GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - "Arda Güler bir alçaktır"
19 dakika önce

Arda Güler hakkında flaş sözler: "Arda Güler bir alçak" Real Madrid'in parlayan yıldızı bir kez daha manşetlerde

Sezon başında Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Önceki akşam Cadiz karşına ilk 11'de çıkan Güler, performansıyla göz doldurdu. İspanya basınında sık sık kendisine yer bulan Güler bu geleneği bir kez daha bozmadı.
 - Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?
40 dakika önce

Sergen Yalçın mı, Nuri Şahin mi? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Rota yeniden oluşturuluyor

Fernando Santos'un takımdan gönderilmesinin ardından gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta fikir ayrılığı yaşanıyor. Peki siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin mi yoksa Sergen Yalçın mı? İşte son yaşananlar.
 - Şampiyonluk mücadelesinde ortalık karıştı
1 saat 1 dakika önce

Antalya'da şampiyonluk mücadelesinde ortalık karıştı! Saha savaş alanına döndü taşlar ve soplar havada uçuştu

Galip gelenin Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağı Beymelek Belediye Spor - Kaş Kınık Spor maçı başlamadan savaş alanına döndü. Aynı puanda iki takımın şampiyonluk maçında taşlar ve soplar havada uçuştu. Ortalık savaş alanına döndüğü olayda 3 kişi yaralandı, maç ise ertelendi.
 - "Türk futboluna ihtiyacım yok" demişti! Aldığı maaş...
2 saat 37 dakika önce

"Türk futboluna ihtiyacım yok" diyen Hamit Altıntop'un aldığı maaş ortaya çıktı! Ahmet Çakar canlı yayında verdi veriştirdi

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Youtube programında "Benim Türk futboluna ihtiyacım yok ama Türk futbolunun bana ihtiyacı var" ifadeleriyle tepki çekmişti. Altıntop'un, TFF'den aldığı maaşı Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı.
 - Nusret FIFA’nın Türk çalışanını nasıl işinden etti?
2 saat 50 dakika önce

2022 Dünya Kupası finalinde sahaya inen Nusret FIFA’nın Türk çalışanını işinden etti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na sahaya inip Arjantinli futbolcular ve Dünya Kupası'yla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe damgasını vurmuştu. Gökçe'nin sahaya nasıl indiği belli olurken, FIFA'nın Türk çalışanını da işinden ettiği ortaya çıktı.
 - TFF duyurdu! Kupada yarı final maçları onlara emanet
3 saat 13 dakika önce

TFF duyurdu! Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemleri, duyurdu. İşte kupanın programı.
 - Maç sonu Fenerbahçe'ye flaş gönderme
3 saat 32 dakika önce

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den Fenerbahçe'ye flaş gönderme! Dur durak bilmiyor

Süper Lig'de 35.hafta maçında Galatasaray evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1'lik skorlar mağlup etti ve şampiyonluk yolundaki bir engeli daha kayıpsız atlattı. Maçında yıldızlarından biri olan Mauro Icardi, karşılaşma sonunda, kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi verdikleri Fenerbahçe'ye gönderme yapmadan edemedi. İşte Icardi'nin o açıklamaları.
 - Bombayı patlattı! Icardi'yle ilgili flaş transfer iddiası
3 saat 56 dakika önce

Tümer Metin'in transfer bombasını patlattı: "Arayıp Icardi'yi sordular bana"

Galatasaray'ın 6-1 kazandığı Sivasspor karşılaşması sonrası yorumcu Tümer Metin'den flaş bir iddia geldi. Önceki gün ortaya atılan 'Mauro Icardi, Yunanistan'a transfer oluyor' haberi hakkında konuşan Metin, bombayı patlattı. İşte haberin detayları.
 - Ziyech neye uğradığını şaşırdı!
4 saat 53 dakika önce

Maç sonundan Muslera'dan olay hareket Ziyech neye uğradığını şaşırdı! Kolundan tuttuğu gibi...

Galatasaray'ın, Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası ilginç anlar yaşandı. Karşılaşmanın yıldızlarından biri olan Hakim Ziyech, bitiş düdüğünün ardından soyunma odasının yolunu tutarken, kaptan Fernando Muslera bakın ne yaptı.
 - Oyuncularından tek bir isteği var
5 saat 14 dakika önce

Kartal, oyuncularından sadece sahaya odaklanmalarını istedi: "Kendi işimizi yapacağız"

F.Bahçe’de kalan dört maçta G.Saray’ı geçmenin hesapları yapılıyor. Teknik direktör İsmail Kartal da takıma, “Rakibe bakmadan, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Asla pes etmek yok” talimatını verdi.
 - Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası!
5 saat 19 dakika önce

Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası! Ada ekibi talip oldu

Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muçi'ye Premier Lig'den talip çıktı.
 - Ali Koç ve Fenerbahçelileri küplere bindirdi! Olay sözler
5 saat 35 dakika önce

Bu sözler Ali Koç ve Fenerbahçelileri küplere bindirdi: "Mertens'in oğlu Ciro Ali Koç'tan daha fazla şampiyonluk gördü"

Galatasaray'ın Sivasspor'u 6-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası maçı değerlendiren ünlü yorumcu Ahmet Çakar, çok konuşulacak sözlere imzasını attı. İşte Ahmet Çakar'ın sosyal medyanın gündemine düşen o yorumları.
 - Galatasaray davetiye bastırdı!
6 saat 12 dakika önce

Galatasaray davetiye bastırdı! Evinde Sivas’ı da yıktı, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı

Şampiyonluğa koşan Galatasaray, Fenerbahçe’ye puan kaybettiren Sivasspor’u topa tuttu. Hakim Ziyech (2), Mertens (2) ve Icardi’nin (2) golleriyle şampiyonluğun habercisi oldu.
 - Şampiyonluk sözleri Fenerbahçelileri kızdıracak! Açık açık..
6 saat 20 dakika önce

Rıdvan Dilmen'in şampiyonluk sözleri Fenerbahçelileri kızdıracak! İlk kez böyle açık açık konuştu

Süper Lig'de 35.hafta maçında Galatasaray, Rams Park'ta ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda bir engeli de kayıpsız geçti. Karşılaşma sonrası maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçelileri kızdıran bir açıklamada bulundu.
Spor - Spor
14 saat 59 dakika önce

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler duygulandırdı: 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz, yalnız kaldık

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, Gaziantep FK ile oynanan maç sonrası gündem olacak açıklamalarda bulundu.
Spor - Spor
15 saat 12 dakika önce

Galatasaray gelecek hafta şampiyon olabilir! İşte masadaki olasılıklar

Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 yenen Galatasaray, şampiyonluk hesapları yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar gelecek hafta Fenerbahçe'nin alacağı sonuçlara göre şampiyonluğunu ilan edebilir.
Spor - Spor
16 saat 4 dakika önce

Mauro Icardi, kariyer rekoru kırdı! Hedefi Alex de Souza'yı geçmek

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Sivasspor'a attığı 2 gol atarak tarihi bir gece yaşadı. Yıldız oyuncu bu sezon 42 gol katkısında bulundu.
Spor - Spor
17 saat 15 dakika önce

Bülent Uygun'dan hakem tepkisi: Bilseydim Taha Akgül'ü getirirdim

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray'a karşı alınan 6-1'lik yenilgi sonrası hakem Arda Kardeşler'i eleştirdi.
Spor - Spor
17 saat 20 dakika önce

Okan Buruk'tan sözleşme açıklaması! Galatasaray'da devam edecek mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor ile oynanan maç sonrası sözleşme uzatma ile ilgili yöneltilen soruyu cevapladı.
Spor - Spor
17 saat 58 dakika önce

Hakim Ziyech haftanın golünü attı! Galatasaray - Sivasspor maçında jeneriklik gol

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, Sivasspor'a karşı attığı golle kendine hayran bıraktı. Ceza sahası dışında kaleye şut çeken Ziyech, jeneriklik bir gole imza attı.
 - Galatasaray, Sivasspor'u farklı geçti
18 saat 43 dakika önce

Rams Park'ta 7 gol! Galatasaray, Sivasspor'a gol yağdırdı! Icardi, Ziyech ve Mertens'ten resital

Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u konuk eden Galatasaray, sahadan 6-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Icardi, Mertens ve Ziyech attıkları gollerle ön plana çıkan isimler oldu.
Sona Git