Şu Yunan'ın yaptığına bak!

A -
A +
Örümcek kafalılar...
Ah şu örümcek kafalı Yunan'ın yaptığına bak!
PCR testi mevcutken Fatih Terim'in şahsında Galatasaray'ı topluca yeni bir teste tabi tutarak aklınca Türkiye ve Türkleri hizaya getirecek, o örümcek kafalılar. 
Ne trajı komik ve de ne dramatik bir durum bu?
Skandal; dostluk maçında dostça olmayan tavır!
Heyhat!... Nerede Yunan Olimpiyat Komitesi?
Nerede; bir dönem ülkesinde yaşanan hakem olayı üzerine "Şiddet durmazsa takımlarımızı Avrupa'dan çekeriz" diyen o duyarlı Yunan Spor Bakanı Giorgos Vassiliadis?
Sahi nerede iki ülke arasındaki dostluğun pekişmesi için inanılmaz gayret gösteren Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias? 
Duymadı mı dersiniz bu kepazeliği? Duydular ise neden sessiz?
Ayrıca ne oldu gücünü Olimpizm'den alan Helen kültürüne.
Ahh... Ah... Şu zavallı Yunan'ın yaptığına bak. Elinde imkan olsa dostça yaşama gayreti içinde olan Türkiye ve Yunanistan'ı savaşın eşiğine getirecek, zavallı örümcek kafa... 
Dikkat edin bütün Yunan halkını kastetmiyorum, kastettiğim tipler Galatasaray üzerinden dünyaya "Bak, biz Türkleri nasıl hizaya getiriyoruz" çabası içindeki o beyninde örümcek dolaşan ve de Antik olimpiyatlardan modern olimpiyatlara sporun güzelliklerinden dostluktan bihaber, Türkler'e karşı kin ve nefretle dolu o boş kafadan söz ediyorum.
Söyleyin, dostluk maçı için gittiği Atina'da Galatasaray'a reva görülen davranış, kabul edilebilir bir durum mu? Asla değil. 
Buradan Fair Play adına FIFA ve IOC yetkilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu küstahlığı, bu gayri dostane davranışı ve de uluslararası normlara uymayan bu dayatmayı yapanlara öyle bir ceza kesmeliler ki; bir daha hiçbiri böyle bir alçaklığa yeltenemesin.
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.