Fatih Portakal PKK’lı meslektaşlarına da özgürlük isteyecek mi?

A -
A +
Adam çıkmış Hürriyet gazetesinin Altın Kelebek ödül töreninde, FETÖ’den tutuklanan terörist Ercan Gün adlı kişiye özgürlük istiyor. Tüm kuş beyinliler de alkışlıyor.
Kendisi Fox tv’nin ana haber bülteninin sunucusu.
Neymiş, Ercan Gün meslektaşı ve Fox tv haber merkezinde çalışan bir gazeteciymiş.
İyi de Ercan Gün FETÖ’cü olduğu için tutuklu, gazetecilik mesleğinden dolayı değil. Üstelik eline Hrant Dink’in kanı bulaştığı, Ali Fuat Yılmazer gibi tescilli FETÖ’cü emniyet imamlarının emrinde çalıştığı için.
Şimdi Ercan Gün’ü meslektaşın olduğu için savunuyorsan diğerlerini de savun. Hadi telefonlarında bylock çıkan o 41 “gazeteci”ye de özgürlük iste.
Hatta üzerlerinde uyduruk dergi ve ajansların uyduruk basın kartlarını taşıyan gazeteci kılıklı PKK’lı ve DHKP-C’lilere de meslektaşın olduğu için sahip çık ve onlara da özgürlük iste.
Eğer bir nebze utanman varsa yap bunu.
Adamsan sözlerinin arkasında dur.
İşte bu yüzden geçtiğimiz aylarda bir program öncesinde Fatih Portakal’ı eleştiren tweet attım “FETÖ'cü Ercan Gün'e Altın Kelebek'te özgürlük isteyen Fatih PORTAKAL ile onu alkışlayan zevzekler Medya Kritik'te” diye.
Beni savcılığa şikâyet etmiş. Tabii malum bin tane klişe suç atarak üzerime.
Bundan hiçbir şey çıkmayacağını biliyor Fatih Portakal. Ona akıl verenler de.
Ama akıl verenlerin beyni en hafif deyimiyle FETÖ’cüler tarafından formatlandığından onların tipik taktiğiyle bizi adliye kapılarında süründürmeyi hedefliyorlar. Hakkımızda geleceğe yönelik delil kaydediyorlar akılları sıra, ilerde gün olur devran döner, bize de sıra gelir diye.
FETÖ’cü çakallar böyle çalışır, bilin diye yazıyorum bunları.
Ercan Gün ile ilgili şöyle bir alıntıya yer vereyim, sizler Google’dan araştırsanız çok detaylı bilgiler bulabilirsiniz.
Yıllarca Zaman gazetesinde çalıştırılarak pişirilen ve daha sonra da FOX tv’de görevlendirilen Ercan Gün, Hrant Dink katledildikten sonra Samsun’da bir polis ile bir astsubayın arasında, Türk bayrağının önünde çekilen Ogün Samast’ın fotoğrafını yayınlatan ilk kişi olarak tanınıyor.
Bugün aktarılan bilgilere göre Ercan Gün’e o fotoğrafı çekmesi için Ali Fuat Yılmazer tarafından talimat verilmişti. Aslında Ercan Gün Samsun’a gider gibi yapacaktı ama gitmeyecekti. Ogün Samast’ın infiale sebep olan fotosu ona servis edilmiş, o da yayınlatmıştı FOX’ta. Bu fotoğraf sayesinde Samsun İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan görevden alınmış, yerine de Fetullahçı biri atanmıştı.
Şimdi de bir anekdot:
Ercan Gün’ün operasyonları devam ettiği için bir gün Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun’u arayarak “Sabri bey Dink cinayetinin azmettiricisi olarak tutuklanan Erhan Tunçel ifadesinde sizi de suçlamış, ne diyeceksiniz” diye sorar. Sabri Uzun ona şu cevabı verir:
“Sen Ogün Samast ile polislerin fotoğrafını haber yapmanın içyüzünü bana anlat, ondan sonra ben senin sorularına cevap vereyim.”
Ercan Gün FOX tv haber merkezindeydi.
Başındaki adam da Fatih Portakal’dı.
Öyle görünüyor ki hâlâ onun koruması altında.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.