GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - TFF açıkladı! Süper Lig'de 35.hafta hakemleri
1 saat 22 dakika önce

TFF açıkladı! Süper Lig'de 35.haftanın hakemleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 35.hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri duyurdu.
 - Timur, Özbek'in listesinde olacak mı? Kararını açıkladı
1 saat 30 dakika önce

Erden Timur, Dursun Özbek'in listesinde olacak mı? Son kararı verdi! Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi ortalık karıştı

Galatasaray’da olağan seçim öncesi sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Süheyl Batum'un, Dursun Özbek'in rakibi olacağının iddia edilmesinin ardından bu kez Erden Timur gelişmesi yaşanıyor. Erden Timur'un son kararını verdiği ve bunu yakın çevresine açıkladığı bildirildi.
 - Ancelotti, Arda Güler'e bizzat söyledi
1 saat 59 dakika önce

Ancelotti Arda Güler'i kenara çekti müjdeyi verdi! Tam Real Madrid'den ayrılması beklenirken...

Geçtiğimiz hafta sonu Real Sociedad deplasmanında gösterdiği performansı, takıma 3 puan kazandıran tek golle taçlandıran Arda Güler, Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'le oynadığı karşılaşma sonrası müjdeyi aldı.
 - Çeşme Yarı Maratonu, Ege’nin eşsiz doğasında koşulacak
2 saat 28 dakika önce

Çeşme Yarı Maratonu Ege’nin eşsiz doğasında, 4 Mayıs tarihinde koşulacak

Tarih ve doğanın bir arada olduğu rota üzerinde koşmak isteyenler, Çeşme Yarı Maratonu’nda 4 Mayıs Cumartesi günü bir araya gelecek. ‘Denizin Sesi, Adımların Ritmi: Çeşme'de Koş!’ sloganı ile Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde koşulacak yarışa 21 ülkeden bin 745 sporcu katılacak.
 - Arat'ın Almanya seferi boşa değilmiş! Yeni teknik adam...
2 saat 35 dakika önce

Hasan Arat'ın Almanya seferi boşa değilmiş! Beşiktaş'ın başına o ismi getiriyor yeni teknik direktör

Bu sezon 6 teknik direktör değiştiren Beşiktaş son olarak Fernando Santos ile yollarını ayırmış ve takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'ye emanet etmişti. Gelecek sezon için teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlılarda ilk aday belli oldu. İşte haberin detayları.
 - Galatasaray'ın yeni sezon formaları sızdı! İşte ilk görüntü
3 saat 25 dakika önce

Galatasaray'ın yeni sezon formaları sızdı! İşte sarı-kırmızılıların gelecek sezon giyeceği iç saha forması

Bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'ın, yeni sezon formaları sosyal medyada ortaya çıktı. İşte detaylar...
 - Liverpool'un yeni sezon formaları tanıtıldı
3 saat 38 dakika önce

Liverpool yeni sezonda giyeceği iç saha formaları tanıtıldı! Jürgen Klopp'suz ilk sezon

Yeni sezonda Jürgen Klopp ile yollarını ayıracak olan ve yerine Feyenoord Teknik Direktörü Arne Slot'u getireceği iddia edilen Premier Lig devlerinden Liverpool, 2024/25 iç saha formasını tanıttı. Liverpool'daki geleceği merak konusu olan Virgil van Dijk da modellik yaptı.
 - Hocası açıkladı! İşte İrfan Can'ın transfer olacağı takım
3 saat 55 dakika önce

Fenerbahçe'de bu sezon göz dolduruyor! Eski hocası İrfan Can Kahveci'nin transfer olacağı takımı açıkladı

Bu sezon attığı goller ve gösterdiği performansla Fenerbahçe'yi sırtlayan isimlerden biri olan irfan Can Kahveci hakkında eski hocasından flaş iddialar geldi. İşte haberin detayları...
 - Flaş Icardi iddiası! "Formayı taşıyamayacak insanlar..."
4 saat 30 dakika önce

Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis'ten flaş Mauro Icardi iddiası: "Formayı taşıyamayacak insanlar..."

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve attığı gollerle efsaneleşen, şimdilerde Japonya'da forma giyen Bafetimbi Gomis Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gomis'in Mauro Icardi hakkındaki sözleri dikkat çekti.
 - Seçim öncesi Özbek'e rakip çıktı
4 saat 52 dakika önce

Galatasaray'da Ünal Aysal sürprizi! Başkanlık seçimi öncesi Dursun Özbek'e rakip çıktı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da, 26 Mayıs tarihinde bir de başkanlık seçimi yapılacak. Hali hazırda başkan olan Dursun Özbek, yeniden aday olacağını duyurmuştu. Listelerin verilmesine 24 saat kala sarı-kırmızılılarda bir sürpriz yaşandı. İşte detaylar...
 - Cengiz kaybetti
10 saat 42 dakika önce

Fenerbahçe’nin en pahalı transferi, tarihi bir hayal kırıklığı oldu

Sezon başında 15 milyon avroluk bonservisle sarı lacivertli formayı sırtına geçiren Cengiz Ünder’den önderlik bekleniyordu. Ancak millî yıldız bir türlü kulübeden başını çıkarmayı beceremedi.
 - "Keşke 3-4 yıl daha kalsaydım"
10 saat 43 dakika önce

G.Saray’ın unutulmaz golcüsü Mario Jardel’in büyük pişmanlığı.... Keşke 3-4 yıl daha kalsaydım

Sadece bir sezon sarı kırmızılı formayı giyen ve golleriyle unutulmazlar arasına giren Brezilyalı isim “Eğer biraz daha devam etseydim kariyerim çok daha farklı olurdu. İcardi kendinden bekleneni veriyor. Biz kendi tarihimizi yazdık, o da kendi tarihini yazıyor” dedi
 - Beşiktaş'ta şampiyonluk ilk sezon zor
11 saat 22 dakika önce

Beşiktaş'ın görüştüğü Nuri Şahin'den gerçekçi plan! Şampiyonluk ilk sezon zor

Başkan Hasan Arat'ın ortaya koyduğu projeyi çok beğenen genç teknik adam "Bu yapılanmada başarı hemen gelmez ama Beşiktaş'ın geleceği sağlama alınır" dedi
 - Dortmund PSG'yi tek golle geçti
13 saat 56 dakika önce

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Borussia Dortmund PSG'yi tek golle geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk maçında Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain'i tek golle mağlup etti.
 - Kaza yapan genç futbolcudan kahreden haber
15 saat 34 dakika önce

Kaza yapan genç futbolcudan kahreden haber

Kocaeli'de, içinde bulunduğu aracın metrelerce yükseklikten ağaçlık alana uçması ile yaralanan Darıca Spor U18 futbolcularından Yunus Emre Savaş, 3 günlük hayat mücadelesini kaybetti.
 - Rekor teklifi elinin tersiyle itti, yenisi geldi
20 saat 50 dakika önce

Arda Güler'i sollayıp geçecek! Beşiktaş Semih Kılıçsoy için gelen rekor teklifi elinin tersiyle itti yerine yenisi geldi

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş'ın tek kazanımı 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy oldu. Daha şimdiden Avrupa'nın pek çok dev kulübünü peşine takan Kılıçsoy'un sezon sonunda rekor bir bedelle transfer olması hatta Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'i geçmesi bekleniyor. Bu doğrultuda Kılıçsoy hakkında flaş 2 transfer iddiası ortaya atıldı. İşte haberin detayları...
 - Gol krallığında zirve el değiştirdi ortalık alev alev!
21 saat 16 dakika önce

Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirve el değiştirdi ortalık alev aldı! Icardi mi Dzeko mu derken Rey Manaj gümbür gümbür

Süper Lig'de bir yanda Galatasaray ile Fenerbahçe kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi verirken bir yandan da gol krallığı yarışı sürüyor. Edin Dzeko ile Mauro Icardi'nin kapıştığı yarışta zirve el değiştirirken, Sivassporlu Rey Manaj gümbür gümbür geliyor.
 - Kartal sağ gösterip sol vurdu! Bomba transfer
22 saat 24 dakika önce

Beşiktaş yeni sezonun ilk bombasını patlattı! Herkes teknik direktör beklerken sağ gösterip sol vurdu, Salih Özcan...

Samsunspor karşılaşması sonrası Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta, teknik direktör arayışları sürerken ilk transfer bombasının eli kulağında. Herkes siyah-beyazlılardan teknik direktör bombası beklerken, onlar Salih Özcan bombasını patlatmak için kolları sıvadı.
 - Trabzonspor'un yıldızı halı saha maçı yaptı
22 saat 43 dakika önce

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Trabzonsporlu Nicolas Pepe halı sahada baklavasına maç yaptı

Trabzonspor'un sezon başında Arsenal'dan kadrosun kattığı 28 yaşında Fransız sağ kanat Nicolas Pepe, halı sahada görüntülendi. Pepe, halı sahada adeta şov yaptı.
 - Almanlar açıkladı! Sacha Boey'e büyük şok!
23 saat 4 dakika önce

Bayern Münih'ten Sacha Boey'e büyük şok! Almanlar açıkladı: "Dürüst olmak gerekirse..."

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için Almanya günleri pek iyi geçmiyor. Şansız bir sakatlık yaşayan Boey, süre alma konusunda da sıkıntı yaşıyor. Sezon sonunda Bayern'de kalıp, kalmayacağı merak edilen Boey için Alman basınından flaş bir iddia geldi. İşte haberin detayları.
Spor - Spor
23 saat 43 dakika önce

Galatasaray efsanesi Mario Jardel yıllar sonra açıkladı: Çok pişmanım

Galatasaray'ın Brezilyalı efsane futbolcusu Mario Jardel, kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'den erken ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan Jardel, Fenerbahçe ile ilgili de gündem olacak sözler kullandı.
Sona Git