Nefret dolu bir mutant daha; Nazire Gürsel

A -
A +

Habertürk’ten Oray Eğin, büyük bir PR çalışmasıyla cezaevinden çıkan Kadri Gürsel için epey güzelleme yazdıktan sonra “Ama onun bu seferki mahkûmluğu bir kişinin yıldızını parlattı:Eşi Nazire. Asıl star o oldu bu süreçte. Hem sıcakkanlılığı, eşine olan aşkı, dik duruşu, hem de her türlü saldırıyı tek başına göğüslemesiyle” demiş.

Bu süreçte eşinin sevgisine mazhar olduğu içinsevinme çılgınlığı içinde olduğunu herkes tahmin ediyor Nazire Gürsel’in. Nasıl bir “star” ya da “parlayan yıldız” olduğuna gelince.

 

Nefret dolu bir mutant daha; Nazire Gürsel

Sosyal medya hesabı üzerinden yukarıdaki satırları yazan işte bu parlayan yıldız. Şöyle diyor:

“Aşık olduğu kadınla değil de komşunun bulduğu eciş bücüşle başgöz edilen yandaşlar. Bu öpücük sefil hayatlarınıza inen şiddetli bir tokat.”

Sonuna da bir gülümseme imojisi bırakılmış.

Meltem Cumbul’a neden şaşırıyorsunuz? Tüm sinemacılık yaşamında bir tek eli yüzü düzgün bir filmde(Gönül Yarası) rol alan, bunu da yönetmeni Yavuz Turgul ile birlikte olmasına borçlu olan Meltem Cumbul’un ideolojik mutantlığı bu kesimin temel alt yapısını ve içgüdüsünü oluşturuyor.

İşte Nazire Gürsel de onun bir başka türü. Kin ve nefret dolu karanlık duygularını bir imoji ile saklayacağını düşünecek denli terk edilmiş bir kimlik.

Ona göre yandaş dediği tüm dindarlar, Ak Parti’ye destek ve oy verenler ya da iktidar medyasında yazıp da onun gibi düşünmeyenlerin hepsi âşık oldukları kadınlar yerine komşularının bulduğu ECİŞ BÜCÜŞ KADINLARLA “başgöz” edilmişler. Yani ben de dâhil hepimizin eşleri Nazire Gürsel’e göre “eciş bücüş” ve hepimiz de “sefil hayatlar” yaşamaktayız.

Çünkü o “yandaşlar” Kadri Gürsel’in cezaevinden çıktıktan sonra lütfedip onu öpmesi hakkında ileri geri konuşmuş. İşte bu öpücük yandaşların sefil hayatlarına inen “şiddetli” bir tokatmış.

Vah vah! Son kullanma tarihi geçmiş zavallı insan. Hâlâ burnunun dibinde olan biteni ya göremiyor ya da…

Oray Eğin sen de düşün. Paslı tenekeyi bazı kimyasal işlemlerden geçirdikten sonra parlatırsın ama o yine paslanır. Malzemede iş yoktur çünkü. Boşuna uğraşma.

FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISI İÇİN AŞAĞIDAKİ BAŞLIĞA TIKLAYIN:

Sözcü iddianamesi kabul edilir mi?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.