Gomis’in cesaret ateşi!

A -
A +

İşte Fatih Terim’in G.Saray’ı ve işte kahramanı Gomis’in cesaret ateşi. Şarkı gibi... Pas, çalım ve goller... Ne ararsanız mevcut bu Galatasaray’da... Nitekim, dün de zirvedekilere “lider burda” mesajını yolladı... Dikkat!
H H H
Madde 1... Galatasaray’ın İstanbul’daki Bursa maçları rahat geçiyor. Sanki klasik gibi... ...ki, Beşiktaş karşısında o destansı mücadeleyi veren Bursaspor’dan dün eser yoktu... Hâliyle ‘Kaynana lokumu tadında’ diye düşünülen Aslan’ın Timsah’la mücadelesi, Stancu’nun sakatlığı ve Ekong’un kırmızısı ile koz helvaya döndü.
Eminim ki; Mustafa Cengiz’in üzerinden Ağrı Dağı’nın yükü kalkmıştır, artık... Sadece o mu, rahatlayan? Umarım, başkan artık söylem ve üsluba daha bir özen gösterir.
H H H
Madde 2... İşte Terim’in Galatasaray’ı bu. Büyük yarışın kuvvetli adayı yavaş yavaş öne çıkıyor. Bunu nereden mi anladım?
Terim’in yüzündeki o rahat, özgüven dolu ifadeden.
...Ki; hem takımdaki mental değişimi hem de Galatasaray’ın geldiği noktayı özetliyor bu. Diyeceksiniz ki, daha geçen hafta Kasımpaşa’ya takılan takım nasıl olur da böyle değişir?
Değişmiş! Hem de çok... Baş aktör ise Kasımpaşa maçında bayılan Cesur Yürek Gomis!
Ondaki o cesaret, iştah ve kazanma azmine bayıldım. O, üç kişinin arasından attığı gol vuruşu ise ekstrası. İşte özel olmak bu!
Bitmedi, Rodrigues’in hızlı, çabuk ve golle neticelenen oyunu tek kelime ile harika!
Ya, Serdar ve Maicon?
‘Hücum savunmadan başlar!’
Öne doğru oyunda Donk’la iyi ekürü olan Selçuk’un soldan ve Feghouli’nin sağdan içe doğru katedişi kusursuzdu...
H H H
Özetlersek, Bursaspor’u öyle bir kilitledi ki Galatasaray; Timsah’a bir kez olsun şut şansı vermedi... İşte Galatasaray budur.

MAÇIN ADAMI: Gomis

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.