PKK, Karadeniz’de nal topladı

A -
A +
Terör örgütlerinin amacı korku yaymak. Halkı yaptıkları eylemlerle sindirip geri adım attırmak. PKK terör örgütü yıllardır hem halkımızın canından hem de ekonomimizden götürdü. Devletimiz büyük bir mücadeleyle hain örgütü iyice köşeye sıkıştırdı.
PKK başta Avrupa olmak üzere birçok yerden kendisine finans buluyor. Bir de siyasi kanat üzerinden elde ettiği belediyelerle istediğini yapmaya çalışıyordu. Belediyelere kayyum atanmasıyla para kaynakları ciddi darbe aldı. Devletimizin kararlılığıyla Güneydoğu’da PKK artık kıpırdayamaz durumda. Cizre, Şırnak gibi yerler kayyumlarla beraber nefes aldı ve halk hizmet gördü. İnsanlar artık sokaklarda olması gerektiği gibi rahatlıkla gezebiliyor.
Bu hain örgüt Karadeniz’de de uzun zamandır sansasyonel eylem peşindeydi. Eren kardeşimizin Maçka’da PKK’lı teröristlerce şehit edilmesi hepimizi derinden etkiledi. Güvenlik güçlerimiz muazzam operasyonlarıyla teröristleri Karadeniz’e gömdü. Dün gelen haberler bu açıdan çok olumluydu.
PKK'nın Karadeniz Bölgesi'nde sansasyonel eylem yapması için gönderdiği 22 kişilik sözde 'Karadeniz Açılım Grubu'ndan 2’si İçişleri Bakanlığının 'aranan teröristler listesi'ndeki 'kırmızı kategori'de yer alan ve başına 4 milyon lira ödül konulan, 6'sı ise 'gri kategori'de aranıp başına 300 bin lira konulan toplam 15 terörist öldürüldü.
PKK terör örgütü 1998’den beri Karadeniz’de eylem yapması için 12 terörist gönderdi. Ordu, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane kırsalında dörderli ve ikişerli gruba ayrılan teröristlerin sayısı, sonradan gönderilenlerle 22 oldu. 2015 yılının Haziran ayında, Giresun'un Kümbet Yaylası kırsalında istihbarat birimlerimizce telsiz görüşmeleriyle deşifre edilen sözde 'Karadeniz Açılım Grubu', 2016 yılında Ordu'nun Mesudiye kırsalında büyük darbe vurulması sonucu çözüldü.
Sonunda Ordu-Giresun-Trabzon hattında bu teröristler öldürüldü. Buralarda insanlarımızı korkutmak isteyip örgüte güç kazandırmak isteyen PKK avucunu yaladı. Başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun öncülüğünde müthiş işler çıkarıldı. Bütün güvenlik güçlerimize şükran borçluyuz. Karadeniz zor bir coğrafyadır. Gelip görünce bu coğrafyadaki sıkıntılar anlaşılır.
PKK, Karadeniz’de asla nefes bile alamaz. Burayı kendilerine merkez görüp korkutarak ivme kazanmaya çalıştılar. Çünkü Karadeniz’i korkutursa PKK, Türkiye’nin genelinde bu korkuyu daha da derinleştiririz diye düşünüyordu. Ama başaramadı. Başarması da mümkün değil.
Belki PKK aynı şeyi ülkemizin başka bölgelerinde de denemek isteyecektir ama nerede denerse denesin başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere halkımız hepsini halledecek, onları tarihin çöplüğüne gönderecektir.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN AŞAĞIDAKİ BAŞLIĞA TIKLAYIN
Trump yargılanır ya da azledilir mi?
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.