Alanyaspor maçı seyretti mi?

A -
A +

''F.Bahçe savunmasının yenilen gollerde orta alanıyla birlikte büyük teknik yanlışlar işlediğini maçı banttan izleyerek görmesi gerekir''

 

Konyaspor bizim Süper Lig’in benim ölçülerime göre topluca savunmayı becerebilen ama aynı ölçüde hücuma kalkamayan 1 numaralı takımıydı. Ama ne var ki dün akşamki maçta sanki benim görüşümü tekzip edercesine ilk yarıda koca bir sezon yapamadıklarını yaptılar. Tabii ki bunda Fenerbahçe takımının hesabında bir amatör küme topluluğunun verebileceği pozisyonlar ve ondan patlayacak goller yoktu. Lens’siz kalmış Fenerbahçe şayet sakat ve cezalı değil de yedek kulübesindeyse Volkan Şen’ini ilk 11’de oynatmalıydı. Ama ‘Emekli hoca’ ancak 67. dakikada bunu fark edebildi. 
İkinci yarıdaki Konyaspor tam benim yazımın başında anlatmaya çalıştığım Konyaspor’un kopyasıydı. Attıkları 3. gol hariç ne doğru dürüst çıkabildiler, ne de savunmada katlanmayı becerebildiler. Fenerbahçe’nin ilk yarı biterken Fernandao’yu kaybedişi büyük şanssızlıktı çünkü rakibini ikinci yarıda çok çabuk yere yıkabilecekti. Yerine Van Persie’nin girişi sadece isim olarak sahaya yansıdı. Ozan’ın Sow’la değişimi de acaba gole rağmen Salih’le olsaydı ne netice verirdi? 
Aykut Kocaman’ın, takımındaki oyuncuların hiç de öyle topla mesafe kat etmek, adam geçmek gibi özelliklerinin olmayışına kenardan müdahale etmeyişi de düşündürücüydü. Top almak için yapılmayan koşular ve olmayacak çalımlara düşüş Fenerbahçe’nin işine yaradı. Bir kere daha altını çizmekte yarar var, Fenerbahçe savunmasının yenilen gollerde orta alanıyla birlikte büyük teknik yanlışlar işlediğini maçı banttan izleyerek görmesi gerekir. Eh ‘Emekli hocadan ve de onun üstündeki başka birşey beklemek de zaten hayalcilik olurdu. Bir soru ile bitirmek istiyorum; Konyaspor acaba bu sezon kaç defa 3 gol attı?

MAÇIN ADAMI

Bajic

 

Ayağına gelen iki fırsatı da gol yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.