Van Persie farkı

A -
A +

'F.Bahçe adına asıl sevindirici olan. RvP’nin attığı gollerdi. Bu tarz oyuncular gol attıkça kendini bulur.'

Fenerbahçe Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada Karabükspor’u hakem Fırat Aydınus’un da yardımıyla farklı mağlup edip şampiyonluk yarışına yeniden tutunmayı başardı. Advocaat’ın takımının yavaş yavaş istenen seviyeye doğru ilerlediği ortada ama Fenerbahçe’den önce Fırat Aydınus’a değinmek istiyorum. Çaldığı penaltının penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu. Bana göre Ceyhun Gülselam’ı da oyundan çok ucuz bir kararla attı. Dün geceki performansıyla Karabüklü futbolcuların emeklerine yazık ettiğini belirtmek lazım.
Fenerbahçe adına maçın en sevindirici noktası şüphesiz Van Persie’nin performansıydı. Dünyaca ünlü oyuncunun geldiği günden bu yana yüzde yüzünü sahaya yansıtamadığı ortadaydı. Takımı için iyi işler yapmak isteyen ve hep iyi niyetli olan Hollandalı golcünün attığı iki gol öz güveni açısından son derece önemli çünkü bu tarz oyuncular oynadıkça ve gol attıkça kendilerini bulur.
Lens her zaman olduğu gibi sağ kanadı yine çok etkili kullandı. Henüz sezonun ortasına bile gelmedik ama yıldız oyuncunun Fenerbahçe için şimdiden vazgeçilmez olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak bir parantez de Volkan Şen’e açmak lazım. Sezon başından bu yana bu satırlarda sıklıkla eleştirdiğim Volkan dün tek kelimeyle harikaydı. Ona tavsiyem bu sezon oynadığı maçların kasetlerini tekrar tekrar izlemesi ve dün geceyle önceki maçlar arasındaki farkı analiz etmesi çünkü dün sahada önceki maçların aksine rakipleriyle ve hakemlerle didişmeden sadece futboluna konsantre olan bir Volkan vardı. Bunun ödülünü de yaptığı iki asist ve taraftarların alkışlarıyla aldı.

MAÇIN ADAMI

Van Persie

Hollandalı yıldız eski günlerinden bir kesit sundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.