2016 Burçlar(!)

A -
A +
KOÇ: Yeteneklidir, ip atlarken gazoz içebilir. Hobilerinin başında kremalı bisküviyi ayırıp kremasını yalamak, ambalaj naylonu pıtlatmak gelir. Sevgili Koç, 2016’da Mars ile Satürn arasındaki husumet nedeniyle oldukça karışık günler sizi bekliyor, yılın kalanını düdük makarnası olarak geçirebilirsiniz.

BOĞA: "Nefis olmuş" demek için hem sesli olarak "nefisss" demek, hem de ellerini yumurta şeklinde sallamak en karakteristik özelliğidir. Uğurlu deseni puantiye, uğurlu eşyası dübeldir. Dededen kalan arsa bu yıl da satılmıyor, ekmek arası patatese devam…

İKİZLER: Çift karakterlidir. Bir bilgeyi çıldırtacak kadar sakin, kendini saçından tutup kaldırabilecek kadar sinirli olabilir. Uğurlu notası fa, anlaşamadığı burçlar; anne tarafından Japon olan Yengeçlerdir. Sevgili İkizler, Mars'ın Dünya'ya yaklaşması ve dünyanın bu durumdan huylanması, bu yıl sizi de olumsuz etkileyecek. "Şemsi Paşa Pasajı"nda sesiniz büzüşebilir!

YENGEÇ: Sizi asla dinlemeyip, en iyi dinliyor taklidi yapan burçtur. En sevdiği çiçek;  Suçiçeği,  uğurlu rakamı;  Tavşandan 62’dir. İbrahim Tatlıses gibi çabuk ağlar, neye ağladığını asla bilemezsiniz. Evcimendir,  duygusaldır, anaçtır. 2016’da da yine hastaya şifa, dertliye deva, açlara çorba dağıtacaksınız. Bi kendinize hayrınız dokunmayacak...

ASLAN: Aslandır, kaplandır ancak az biraz narsisttir. Uyumadan önce "iyi geceler sayın kendim" der. O derece yani! 2016'da istenmeyen tüylerden kurtulacak, bir ilkbahar sabahı uyanmış gibi ferah olacaksınız.

BAŞAK: Titiz, temiz, sistemli insanlardır. Tuvalet kâğıdını işaretli yerinden koparanlar genellikle Başak'tır. Bu yıl kotları ve botları otuzla yıkayın, yıkar yıkamaz çıkarın, yere yatırıp suni teneffüs yapın, öyle kurutmaya bırakın.

TERAZİ: "Is ıs ıs ıs" diye güler, dengelidir. Sevgili Terazi, 2016’nın ilk yarısında aradığınız aşkı bulabilirsiniz… İkinci yarıya ise dikkat, fotoğraflarda gözleriniz kırmızı çıkabilir!

AKREP: Sevgili Akrep, bu kadar şüpheci olmanız çevrenizi zor durumda bırakıyor. Gazeteyi ilk önce bayiye okutmak, kısmen makul bir vehim sayılabilir, amma... “Hamburgerime tükürdüler mi acaba” diye takmak, kiraz yerken kurt paranoyası yapmak? Eeh, yaz kızım; hasta bu!

YAY: Hobileri; kanaviçe işlemek, çöp kamyonu arkasına asılmaktır. Uğurlu bitkisi şalgam, uğurlu çorapları pamuklulardır. Sevgili Yay, bu yıl biraz daha gerçekçi olun. Tarlaya don lastiği ekip, eşofman çıkmasını beklemeniz yersiz!

OĞLAK: "Ha? Ne?" gibi fazla yer tutmayan soru kelimeleriyle konuşur. Hobileri; şuursuzca dans etmek, galeta susamı kemirmektir. Bu sene kafanıza göre takılın. Güneş'in ailevi durumları size olumlu etki yapacak, iyi para kaldırabilirsiniz..

KOVA: "Babaaa bak, bozuk radyomuzdan canavar robot yaptım" diyen çocukların büyümüş halidir. Sevgili Kova, senin kafa çok çalışıyor, dikkat et yanmasın! Geçen seneden ve kendimden biliyorum...

BALIK: Unutkan ama temkinlidir. Karşıdan karşıya geçerken önce sağa, sonra sola, en sonunda da garanti olsun diye yukarıya bakar. Balıklar, bu yıl çok şanslı olacak, "Gayri Safi Millî Hafızaları" artacak.
 
 
Ninem diyor ki: Ata, ite, bite güven olmaz.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.