Yönetim uyuma…

A -
A +
Cesare Prandelli, 4-0'lık Borussia Dortmund hezimeti sonrasında "Buraya 4. yıldız için geldim, Olcan'ı da Başakşehir maçına sakladım" diyerek aslında teknik adamlık kalibresiyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. 

O yüzden Başakşehir karşısında alınan farklı mağlubiyete şaşırmıyorum. Hatta İtalyan teknik adam takımın başında olduğu sürece bu hezimetlere çokça göreceğimize de eminim. 
Dortmund maçı sonrası Galatasaray'ın yeni seçilecek yönetimine "Prandelli ile bir an önce yolların ayrılması gerekiyor" şeklinde bir mesaj göndermiştim. Koltuğa oturduğu ilk gün hezimetle tanışan Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yeni yönetim umarım durumun ciddiyetini anlamıştır.
Bir çift sözüm de sarı-kırmızılı futbolculara olacak. Hocanız Prandelli yanlış tercihler yapmış olabilir, takımı yanlış sahaya sürmüş olabilir. Kötü bir teknik adam da olabilir. Ama bütün bunlar sizin sahada gezinmenizi gerektirmez. Sahada ruh gibi gezemezsiniz. Galatasaray'da oynamanın değerini o formayı üzerinizden çıkardıklarında daha iyi anlayacaksınız. 
Ligin kadrosu en kısıtlı takımlarından Başakşehir'i müthiş bir taktik anlayışla sahaya süren Abdullah Avcı'yı tebrik ederken, yeni yapılmış stadın zemininin ilk yağmurda göle dönüşmesiyle ilgili sorumluluğu olanlara da sitemimi yolluyorum.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.