldızı Arda Güler, takımının Villarreal ile oynadığı maça damga vuruyor. Milli yıldızımız maçın 14 ve 45+3'üncü dakikalarında topu ağlara göndermeyi başardı.
Spor - Spor
6 saat 18 dakika önce

Premier Lig'de şampiyon Manchester City! Guardiola üst üste 4.kez kazandı

Premier Lig'in son haftasında Manchester City, West Ham'ı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Manchester City, üst üste 4.kez İngiltere'de şampiyonluğa ulaşmayı başardı.
Spor - Spor
7 saat 31 dakika önce

Derbide olay koreografi: Hababam sınıfı, sınıfta kaldı

Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe ile oynanan derbi öncesi koreografi yaptı. İki farklı tribünde yapılan görsel şölen büyük beğeni topladı.
Spor - Spor
7 saat 42 dakika önce

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye U19 göndermesi!

Galatasaray, Fenerbahçe maçı öncesi ilk 11'ini İngilizce hesabından duyurdu. Sarı-kırmızılılar, paylaşımda Fenerbahçe'ye U-19 göndermesi yaptı.
 - Dev derbi öncesi kavga çıktı
8 saat 25 dakika önce

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga çıktı

Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında sahada kavga çıktı. Futbolcular arasında büyüyen kavgayı güvenlik güçleri sahaya girerek ayırdı.
Spor - Spor
9 saat 38 dakika önce

Hatayspor'dan Beşiktaş maçı sonrası açıklama! 'Bilinçli bir şekilde düşme hattına itildik'

Hatayspor, Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından karşılaşmanın hakemine yönelik sert bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Takımımızın bilinçli bir şekilde düşme hattına itildiği yadsınamaz bir gerçektir." ifadeleri kullanıldı.
 - Süper Lig devi Di Maria'yı açıkladı
12 saat 8 dakika önce

Süper Lig devi Di Maria'yı duyurdu! Taraftarlar imza töreni için geri sayıma başladı

Beşiktaş, Benfica'dan ayrılması beklenen Angel Di Maria ile görüştüklerini açıkladı. İkinci başkan Hüseyin Yücel, Arjantinli oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.
Spor - Spor
13 saat 3 dakika önce

Derbiye sürpriz konuk! Efsane futbolcu Galatasaray taraftarlarını selamlayacak

Galatasaray tarihinin iz bırakan futbolcularından olan Wesley Sneijder, bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisini stadyumdan izleyecek.
Spor - Spor
13 saat 38 dakika önce

Okan Buruk'tan şaşırtan hamle! Fenerbahçe'ye karşı ilk 11'de yer alacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu akşam oynanacak kritik Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda değişikliğe gitme kararı aldı.
 - Dev derbinin VAR hakemi açıklandı
13 saat 51 dakika önce

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi açıklandı! Tarihte bir ilk yaşanacak

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR hakemi İtalyan Fabio Maresca oldu. İki takım arasında oynanan lig maçlarında ilk defa yabancı bir VAR hakemi görev alacak.
Spor - Spor
14 saat 41 dakika önce

Beşiktaş maçı sonrası şaşırtan anlar! Hataysporlu futbolcular Kabataş'a yürüyüp, taksi tuttu

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Hatayspor'da futbolcuların maç sonu taksiyle stadyumdan ayrılması sosyal medyada gündem oldu.
 - Beşiktaş milli oyuncu için devrede! Bir talibi daha var...
15 saat 24 dakika önce

Beşiktaş milli oyuncu için devreye girdi! Süper Lig'den bir ekip daha talip...

Gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, hem teknik direktör hem de yıldız futbolcu transferi için harekete geçti. Kara Kartal'ın Polonya'da forma giyen milli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Süper Lig'den başka bir takım ve MLS ekibi de yetenekli oyuncuya talip. İşte detaylar...
Sona Git