Avrupa adım adım faşizme evrilirken planınız var mı?

A -
A +

Bu soruyu hükümete ve Dışişleri Bakanlığı’na soruyorum.

Başlıktaki “iddia”yı hafife alma niyetindekilere şunu söyleyebilirim. Hitler’in partisi yükselirken aynı aymazlık vardı.
Yahudilerin yerini göçmenler, Müslümanlar ve Türkler aldı.
Ve Hitler bir kere daha Avusturya’dan doğuyor.
Düşünün Avusturya’da darbe karşıtı gösteriyi organize eden UETD temsilcilerinden Hakan Gördü istihbarat teşkilatı tarafından tam dört saat sorgulanıyor.
Avusturya’nın embesil Dışişleri Bakanı Türkiye ve İslam karşıtlığı yaparak post modern Nazi partisi olan Avusturya Özgürlük Partisi(FPÖ)'nin ve kıl payı cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden lideri Norbert Hoffer’in yükselişini önleyeceğini sanıyor.
Almanya’da ortaya çıkan bir başka kripto Nazi hareket AfD’nin gelecek seçimlerde parlamentoya iktidar adayı olarak girmesi bekleniyor.
Fransa’da Ulusal Cephe lideri Marine le Pen’in ayak sesleri duyulmakta. Fransız polisinin plaj baskınları yapıp haşemalı kadınları soymaya kalkışmasını bu gözle okuyun.
Diğer ülkeleri yazmıyorum bile. Hepsi birbirinden beter durumda.
Üstelik tamamı da Türkiye’ye karşı PKK ve FETÖ kozunu oynuyor. Norveç’te FETÖ’nün okullarınaçocuklarınızı göndermeyin çağrısında bulunan Emek Günyüzlü adlı Türk vatandaşına FETÖ’nün avukatlarının açtığı davalar Norveç basınında parlatılıyor. Çünkü Norveç’te herkes Montesori okullarının FETÖ okulları olduğunu biliyor.
Dünya Türk İş Konseyi Başkanı Suat Şahin Avrupa’da Gündem programına katılıp geri dönerken Zürih havalimanında FETÖ’cülerin “bizimle uğraşıyor” şikâyeti üzerine saatlerce sorguya alındı.
Daha onlarca hadise var böyle ve giderek artacak.
Acaba hükümet ve özellikle Dışişlerimiz hazırlıklı mı?
Özellikle Dışişleri içindeki yüzlerce FETÖ’cü ile bu mücadeleyi yapabilecekler mi?
Soru bu ve çok önemli.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.