FETÖ’cülere acınmaz ve her Fetullahçı teröristtir!

A -
A +
FETÖ’cülerin Tr724 diye bir siteleri var. Buralarda gazeteci kılıklı teröristler yazılar yazıyorlar. Bugünlerde çok sevinçliler. Doların artması bu aşağılık adamları çok sevindirmiş.
Amerikalılar ayaklarını uzatsa yalayacak bu tiplerin yazılarından âdeta kan damlıyor. İntikam yeminleri ediyorlar. Tarık Toros, Levent Kenez, Semih Ardıç, Erhan Başyurt, Bülent Keneş, Hasan Cucuk gibi teröristler hâlâ ölmedik buradayız türü yazılarla kendi kitlelerine moral vermeye çalışıyorlar.
Bu yazıları okuyunca FETÖ’cülere niçin acınmayacağını insan bir kere daha anlıyor. Hukuk içerisinde bunları bitirmek gerekiyor. Türkiye’de işleri artık zor ama dikkatli olmak lazım.
Devletimiz bence özellikle AB ülkelerinden gazeteci, savcı ve hâkim kılıklı FETÖ’cü teröristleri istemeli. Onlara öncelik vermeli. Adamlar hâlâ Türkiye aleyhine kara propaganda yapıyorlar.
Kimse unutmasın. FETÖ’cülere asla acınmaz. Hepsi teröristtir. Ellerine fırsat geçse neler yapacaklar Allah bilir. 15 Temmuz’da bunu gösterdiler zaten. 250 şehit, 2000 gazimiz hep aklımıza gelsin.
Fetullah Gülen eşittir Usame bin Ladin, Hitler’dir.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN AŞAĞIDAKİ BAŞLIĞA TIKLAYIN
Amerika’nın elinden kayıp giden dünya
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.