Eczacıbaşı Hijyen Ürünler Pazarlama Müdürlüğünden açıklama

A -
A +
"Türkiye Gazetesi'nin 30 Eylül 2015 tarihli sayısında yayınlanan köşenizde, Bülent Yurteri imzası ile yer alan şikâyet mektubunu dikkatle değerlendirdik. Konu ile ilgili açıklamamızın okurlarınızla paylaşılması konusunda yardımınızı rica eder, ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz. Nükhet Mertan/Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri Pazarlama Müdürü

Değerli tüketicimiz,
Uni Wipes Antibakteriyel Islak Cep Mendili,  Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri güvencesiyle tekli ve 3'lü paketler hâlinde üretilmekte olup farklı satış noktaları aracılığı ile siz tüketicilerimizin kullanımına sunulmaktadır. Ürünlerin 3'lü paketler hâlinde ya da tekli olarak raflarda yer almasının kararı, satış noktalarına ait olup, üretici firma olarak bizlerin inisiyatifi dışındadır. Satış noktaları; şirket stratejilerine, raf alanlarına ve sunulan fiyat avantajlarına göre ürün tercihi yapmaktadır. Tüketicilerin genel satın alma alışkanlıklarına göre, çoklu paketler, fiyat avantajı dolayısıyla daha çok tercih edilmektedir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla... Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri"


Araç muayene randevusunu istismar edenlere dikkat!

Bir okuyucumuz gönderdiği maille ilginç bir dolandırıcılığa karşı okuyucularımızı uyarmamızı istiyor. Üçkâğıtçı diye nitelediği firma mı bir site bilemediğimiz kişi veya kişiler "araç muayenesi için randevu alınır" diye kredi kartından 13 lira hizmet(!) bedeli istiyormuş.

İnsanlara gönderdikleri mail ise şöyle:
"Araç Muayene Randevu *Başvurunuzu gönderin. Biz sizi arayalım. Araç muayene ve randevu hakkında teknik bilgilerle yardımcı olalım. *Muayene öncesi ekipmanlar, belgeler ve neler yapılması gerektiği hakkında bilgiler verelim. *Hizmet bedeli 13 TL'dir. Ücretimizi Kredi Kartı ile Ödemeniz gerekmektedir."

Herkesin hemen verebileceği miktar... Ve... Kandırıldığını anladığı zaman "vay sahtekâr vay" diyerek üzerine soğuk su içeceği miktarda küçük bir para...  Böylece... Sürümden kazanç meselesi... Kaç kişiyi kandırırsa... Taş atıp da kolu mu yoruldu? Okuyucularımızın bu tür sahtekârlıklara karşı dikkatli olması için gelen bu maili yayınlıyoruz.


Sivas'ta millî israfa kim dur diyecek!

Mehmet Aydın isimli okuyucumuz gerçek bir ülke sevdalısı. Memleketinde her türlü ihmale, her türlü suistimale, her türlü görevi kötüye kullanmaya karşı kendini sorumlu hisseden bir Anadolu beyefendisi... Lakin ülkemin yetkili kurumları öyle büyük ve önemli(!) işlerle meşguller ki bu vatandaşın bireysel uyarılarını bırakın dikkate almayı, duymuyorlar bile... Bu sorumlu vatandaşımız da tutmuş bu köşeden Sayın Başbakanımıza ulaşmak istemiş. Biz de kendisinin sesini Sayın başbakanımıza ulaştırmak adına gönderdiği dilek istek ve şikâyetlerini sizlerle paylaşıyoruz:

"Sayın Başbakanım,
Sivas Divriği ilçesinde günümüz diliyle savurganlık, özünde ise bir israf yaşanıyor. Birincisi iki yıldır eski hastane binası yıkılmaya terk edildi. Bu binayı Sayın kaymakamımız otel yapmak istiyor ama Anıtlar Yüksek Kurulu izin vermiyor. Bu anıtlar Yüksek Kurulu Devletin önüne engel olsun diye mi kuruldu? Şikâyet ediyoruz. İkincisi, Divriği Yatılı Bölge okulunda 100 öğrenci kapasiteli yurt yaptırılmak isteniyor. Sivas Özel İdare binası israf içinde çünkü Divriği ilçe merkezi ve köyleriyle birlikte 20 bin kişiyi bulmuyor. Özel İdare'nin yapacağı yurt binasına Divriği'nin ihtiyacı yok. Sivas Özel İdaresi para harcamak istiyor. Bu parayı Sivas merkezinde harcasınlar. Üçüncü olarak derdimi tekrar tekrar dile getiriyorum. Belediye Başkanının Divriği'de hizmeti yok. Bu yatırım neyin nesidir?
Mehmet Aydın-Divriği/Sivas
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.