Maçı F.Bahçe kaçırdı ama

A -
A +

Oyun F.Bahçe’ye yakındı. Ne var ki savunmasının neredeyse tamamı değişmişti

 

Fenerbahçe’nin cebine yakındı bu oyun. Ama ne var ki savunmasında neredeyse tamamı yakın bir değişikliğe uğrayan sarı-lacivertliler, orta alanda Souza’yı kenara bırakıp daha hareketli oynayabilen elemanlara yer vermişti. Yine ne var ki bu değişiklik de pas tezgahındaki zafiyetin sonu olamazdı. Çünkü topla dribbling yanlısı oyuncular vardı o blokta. Öndeyse iyi top taşıyan iki kenar elemanı ama ortada hayalet Sow vardı. 
Buna karşılık ligin dibine yerleşmiş Gaziantepspor’da şöyle dikkatle baktığımızda ön libero Fatau’nun dışında pek öyle dişe dokunan bir oyuncu gözükmedi. Belli ki ağırlıklı olarak Brezilyalı veya Portekizli sokakta kalmış kim varsa ithal edilmişti. 
Maçın zaman zaman ev sahibinin zaman zaman konuğun organizasyondan yoksun denk gelmiş top sürüşleri ve paslarıyla üstünlük sağladıklarını gördük ama net ve zengin pozisyon üretilememişti. Advocaat’ın Aatif ve Fernandao değişiklikleri gecikmiş emekli icraatıydı. Bülent Uygun’un ise yapacağı bir şey hemen hemen yoktu da sadece Pedroso değişikliğindeki rötarı da yazalım. 
Bence bu maçın en çok dikkat çeken rahatlıkla iyi not verilebilecek tek elemanı maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu olabilirdi. 

MAÇIN ADAMI

Y.Kemal Uğurlu

Stres düzeyi yüksek maçı neredeyse hatasız yönetti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.