Pardon, Messi mersi Fransa

A -
A +

Tangocular ve Messi şokta...
Yıldızlar savaşını Avrupa’nın Horozu Fransa kazandı. Hem de 1-0 öne geçtiği hâlde 2-1 geriye düştüğü maçı 4-2’ye getiren muhteşem bir futbolla başardılar bunu..
Durmak yok yola devam.
Aslında favorilerin kötü başladığı bu kupada Fransa-Arjantin maçı gösterdi ki, yıldızlar maç seçiyor...  Griezmann ve Mbappeli Fransa dün maça öyle yüksek bir viteste başladı ki, şaşırdım kaldım. Bugüne kadar neredeydi, bu takım? Bir topu direkten dönen Griezmann penaltıdan takımını 1-0 öne geçirdiğinde Arjantin için “Bu tempoya dayanmak mümkün değil” diye düşündüm. Fakat hayır, Messi ve arkadaşları, tempo ise tempo, pozisyonsa pozisyon dediler ve maçtan Angel di Maria’nın muhteşem golüyle maça asıldılar. Mercado skoru 2-1 yapınca Fransa kendine geldi. İnanılmaz bir öz güvenle “Devlerin dansı bir başka olur” dedirten Griezmann, Mbappe ve Pavard’ın öncülüğünde müthiş bir performans ortaya koydu. Fransa yıldızlarıyla coşarken Messi ise kendini utandırdı. Büyük bir yıldıza yakışmayacak kadar etkisizdi.
Harikasın Fransa!

MAÇIN ADAMI: Mbappe

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.