GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Galatasaray, Sivasspor'u farklı geçti
27 dakika önce

Rams Park'ta 7 gol! Galatasaray, Sivasspor'a gol yağdırdı! Icardi, Ziyech ve Mertens'ten resital

Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u konuk eden Galatasaray, sahadan 6-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Icardi, Mertens ve Ziyech attıkları gollerle ön plana çıkan isimler oldu.
Spor - Spor
41 dakika önce

Hakim Ziyech haftanın golünü attı! Galatasaray - Sivasspor maçında jeneriklik gol

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, Sivasspor'a karşı attığı golle kendine hayran bıraktı. Ceza sahası dışında kaleye şut çeken Ziyech, jeneriklik bir gole imza attı.
Spor - Spor
1 saat önce

Tuncay Şanlı yollar ayrıldı! Sakaryaspor'da yeni teknik direktör belli oluyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Tuzlaspor'a kaybettiği 2-0'lık mücadele sonrası Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Spor - Spor
2 saat 14 dakika önce

Mircea Lucescu'ya 5 yıllık teklif! Yönetimden açıklama geldi

A Milli Takım, Beşiktaş ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu'ya ülkesinden sürpriz bir teklif geldi.
Spor - Spor
2 saat 48 dakika önce

Başakşehir, Kasımpaşa'yı farklı geçti! Davidson attığı gollerle yıldızlaştı

Başakşehir, Süper Lig'in 35. haftasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ederek üçüncülük iddiasını devam ettirdi.
Spor - Spor
3 saat önce

Galatasaray - Sivasspor maçı ilk 11'leri açıklandı! Mertens'in durumu belli oldu

Süper Lig lideri Galatasaray, 35. hafta karşılaşmasında Sivasspor'u ağırlayacak. Zorlu maç öncesi iki takımın kadroları açıklandı.
 - Bonucci'den flaş hamle!
4 saat 12 dakika önce

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kadrosuna alınmayan Bonucci'den flaş hamle!

Süper Lig'de 35.hafta maçında Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklandı. Kamp kadrosunda Serdar Aziz, Oosterwolde, İsmail Yüksek ve Bonucci yer almazken, Bonucci'nin sosyal medya hamlesi dikkatlerden kaçmadı.
 - Şampiyon Galatasaray! Sarı-kırmızlılar hata yapmadı
5 saat 6 dakika önce

Şampiyon Galatasaray! Sarı-kırmızılılar, Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon oldu

Kadınlar Süper Ligi'n Galatasaray şampiyon oldu. Ligin son haftasında ALG Spor'u 2-0'lık skorla mağlup eden sarı-kırmızılılar ligde mutlu sona ulaştı.
 - Transferde bombayı patlattı! Dünya yıldızı için ilk temas
5 saat 15 dakika önce

Bu habere Beşiktaş taraftarı bile şaştı kaldı! Transferde Angel Di Maria bombası

Gelecek sezon yapılanmasına başlayan Beşiktaş'tan bomba hamle! Teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda çok sürpriz bir isim gündeme geldi. Kara Kartal'ın Angel Di Maria ile ilgilendiği ve ilk temas için düğmeye basıldığı iddia edildi. İşte haberin ayrıntıları.
 - Terim, Pana'dan ayrılıyor! İşte veda tarihi ve tazminatı
5 saat 39 dakika önce

Fatih Terim için sürpriz iddia! Görevden ayrılacak mı?

Sezon başında Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştırmaya başlayan Fatih Terim hakkında Yunan basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sezon sonunda Pana'da ayrılacağı iddia edilen Terim'in gideceği tarih ve alacağı tazminat da belli oldu.
 - Türkiye'den sıkılan Icardi gidiyor, o isim geliyor
6 saat 25 dakika önce

Bomba iddia! Icardi, Galatasaray'a veda ediyor! Sıkıldığı için ayrılacağı iddia edilen Icardi'nin yerine o isim geliyor

Süper Lig'de şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen Galatasaray'da, Mauro Icardi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yunan basınında yer alan habere göre Arjantinli, Galatasaray'dan sıkıldı ve sezon sonunda ayrılacak. Sarı-kırmızılıların, yerine getireceği isim bile belli.
 - Zehir zemberek açıklama
7 saat 26 dakika önce

TFF'den zehir zemberek sözler! Bazı kulüp yöneticileri...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), seçim tarihi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bazı kulüplerin daha erken tarihe alınması için imza topladığı seçimli mali genel kurulu tarihi konusunda geri adım atılmadığının vurgulandığı açıklamada "Daha önce de ilan ettiğimiz gibi TFF Seçimli Mali Genel Kurulu 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.
 - Florentino Perez'in bile ağzı açık kaldı
8 saat 6 dakika önce

Arda Güler'i gören Florentino Perez'in bile ağzı açık kaldı: "Böylesini göremedim"

Real Madrid'in şampiyonluğunu ilan ettiği Cadiz karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Arda Güler, 65 dakika oyunda kaldı ve gösterdiği performansla takdir topladı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Güler hakkında kullandığı iddia edilen ifadeler ise çok konuşuldu.
 - Önce 4 gol attı sonra bombaladı: "O adam umurumda değil"
8 saat 35 dakika önce

Erling Haaland önce 4 gol attı sonra da o sözlere cevap verdi: "O adam umurumda değil"

Premier Lig'in 36.haftasında Erling Haaland şov yaptı. Manchester City'nin, Wolverhampton'ı 5-1 mağlup ettiği karşılaşmada 4 gol atan Erling Haaland geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın eski oyuncusu Roy Keane'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamalara da cevap verdi.
 - Galatasaray-Sivasspor | Canlı
9 saat 4 dakika önce

Süper Lig'de 35.hafta: Galatasaray-Sivasspor | Canlı Blog

Süper Lig'de 35.hafta karşılaşmasında Galatasaray, Sivasspor konuk ediyor. Karşılaşmanın canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz.
 - Yeni takımını böyle duyurdular
9 saat 23 dakika önce

Güle güle Fenerbahçe! Cengiz Ünder için veda vakti! Yeni takımını böyle duyurdular

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosunda kattığı ancak bir türlü beklediği verimi alamadığı Cengiz Ünder hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Ünder'in sezon sonunda sarı-lacivertlilere veda edeceği haberi kısa sürede gündeme bomba gibi düştü.
 - Arat, Beşiktaş'ın başına o ismi geri getiriyor!
10 saat 22 dakika önce

Hasan Arat Beşiktaş'ın başına o ismi geri getiriyor! Almanya seferi sonrası yeşil ışığı yaktı

Fernando Santos'un ayrılığı sonrası gelecek sezon takımın başına getireceği isim için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitmiş ve bir takım görüşmeler gerçekleştirmişti. Bu hamle o ismi yeniden Beşiktaş'ın başına getirebilir. İşte haberin detayları...
 - Sivasspor maçında oynayacak mı? Mertens bilmecesi
10 saat 44 dakika önce

Galatasaray'da Mertens bilmecesi! Şut çekerken sakatlanan oyuncunun son durumu merak ediliyor

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Mertens'in sakatlığı can sıkıyor. Sivasspor karşılaşması öncesi sakatlanan Mertens'in son durumu merak konusu...
 - Ancelotti hakkında olay sözler: "Çatlak Ancelotti..."
11 saat 16 dakika önce

Şampiyonluk sonrası Ancelotti hakkında olay sözler: "Çatlak Ancelotti..." Arda Güler baskıları sonrası...

3 golle kazandıkları maçın ardından, Barcelona'nın da puan kaybetmesiyle La Liga'da 36.şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Arda Güler oldu. Oyunda kaldığı süre boyunca gösterdiği performansla göz dolduran Güler, kariyerindeki ilk şampiyonluğunu aldı. Öte yandan Arda Güler ile teknik direktör Carlo Ancelotti arasında yaşananlar hakkında da İspanyol basınında çok çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte haberin detayları.
 - Ancelotti'den Arda Güler için olay sözler
11 saat 48 dakika önce

Real Madrid'in şampiyon olduğu maç sonrası Ancelotti'den Arda Güler için olay sözler: "Gençlere süre vermek için burada değilim"

La Liga'nın 34'üncü haftasında Real Madrid ile Cadiz karşı karşıya geldiği karşılaşmada Madrid, rakibini 3-0 mağlup etti. Şampiyonluk yarışındaki rakibi Barcelona'nın puan kaybetmesiyle de La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid'de Arda Güler, maça ilk 11'de başladı. Gösterdiği performansla göz dolduran Güler hakkında maç sonu teknik direktör Carlo Ancelotti oldukça çarpıcı bir açıklama yaptı.
 - Erdal Alkış: Türk futbolu dibi gördü
12 saat 31 dakika önce

TFF Başkan Adayı Erdal Alkış’tan iddialı açıklamalar: 2 milyar dolarlık fon hazır

İhlas Medya’yı ziyaret eden TFF Başkan Adayı Erdal Alkış “Federasyon arpalık... Futbolu dipten çıkaracağız” dedi. Dürüst, şeffaf yönetim vurgusu yapan Alkış, naklen yayın pastasını dört katına çıkaracağını belirterek “Şu an 2 milyar dolarlık fon hazır. Bu paralar kulüplere akacak” dedi
Sona Git