Tenzilatlı tarife

A -
A +

Fenerbahçe'nin yedekleriyle bile şampiyonluk yaşayabileceği kadrosu, dün akşam en fazla 2-3 Süper Lig forması giyebilecek oyuncuya sahip Trabzonspor'u şayet bu kadar az sayıda golle geçtiyse bunda şanssızlık, son hamlelerin heyecanı büyük rol oynadı. Tabii Vitor Pereira'nın Van Persie'nin ismi altında ezilişi de 10 kişilik gariban Trabzon takımına 87 dakika maçı kurtarabilme opsiyonu tanıdı. Şayet Fenerbahçe dün akşamki oyuna Volkan'lı, Nani'li ve Fernandao'lu kadrosuyla, hatta hatta Molde maçının en iyi oyuncusu Ozan'ı da alarak başlasa, iki takım arasındaki maçların en farklı skoru rahatlıkla tabelaya yazılabilirdi. 
Trabzonspor takımının özellikle en ucunda oynayan N'Doye, ya ağır bir hastalık geçiriyor yahut da vitaminsizlikten ayakta duramıyor. Bu haliyle nasıl olur da Sadi Hoca'nın 90 dakikalık oyuncusu olabilir hayret! Bir dönem transfer pazarının boşuna şişirilen oyuncusu Erkan Zengin, ivme kazanacağına giderek düşüşe geçen Okay, anlaşılan o ki Trabzon'un sancıları olarak acı çektirmeye devam edeceklerdir. Dün akşamki oyunda Fenerbahçe'nin Molde maçındaki orta sahası olsaydı -tabii ki Fernandao'suyla- tekrar edeyim tarihi bir fark olurdu. Sarı-lacivertli savunma sanıyorum sezonun kurdelesi kesildiğinden bu yana en kolay maçını oynadı. Sadece Ekici'nin topuna yatan kaleci Volkan aynen öyle… 
Maçın son bölümlerinde genç hakem Bitnel'in otoritesini yavaş yavaş kaybedişi ise ben buradan işaret edeyim kendisi adına bir ihtar olmalıdır. 
Özetle Fenerbahçe liderlik koltuğuna yeniden otururken, ben şimdiden kalite farklılığı ağırlığıyla ligin bittiğini de ilan edivereyim… Ben bu son cümlenin içine Pereira'yı hiç oturtmazken altını çizerek kadro zenginliğini vurguluyorum. Zaten finişten sonra da birileri çıkıp "Siz Fenerbahçe'yi kimin şampiyon yaptığını zannediyorsunuz" diye demeç de verecektir. 

MAÇIN ADAMI
Diego 

KIRILMA ANI
Nani'nin golü 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.