Bu satırlara göz gezdiren değerli okuyucu...Diyelim ki rüyanda futbolcuymuşsun. Daha ilk yarı oynanıyor. Maç berabere gidiyor. Sahada bir hezimet yok.
Taç atışı için kenara gidiyorsun. Bu arada, sevgili eşin iki hafta önce zorlu bir doğum yapmış. Sıkıntılı zamanlar geçirmişsiniz. Kendi taraftarın, işte bu acılar içinde doğum yapan karına küfrediyor. Net duyuyorsun. Ne yaparsın?
A) Tribüne çıkar, kafa göz dalarım.
B) Duymazdan gelir, oyuna devam ederim.
C) Küfürbaz seyirciyi protesto için alkışlarım.
D) Futbol bu kadar da çirkinleştirilemez deyip çeker giderim.
Ben (D) şıkkını işaretliyorum. Volkan'ın yaptığına bir ilave daha yapar, formamı da çıkarır, oraya bırakırdım.
Volkan'ı sevmem. Kötü bir profesyoneldir. O başka. İnsanlık başka.
Futbol, duyguları hepten göz ardı edemez. Etmemeli.
Küfürbazı tutarsanız bu olmaz.
Rize maçının ikinci yarısında Trabzon seyircisinden "Volkan! Volkan!" diye stadı inletecek bir destek beklerdim. Yapmadılar.
Herkes bir şey söyleyip yazacak. Hepsine eyvallah. Herkesin doğrusu kendine...
Ama bu çirkinlikleri önlemek için bir yerlerden başlamak lazım.
"Kovdum gitti" bir başlangıç değildir.
Tweetlerim
Milli Takıma geldiğinde ekibin en sarsılmazı Hakan Şükür'ü kızağa çeken Ersun Yanal, Fenerbahçe'de aynı şeyi Emre Belözoğlu'na mı yapacak?
"Tolunay Kafkas'la çalışmayacağız", "Volkan Şen'i gönderdim" gibi padişah buyrukları çok tartışılır.
Terim gelince Rüştü ne oldu Rüştü? Milli Takımlar
Genel Koordinatörü olmuştu ne güzel...
Fenerbahçe'de kadro değişmedi, oyuncuların teknik direktöre tavrı değişti.
Fethiye - Balıkesir maçını hakemi Özkan Çelikel'in kafasına taş gelmiş... İlginç tesadüf, adam beyin cerrahı!
Ağlama gözlerim...
Taraftarın küfrettiği Volkan'ı teselli etmek mümkün olmadı. Takım arkadaşları, rakip oyuncular, hakem...
Bu tatsız olay, birtakım faydalı tartışmalara sebep olur umarız.
PARIL PARIL...
Mert Günok, Atiba Hutchinson, Wesley Sneijder, Adrian Mierzejewski, Hakan Arıkan, Erdem Özgenç, Uğur Demirok, Sezer Özmen, Yasin Öztekin, Erkan Zengin, Pablo Batalla, Enes Ünal, Adem Koçak, Ryan Babel, Gökhan Töre... Süper Lige harika bir başlangıç yaptılar.