Yenisine bakalım

A -
A +

''Havlu attı F.Bahçe. Avrupa da giderse artık hedef kupa. Advocaat’ın deyimiyle: Bu kadroyla bu kadar!''

Bu sezon ligdeki ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında almıştı Fenerbahçe. Sarı-lacivertliler, deplasmanda 5-1 kazanarak kötü gidişe nokta koymuştu. Kasımpaşa ise kötü başladığı sezonda bu yenilgiden 2 maç sonra ancak 6. haftada alabilmişti. Ama çok sular aktı köprülerin altından. Ne Fenerbahçe eski gücündeydi, ne de Kasımpaşa o kadar güçsüzdü artık.
RvP, Lens ve Alper cezalıydı. Advocaat bekleri de değiştirmişti. Mecburi de olsa yoğun rotasyonun olumsuz etkileri net şekilde görüldü.
Wiel ile İsmail gayretli ama yetersizdi. Ozan Tufan tüm iyi niyetine rağmen son maçların tek iyisi Alper Potuk’u mumla arattı. Forvete geçen Sow, kanatta oynamaktan asıl görevini unuttuğunu gösterdi! Uzun bir aradan sonra ilk 11’de dönen Volkan Şen’in kafa yapısı yine değişmemişti, bal yapmayan arı rolünü sürdürdü. Stoch sonuç alamasa da iyi ortalar yaptı, çalım attı, şut çekti, savunmaya katkı sağlamaya gayret etti. Gerçekten bir şeyler yapmaya çalışan tek isimdi.
Kasımpaşa ise “bekle ve gör” taktiğini benimsemişti. Öncelik gol yememekti. İleriye atılan toplarda Koita bir gol bulabilirse ne ala yoksa beraberlik de iyi sonuç düşüncesi hakimdi konuk ekipte. Koita değil belki ama Castro biraz becerikli olsa amacına ulaşacaktı Paşa. Hele ki, geçen hafta Başakşehir karşısında fark getiren cesaretinden mahrum olmasa!
Güzel bir havada oynanan maçta maalesef oyun kalitesi aynı güzellikte değildi. Fenerbahçe şampiyonluk hayalinden 2 puan daha uzaklaşırken, Advocaat valizini toplamaya devam etti! Fenerbahçe artık önündeki maça değil, sezona baktığını gösterdi!

MAÇIN ADAMI

Stoch

Maç eksiğine rağmen F.Bahçe’nin en iyisiydi. Advocaat onu neden oynatmadığını açıklamak zorunda!

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.