GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
17 dakika önce

Icardi'den olay paylaşım! Puan kaybı sonrası Fenerbahçe'ye gönderme yaptı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısında yaşadığı puan kaybından sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaparak göndermede bulundu.
 - Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştüler
50 dakika önce

Fenerbahçe, Konya'da ağır yaralı! Galatasaray puan farkını 6 yaptı

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.
Spor - Spor
59 dakika önce

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel şoku! İki yıldız oyundan çıkmak zorunda kaldı

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel, sakatlanarak oyundan çıktı.
Spor - Spor
1 saat 46 dakika önce

Hatayspor'dan TFF ve Halil Umut Meler'e tepki: Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz

Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Hatayspor, maçı yöneten Halil Umut Meler'in kararlarına tepki gösterdi.
Spor - Spor
2 saat 4 dakika önce

Futbol dünyası bu işe çok şaşıracak! Milli takıma amatör lig futbolcusu davet edildi

Uruguay Milli Takımı Teknik Direktörü Marcelo Bielsa, son zamanların en ilginç kararına imza atarak amatör lig seviyesinden bir oyuncuyu aday kadroya çağırdı.
Spor - Spor
2 saat 43 dakika önce

Aziz Yıldırım’dan adaylık hamlesi! Fenerbahçe’ye geri dönüş sinyali verdi

Fenerbahçe camiasının unutulmaz başkanlarından olan Aziz Yıldırım, Haziran ayında yapılacak genel kurulda aday olabileceği iddia edildi.
Spor - Spor
4 saat 12 dakika önce

Mbappe 5 yıllık imzalayacak! Dünya tarihine geçecek transfer 1 Haziran'da açıklanıyor

Sezon sonunda PSG'den ayrılmaya hazırlanan Kylian Mbappe'nin yeni adresinin İspanya La Liga olması bekleniyor. Real Madrid ile anlaşan Fransız yıldız için hazırlıklara başlandı.
Spor - Spor
4 saat 41 dakika önce

Ersun Yanal'dan Ali Koç'a olay sözler: Fenerbahçe böyle gitmez, değişim şart

Fenerbahçe'yi Süper Lig'de şampiyon yapan son teknik direktör olan Ersun Yanal, Ali Koç'a yönelik eleştirilerde bulunarak değişim zamanının geldiğini öne sürdü.
Spor - Spor
4 saat 57 dakika önce

TFF'den İtalya - Türkiye maçı öncesi açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu, EURO 2024 öncesi oynanacak İtalya - Türkiye hazırlık maçının bilet satışıyla ilgili açıklama yaptı.
 - Hakim Ziyech'ten flaş paylaşım!
5 saat 14 dakika önce

Galatasaray- Sivasspor maçına attığı golle damga vuran Hakim Ziyech'ten flaş paylaşım!

Süper Lig'in 35.haftasında oynana ve Galatasaray'ın 6-1'le galip geldiği karşılaşmada enfes bir gol atan Faslı yıldız Hakim Ziyech'ten flaş bir paylaşım geldi.
 - Saha içi karıştı, futbolcular tekme tokat birbirine girdi
5 saat 30 dakika önce

Kayseri'de saha içi bir anda karıştı futbolcular tekme tokat birbirine girdi

Kayseri Şeker 2. Amatör Küme B Grubu’nda 11.hafta maçında, Develi Erciyesspor ile Ambar Kızılırmakspor karşı karşıya geldi. Maçın 82. dakikasında çıkan olaylar sonrası maç yarıda kaldı.
 - Akıbeti merak konusuydu! Flaş Mertens gelişmesi
6 saat 7 dakika önce

"Görüşmeler olacak" demişti! Galatasaray'da flaş Dries Mertens gelişmesi! Büyük bir fedakarlıkla imzalıyor

Bu sezon Galatasaray'ı sırtlayan isimlerden biri olan Dries Mertens'in, sarı-kırmızılı ekipte kalıp kalmayacağı merak ediliyor. 6-1 kazanılan Sivasspor karşılaşması sonrası "Göreceğiz, bu hafta görüşmeler olacak." diyen Mertens hakkında çarpıcı bir iddia geldi.
 - "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz"demişti! Hatayspor'a haciz şoku
7 saat 9 dakika önce

Erce Kardeşler hem itiraf hem de sitem etmişti! Hatayspor'a haciz şoku! Tüm bunların üzerine...

1-1 berabere kalınan Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulunan Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Duş alamıyoruz" diyerek, Hatayspor'un son durumunu anlatmıştı. Bu sözler üzerine Hatayspor bir şok daha yaşadı. İşte haberin detayları...
 - "Arda Güler bir alçaktır"
7 saat 31 dakika önce

Arda Güler hakkında flaş sözler: "Arda Güler bir alçak" Real Madrid'in parlayan yıldızı bir kez daha manşetlerde

Sezon başında Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Önceki akşam Cadiz karşına ilk 11'de çıkan Güler, performansıyla göz doldurdu. İspanya basınında sık sık kendisine yer bulan Güler bu geleneği bir kez daha bozmadı.
 - Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?
7 saat 52 dakika önce

Sergen Yalçın mı, Nuri Şahin mi? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Rota yeniden oluşturuluyor

Fernando Santos'un takımdan gönderilmesinin ardından gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta fikir ayrılığı yaşanıyor. Peki siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin mi yoksa Sergen Yalçın mı? İşte son yaşananlar.
 - Şampiyonluk mücadelesinde ortalık karıştı
8 saat 13 dakika önce

Antalya'da şampiyonluk mücadelesinde ortalık karıştı! Saha savaş alanına döndü taşlar ve soplar havada uçuştu

Galip gelenin Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı Beymelek Belediye Spor - Kaş Kınık Spor maçı başlamadan savaş alanına döndü. Aynı puanda iki takımın şampiyonluk maçında taşlar ve soplar havada uçuştu. Ortalık savaş alanına döndüğü olayda 3 kişi yaralandı, maç ise ertelendi.
 - "Türk futboluna ihtiyacım yok" demişti! Aldığı maaş...
9 saat 49 dakika önce

"Türk futboluna ihtiyacım yok" diyen Hamit Altıntop'un aldığı maaş ortaya çıktı! Ahmet Çakar canlı yayında verdi veriştirdi

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Youtube programında "Benim Türk futboluna ihtiyacım yok ama Türk futbolunun bana ihtiyacı var" ifadeleriyle tepki çekmişti. Altıntop'un, TFF'den aldığı maaşı Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı.
 - Nusret FIFA’nın Türk çalışanını nasıl işinden etti?
10 saat 2 dakika önce

2022 Dünya Kupası finalinde sahaya inen Nusret FIFA’nın Türk çalışanını işinden etti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na sahaya inip Arjantinli futbolcular ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe damgasını vurmuştu. Gökçe'nin sahaya nasıl indiği belli olurken, FIFA'nın Türk çalışanını da işinden ettiği ortaya çıktı.
 - TFF duyurdu! Kupada yarı final maçları onlara emanet
10 saat 25 dakika önce

TFF duyurdu! Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemleri, duyurdu. İşte kupanın programı.
 - Maç sonu Fenerbahçe'ye flaş gönderme
10 saat 44 dakika önce

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den Fenerbahçe'ye flaş gönderme! Dur durak bilmiyor

Süper Lig'de 35.hafta maçında Galatasaray evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1'lik skorlar mağlup etti ve şampiyonluk yolundaki bir engeli daha kayıpsız atlattı. Maçında yıldızlarından biri olan Mauro Icardi, karşılaşma sonunda, kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi verdikleri Fenerbahçe'ye gönderme yapmadan edemedi. İşte Icardi'nin o açıklamaları.
 - Bombayı patlattı! Icardi'yle ilgili flaş transfer iddiası
11 saat 8 dakika önce

Tümer Metin'in transfer bombasını patlattı: "Arayıp Icardi'yi sordular bana"

Galatasaray'ın 6-1 kazandığı Sivasspor karşılaşması sonrası yorumcu Tümer Metin'den flaş bir iddia geldi. Önceki gün ortaya atılan 'Mauro Icardi, Yunanistan'a transfer oluyor' haberi hakkında konuşan Metin, bombayı patlattı. İşte haberin detayları.
Sona Git