Palabıyık’ın kart standardı yoktu

A -
A +

Derbinin skoru, hakemi, VAR’ı ve MHK’yı kurtardı!

MHK, ülkemizin en önemli maçına, Ali Palabıyık’ı, VAR olarak da Alper Ulusoy’u atadı. Ancak her iki ismin daha önce çıkmış oldukları maç geçmişleri ve o maçlardaki performanslarına bakarsak atamalarla ilgili kafamızda çok soru üretebiliriz.
Ali Palabıyık; duruşu, jest ve mimikleriyle otoriter bir görüntü verdi fakat kartlarında standardı sağlayamadı.
12. dakikada Sosa’ya göstermiş olduğu ilk sarı kart, kuralların tarifine tam uymazken, Gökhan Gönül’ün umut vadeden atağı elle kesmesine kart göstermedi. 23. dakikada Tisserand’ın topu eliyle kestiği pozisyonda verilen sarı kart doğru idi. Top, Falcao’nun kontrolüne henüz geçmediği için bariz gol şansı daha doğmamıştı.
Luyindama’nın 38. ve 40. dakikalarda rakibine yaptığı hareketler, 15. dakikada gördüğü sarı kartlık hareketten daha ağırdı.
62. dakikada Taylan’ın sarı kart gördüğü pozisyon ile aynı idi, eğer hakemin kartlarında standart olsaydı, Luyindama ikinci sarıdan kırmızı görürdü.
Ali Palabıyık ve ekibi dün akşam çok başarılı değillerdi, ancak maçın skoruna tesir etmediler. Bu da MHK için büyük şanstı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.