GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜCORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Önce 4 gol attı sonra bombaladı: "O adam umurumda değil"
5 dakika önce

Erling Haaland önce 4 gol attı sonra da o sözlere cevap verdi: "O adam umurumda değil"

Premier Lig'in 36.haftasında Erling Haaland şov yaptı. Manchester City'nin, Wolverhampton'ı 5-1 mağlup ettiği karşılaşmada 4 gol atan Erling Haaland geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın eski oyuncusu Roy Keane'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamalara da cevap verdi.
 - Galatasaray-Sivasspor | Canlı
34 dakika önce

Süper Lig'de 35.hafta: Galatasaray-Sivasspor | Canlı Blog

Süper Lig'de 35.hafta karşılaşmasında Galatasaray, Sivasspor konuk ediyor. Karşılaşmanın canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz.
 - Yeni takımını böyle duyurdular
53 dakika önce

Güle güle Fenerbahçe! Cengiz Ünder için veda vakti! Yeni takımını böyle duyurdular

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosunda kattığı ancak bir türlü beklediği verimi alamadığı Cengiz Ünder hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünder'in sezon sonunda sarı-lacivertlilere veda edeceği haberi kısa sürede gündeme bomba gibi düştü.
 - Arat, Beşiktaş'ın başına o ismi geri getiriyor!
1 saat 52 dakika önce

Hasan Arat Beşiktaş'ın başına o ismi geri getiriyor! Almanya seferi sonrası yeşil ışığı yaktı

Fernando Santos'un ayrılığı sonrası gelecek sezon takımın başına getireceği isim için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitmiş ve bir takım görüşmeler gerçekleştirmişti. Bu hamle o ismi yeniden Beşiktaş'ın başına getirebilir. İşte haberin detayları...
 - Sivasspor maçında oynayacak mı? Mertens bilmecesi
2 saat 14 dakika önce

Galatasaray'da Mertens bilmecesi! Şut çekerken sakatlanan oyuncunun son durumu merak ediliyor

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Mertens'in sakatlığı can sıkıyor. Sivasspor karşılaşması öncesi sakatlanan Mertens'in son durumu merak konusu...
 - Ancelotti hakkında olay sözler: "Çatlak Ancelotti..."
2 saat 46 dakika önce

Şampiyonluk sonrası Ancelotti hakkında olay sözler: "Çatlak Ancelotti..." Arda Güler baskıları sonrası...

3 golle kazandıkları maçın ardından, Barcelona'nın da puan kaybetmesiyle La Liga'da 36.şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Arda Güler oldu. Oyunda kaldığı süre boyunca gösterdiği performansla göz dolduran Güler, kariyerindeki ilk şampiyonluğunu aldı. Öte yandan Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında yaşananlar hakkında da İspanyol basınında çok çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte haberin detayları.
 - Ancelotti'den Arda Güler için olay sözler
3 saat 18 dakika önce

Real Madrid'in şampiyon olduğu maç sonrası Ancelotti'den Arda Güler için olay sözler: "Gençlere süre vermek için burada değilim"

La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid ile Cadiz karşı karşıya geldiği karşılaşmada Madrid, rakibini 3-0 mağlup etti. Şampiyonluk yarışındaki rakibi Barcelona'nın puan kaybetmesiyle de La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de Arda Güler, maça ilk 11'de başladı. Gösterdiği performansla göz dolduran Güler hakkında maç sonu teknik direktör Carlo Ancelotti oldukça çarpıcı bir açıklama yaptı.
 - Erdal Alkış: Türk futbolu dibi gördü
4 saat 1 dakika önce

TFF Başkan Adayı Erdal Alkış’tan iddialı açıklamalar: 2 milyar dolarlık fon hazır

İhlas Medya’yı ziyaret eden TFF Başkan Adayı Erdal Alkış “Federasyon arpalık... Futbolu dipten çıkaracağız” dedi. Dürüst, şeffaf yönetim vurgusu yapan Alkış, naklen yayın pastasını dört katına çıkaracağını belirterek “Şu an 2 milyar dolarlık fon hazır. Bu paralar kulüplere akacak” dedi
 - Sivas maçının önemi büyük!
5 saat 32 dakika önce

Galatasaray'ın bugünkü Sivas maçının önemi büyük! Rekor, seri, her şey var

Sarı kırmızılılar bir puan alırsa, Fenerbahçe’nin en çok puan toplama rekorunu (93) kıracak, yenilmezlik serisini 23 maça çıkaracak. Galip gelirse de evinde 18’de 18 olacak
 - Fırtına buz kesti!
5 saat 51 dakika önce

Fırtına buz kesti! Ligi üçüncü bitirmek isteyen Trabzon, Karadeniz derbisinde Samsunspor’a yenildi

Gisdol’ün planı Abdullah Avcı’yı av yaptı. 90 dakika boyunca müthiş presiyle rakibini hataya zorlayan Samsunspor Taylan (pen.), Mouandilmadji ve Fernandez’in (k. k.) golleriyle kazandı. Bardhi’nin golü Trabzon’a teselli oldu
Spor - Spor
11 saat 44 dakika önce

Süper Lig devinden Di Maria bombası! Arjantinli yıldızla görüşme yapılacak

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş’ın Benfica forması giyen Angel Di Maria ile ilgilendiği öne sürüldü.
Spor - Spor
12 saat 58 dakika önce

Uğurcan Çakır, Gisdol'dan özür diledi! Maç sonu yaşanan olay şaşırtmıştı

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, Samsunspor maçı sonrası Markus Gisdol ile kısa süreli bir gerginlik yaşamıştı. Milli kaleci karşılaşma sonrasında özür mesajı paylaştı.
Spor - Spor
14 saat 12 dakika önce

Kayserispor - Fatih Karagümrük maçı nefes kesti! 4 gol, 1 kırmızı kart

Süper Lig'in 35. haftasında karşılaşan Kayserispor ile Fatih Karagümrük, 2-2 berabere kaldı. Konuk ekipte kırmızı kart göre Sofiane Feghouli, gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek.
Spor - Spor
14 saat 55 dakika önce

Arda Güler tarihe geçti! Real Madrid, İspanya La Liga şampiyonu oldu

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, bitime 4 hafta kala La Liga şampiyonu ilan etti. Türk yıldız kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu İspanya'da yaşadı.
Spor - Spor
15 saat 33 dakika önce

Karadeniz derbisinde gol yağmuru! Samsunspor'dan Trabzonspor'a farklı mağlubiyet

Samsunspor, Süper Lig'in 35. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u 3-1 mağlup ederek 6 haftalık galibiyet özlemine son verdi.
Spor - Spor
15 saat 44 dakika önce

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! 'Yapması gerekeni yaptı'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz ile oynanan maç sonrası Türk futbolcu Arda Güler'e övgüler yağdırdı.
Spor - Spor
16 saat 32 dakika önce

Arda Güler, Real Madrid kariyerinde bir ilk yaşadı! İspanyollar Türk yıldızı konuşuyor

Real Madrid, La Liga'nın 34. haftasında Cadiz'i 3-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Türk yıldız Arda Güler, gösterdiği performansla kendine hayran bıraktı.
Spor - Spor
17 saat 26 dakika önce

Adana Demirspor, İstanbul'dan 3 puanla ayrıldı! Galibiyet golü Yusuf Barasi'den geldi

Süper Lig'in 35. haftasında İstanbulspor'a konuk olan Adana Demirspor, 3 puanı tek golle alarak rahat bir nefes aldı.
Spor - Spor
17 saat 42 dakika önce

Galatasaray'a Sivasspor maçı öncesi Mertens'den kötü haber

Süper lideri Galatasaray'da yarın oynanacak Sivasspor maçı öncesi Dries Mertens'den gelen haber teknik ekibi üzdü. Belçikalı yıldızın son durumuna maç saatinde bakılacak.
Spor - Spor
18 saat 1 dakika önce

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Domenec Torrent sahalara geri döndü! Yeni takımı şaşırttı

Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran İspanyol teknik direktör Domenec Torrent, Meksika ekiplerinden Atletico San Luis ile anlaşmaya vardı.
Spor - Spor
18 saat 42 dakika önce

Amedspor ve Esenler Erokspor, şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükseldi

TFF 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup şampiyonları bugün oynanan maçlar sonrası belli oldu. Amedspor ile Esenler Erokspor, yeni sezonda TFF 1. Lig'de mücadele edecek.
Sona Git