Eren Erdem’in takkesi kime ait?

A -
A +
Bakıldığında yeni yetme gençlerin abdest alırken çektirdikleri bir fotoğraf.
Ama son yıllarda FETÖ ile kol kola, yan yana ve can cana olup her zor duruma düştüğünde imdadına koşan, bu terör örgütünün kapatılan yayın organlarından, darbeci hainlere kadar hepsine yardımlarını esirgemeyen biri olarak tanındıktan sonra ortaya çıkan bu fotoğraflar onun geçmişindeki karanlık noktaların sorgulanmasına sebep oldu hâliyle.
Soru şu:
Eren Erdem FETÖ evlerinde yetişen bir şakirt mi?
Kendini tüm FETÖ’cüler gibi saklayıp farklı bir koldan CHP’ye kapağı mı attı?
Öte yandan 2012-13 yıllarında piyasaya çıkardığı Devrimci Peygamber ve İslam Ayetleri adlı kitaplarıyla başta Oda TV, Halk TV ve Ulusal TV’nin dikkatini çekmiş, ondan bir nevi Turan Dursun çıkabileceği umulmuştu.
O vakitler FETÖ’den çok “İran ve Hizbullah devrimciliği”ne yakın duran açıklamalar yapmaktaydı. Nitekim iki yıl önce “Türkiye-İran savaşırsa İran’ın yanında yer alırım” diyecek kadar “hain olurum” mesajı vermişti.
Kısaca malzeme iyiydi ve laciverdin 50 tonuna girecek bir potansiyeldi. İktidar milletvekillerinin baldırlarını ısıracak kadar hem de.
FETÖ’nün ondan istifade etmemesi aptallık olurdu.
Şimdi camide kimi arkadaşlarıyla çekilmiş takkeli fotoğraflarının paylaşılmasına çok içerlemiş, kıyameti koparıyor.
Aslında bu fotoğraf önemsiz.
Halkın vicdanında o dâhil hepsinin takkesi düştü ve kelleri göründü zaten.
 
İŞTE FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZILARI:

CHP’yi yöneten Gladyo ve Kılıçdaroğlu’nun mecburiyeti
Maltepe Belediye Başkanı’na kısa bir retrospektif
Mağdur mektupları son günlerde nasıl değişti?
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.