Kimliksiz

A -
A +

'Antalya’da Robin van Persie olmayınca kimliğini kaybetmiş bir Fenerbahçe vardı.'

Fenerbahçe, Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından büyük bir çıkış yaşayan Antalyaspor’a 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Bu maçın ardından her şeyden önce Rıza hocayı tebrik etmek gerekiyor. Çünkü Morais’ten dibe vurmuş bir şekilde aldığı kırmızı-beyazlı takımı çok kısa bir süre içerisinde yeniden ayağa kaldırmayı başardı. 
Fenerbahçe bu maça kadar ligin en formda takımlarından biriydi ama Antalyaspor rakibine 90 dakika boyunca nefes bile aldırmadı. 
Advocaat’ın ilk 11’deki Volkan Şen tercihine anlam veremedim. Son maçlarda 11’de tercih edilmeyen Volkan yeniden takıma döndü ve yine beklenen katkıyı yapmaktan çok uzaktı. Antalyaspor maçı milli futbolunun bu sezonki 17 maçıydı. 
Volkan Şen’in bu 17 maçta attığı gol sayısı sıfır! Fenerbahçe’de kanatta görev yapan ve skor katkısı vermesi gereken bir oyuncu 17 maçta hiç gol atamamışsa o zaman performansının sorgulanması gerekir. Advocaat’ın oyuncusuna kötü günlerinde sahip çıkması çok güzel ama bu performansa rağmen ısrarı takıma zarar veriyor.
Van Persie olmayınca kimliğini kaybetmiş bir Fenerbahçe vardı Antalya’da bu görüntünün nedenini anlayabilmek de kolay değil. Van Persie bu takımın en büyük yıldızı ama kadrodaki bütün oyuncular çok değerli ve her birinin yıllık ücreti oldukça yüksek. Fenerbahçe 14. hafta sonunda liderin yedi puan gerisinde ve şampiyonluk için artık 2010-2011 sezonundaki 17’de 16 gibi sıradışı bir performans gerekiyor.

MAÇIN ADAMI: Rıza Çalımbay
Antalyaspor onun göreve gelmesiyle beraber bambaşka bir takıma dönüştü

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.