Soyunma odası etkisi!

A -
A +

Beşiktaş her maçını deplasmanda oynarsa, bu ligde şampiyon olur. Ama; ilk golü atan takım olmak kaydıyla...

İstikrar!.. Oğuzhan'ın tahrip gücü yüksek o füzesine kadar kalesinde devleşen Zydrunas Karcemarskas nasıl ki bir şutla devrildi ise o ana kadar da futbol zevkimizi öldüren Beşiktaş, o golden sonra coştu!

Dedik ya, istikrar!

Nerede o, Mersin maçındaki şiir gibi oynayan Kartal ve nerede Gaziantep'te ilk gole kadar ne oynadığı belli olmayan takım?

Eğer Oğuzhan'ın o golü olmasa arada gece ile gündüz gibi uçurum var.

İnsaf, bir Trabzonspor yenilgisi koca Beşiktaş'ın dengesini bu denli bozar mı, maalesef. Şenol Güneş ve talebelerinin öz güvenleri kaybolmuş, cesaretleri kırılmış, sorumluluk duyguları ise dip yapıyordu, ilk yarıda. Okyanus'ta fırtınaya tutulmuş kaptansız gemi gibiydi siyah beyazlılar.

Ama devre arası belli ki, soyunma odasında Şenol Güneş'in sihirli sözleri etkili olmuş, Beşiktaş'ı kamçılamaya.

Pardon! Bir futbolcu, bir takım oyunu için bu kadar mı önemli olur, adı Querasma ise evet! Dün yokluğu o kadar belliydi ki; cezayı az daha Beşiktaş ödeyecekti.

Hiç kusura bakmasınlar ne Sosa ne Gökhan Töre, Quaresma'nın Mersin maçındaki etkisinin yüzde 10'unu bile gösteremediler.

Hele Sosa! Şaşırdım!

Böyle büyük bir kariyer nasıl olur da yeteneklerini inkâr eder? Şenol Hoca'nın yerinde kim olsa Sosa - Cenk Tosun değişikliğe giderdi. Hamlesi doğruydu, meyvesi de güzel oldu.

Bravo Olcay'a... Çok çalıştı dün, karşılığını da aldı. Ancak Atiba'ya birileri futbolun sadece koşu olmadığını anlatmalı, dikine oyunu neden zorlamaz ki bu futbolcu, hiç anlamış değilim. Belki diyeceksiniz ki; Gaziantepspor kapandığı için yan ve geri paslarla rakibi açmaya çalıştı Atiba.

Hayır; risk almaktan korkuyor bu futbolcu, o yüzden ne öne doğru hamlesi var ne de rakip kaleye şutu.  

Mario Gomez, gerçek bir Alman panzeri ancak Gaziantep'te çayıra gömüldü.

Dikkat edin, "Çim", diyemiyorum, "çayır" diyorum.

Niye, bu saha futbol değil, yağlı güreş alanı gibi de ondan. Ne top kontrolü yapılabiliyor ne de top sürülebiliyor.

Sonuç, anlaşılan o ki Beşiktaş, deplasman takımı...

MAÇIN ADAMI
Oğuzhan 
Özyakup
KIRILMA ANI
Maçın 
ilk golü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.