Büyükle şaka olmaz

A -
A +

''Kayseri  Umut’u, Güray’ı ve Deniz’i dün akşam belli sürelerde kenarda oturtarak kupayı elinin tersiyle itti.''

Ligde iki maçta Fenerbahçe’nin 5 puanını çalıp 7 de gol atan Kayserispor dün akşamki kupanın ilk ayak maçında fazla havaya girmiş, aslarını kulübeye çekmiş yani açık ve net olarak ‘Benim kupada iddiam yok’ demişti. Kayserispor’a karşılık Aziz Yıldırım’ın, “Herkes şunu iyi bilsin ki Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda iddiası yoktur” sözlerine rağmen  sahada onu tekzip edercesine bir kadro vardı. 
Hani kime sorsanız en ideal Fenerbahçe kadrosunu nasıl yazarsınız diye, yüzde 90 oranla dün akşamki kadro yazılırdı. Anlaşılan o ki Aziz Bey’e rağmen hoca ve futbolcular Türkiye Kupası’nın en azından şimdilik kulplarına ulaşmak için herşeyi yapıyorlar. Tabii Kayserispor her ne kadar küme düşme barajından çıkmışsa da her ihtimale karşı Umut’u, Güray’ı, Deniz’i dün akşamki maçta belli sürelerde kenarda oturtarak kupayı elinin tersiyle itti. Fenerbahçe’nin Van Persie’siz kadrosu acaba şöhret budalalarına yeni bir ders vermiş olabilir mi?
 Tabii Kayserispor geriye doğru son 4 maçta toplamış olduğu övgüleri dün akşam yedeklerle oynadığı için kendi stadına gömmüştür. Sonuçta savunmasını yazboza çeviren Advocaat da sanıyorum ki dün akşamdan sonra sakatlık ve cezalı olmadığı sürece bir standarta da sarılacaktır. Maçın hakemi genç Ümit Öztürk, Fenerbahçe’nin ilk golünde yardımcı hakemine itibar etmeliydi. Çünkü aksiyon tam yardımcının önünde cereyan ediyordu. Bu pozisyonu yazarken aklıma son Galatasaray-Beşiktaş maçında Bülent Yıldırım’ın yardımcısına ne kadar onay verdiği de geldi. Ama genç hakemlerimizin birazcık yüreklerine cesaret pompalamak da gerekir. Şimdi Başakşehir’le Akhisar’ın hangi takımı Fenerbahçe’ye karşı rakip çıkaracağı bu eşleşmedeki tek bilinmezlik olarak karşımızda duruyor. 

MAÇIN ADAMI

Fernandao

Van Persie ve Sow’a tercih edilen Fernandao maçın adamıdır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.