YÖK FETÖ’nün neresinde?

A -
A +
15 Temmuz Darbesinden sonra kamudan yaklaşık 100 bin kişi uzaklaştırıldı. YÖK ve ÖSYM’den bugüne kadar kaç kişi görevden alındı biliyor musunuz? YÖK (SIFIR)
ÖSYM (SIFIR)
Meğer YÖK ve ÖSYM ne kadar temiz kurumlarmış da haberimiz yokmuş!
Birileri! Türk halkını çok saf zannediyor.
Devletin hemen her kurumuna binlerce on binlerce cemaat mensubunun sızmasına ve yerleşmesine imkân sağlayan kurumların başında hiç şüphesiz ÖSYM ve YÖK geliyor.
Yukarıdaki satırlar “Bu kadar FETÖ’cüyü kamu kurumlarına benim dedem yerleştirmedi” başlıklı yazının sahibi Dr. Mehmet Hakan Sağlam’a ait. Ve aşağıdaki sorular da:
1-FETÖ üniversiteleri kurulup yapılanırken, cemaatçi rektör, dekan ve öğretim elemanları atanırken YÖK üyelerinin aklı neredeydi? On binlerce “cemaatçi hoca” tayfasına kim unvan dağıttı?
3-Doçentlik sınav jürilerini belirleyen Üniversitelerarası Kurul üyelerini kim atadı?
4-Yakalanan FETÖ’cüler bülbül gibi öttü ve sınav sorularının kendilerine önceden verildiğini anlattı. Peki, bu sorular vahiy(!) yoluyla mı geldi?
5-LYS, LGS, ÖSS ve hatta KPSS sınavlarını bile ÖSYM’nin bizzat kendisi hazırlamıyor mu?
Ve can alıcı soru:
YÖK üyelerinin içerisinde cemaate mensup kişiler yok mu?
Var kardeşim! Hem de öyle bir var ki YÖK’ü tümüyle ele geçirmiş durumdalar.
O hâlde?
Yapılması gerekeni biz mi söyleyeceğiz?
YÖK ve üniversitelerdeki FETÖ yapılanması yerle yeksan edilmediği sürece FETÖ’cüler, bugün boşaltılan devlet kurumlarına bir iki sene sonra tekrardan yerleşecektir.
Haberiniz olsun.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.