Tuncay Özkan’ın CD’si ve bitmeyen tuhaflıklar

A -
A +
Kılıçdaroğlu Meclis konuşmasında ilginç bir bilgi daha paylaştı kamuoyuyla. Dediğine göre CHP’li milletvekili Tuncay Özkan zamanında gazeteciyken bir CD ele geçirmiş, içinde binlerce FETÖ’cü subayın ismi varmış. Bunu o vakitler şimdi içeride olan darbeci Akın Öztürk’e teslim etmiş, o da dosyayı kapatmış. Şimdi aynı CD’nin kopyasını yeniden savcıya isteği üzerine teslim etmiş.
Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ da açıklama yaptı hemen. Bu bir flash bellekmiş meğer. Ve yine meğer, Akın Öztürk’e değil bizzat Tuncay Özkan tarafından İlker Başbuğ’a teslim edilmiş. Kılıçdaroğlu’nun neresi doğru ki bunu doğru dürüst söylesin. Başbuğ, belleğin Hava Kuvvetleri personeline ait olduğunu, Hava Kuvvetleri Komutanlığına gönderildiğini bildirmiş.
Eee, sonra?
Sonrası yok. Gitmiş oraya işte. Nerede, ne yapılmış, takip edilmiş mi, sonuçları ne belli değil.
Ama asıl soru başka.
1-Hadi Akın Öztürk, Tuncay Özkan’ın verdiği bu belleği sümen altı etmiş. Peki, son 5 yıldır hükûmet ve Erdoğan bu FETÖ’cü alçaklarla kavga ediyor. Beş yıldır neden bekledin? Aklın neredeydi? Sokma akıllı olduğunu biliyoruz da kim bu aklı soktu kafana?
2-Dahası bu flash belleği nereden elde ettin? Bir FETÖ’cü TSK’daki Atatürkçü subayları tasfiye etmek için isimler koyup seni ayakta uyutmuş olamaz mı? Yapmadıkları iş mi?
Açıkça bu CD-flash belleğe çok dikkatle bakmalı.
Ne Kılıçdaroğlu’na ne de kanalını FETÖ’cülere satan Tuncay Özkan’a güvenebilmek mümkün değil.
 

FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN:

Gülen-Kılıçdaroğlu; KAYIKÇI KAVGASI ve asıl sebebi
https://turkiyegazetesi.com/yazarlar/fuat-ugur/597771.aspx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.