Türkiye Orta Doğu’da güçleniyor…

A -
A +
Filistinli gençlerin umudu Türkiye’dir. Ve Türkiye bu gençlere sahip çıkıyor. Tedavi ediyor ve yalnız olmadıklarını telkin ediyor. ABD ile İsrail dünyanın 2 fitne odağı ve terör kaynağı, İran ile ilgili gizli planlar yaptı.
İran’da pahalılık bahanesiyle iktidar aleyhine gösterilerin arkasında CIA ajanları ve dünyanın her köşesinde görülen provokatörleri vardır. Türkiye-İran-Rusya arasındaki iş birliği parçalamak; İran’ın Orta Doğu’da ve bilhassa Suriye’de faaliyetlerini önlemektir.
YPG’nin kurduğu Suriye Demokratik Güçleri (SGD)'nin lideri Sed El Vafi’dir. PYD kampına ABD helikopterleriyle DEAŞ liderlerini taşıyan YPG ile DEAŞ ikisi de ABD’nin emrindedir. YPG ve DEAŞ mücadelesi bir yalan idi. İkisi savaşmadı bölgedeki Sünni Araplara soykırım yaptılar.
İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları gözlemci raporlarına göre 2017 yılında Suriye’de 30 bin kişi öldü. Dörtte biri sivil ve 2000’i çocuk idi. ABD ve NATO’nun karşı çıktığı Türkiye ile Rusya arasındaki S-400 füze sistemi anlaşması Ankara’da imzalandı. 4 batarya 2020’de teslim edilecek. Kurulumu Rusya’da, bakımı ve kontrolü tamamen Türk Silahlı Kuvvetlerinde olacak. Ödemeler ruble ile olacak ve menzili 600 km...
Almanya’da 24 Eylül 2017’de genel seçim yapıldı. Seçimde Türkiye düşmanlığı, kampanyanın konusu idi. Türk düşmanlığı Almanya’yı hükûmetsiz bıraktı.
Hava saldırılarında büyük kayıplar veren terör örgütleri kendilerine yaklaşan ve üzerlerinden geçen hava araçlarından (sivil uçak, savaş uçağı, İnsansız hava araçları vesaire) bir şekilde korunuyorlar. Batı ülkelerinden teröristlere sağlanan radar desteği, teknolojik destek (internet-tablet) bilgisayar ve cep telefonu eğitimi ile bu sistemi kullanarak ortadan kayboluyorlar.
İran’ı, Sudan'ı, BAE’yi, Mısır’ı teslim alan; Libya’yı, Afganistan’ı, Irak’ı, Suriye’yi istediği kıvamda tutan emperyalizmin düşüremediği tek kale Türkiye’dir. Düşsün diye var güçleriyle saldırıyorlar. Bize düşen Türkiye düşmesin diye var gücümüzle mücadele etmektir. ABD emrindeki PYD (PKK uzantısı) ABD’nin yardımı ile 3.800 binayı enkaz hâline getirdi ve bu enkazda da yine PYD, Noel Baba kıyafetleri ile Noel kutluyor.
Özgürlük hayalleri ile kandırılan Sünni Kürt kardeşlerimiz bu tuzakları ve sözde Kürt aslında Ermeni olan bu terör örgütlerinin içyüzlerini görmeye başladılar. Ve yıllardır Doğu bölgesindeki vatandaşlarımıza uygulanan yanlış politikalar sona erdi ve devletimizi yanlarında gördüler. O zaman bu örgütlerden tamamen desteklerini çekmeye başladılar. Halktan destek görmeyen tüm hareketler ise tükenmeye mahkûmdur.
Selahaddin Eyyubi’nin itirafı: “Siyasi ve askerî hayatımın önemli kısmını; Mısır, Suriye ve Irak’ta birlik ve istikrarı sağlamaya hasrettim.” Siyonistler Filistin topraklarını savaşarak ele geçirdiler. Savaşmadan bırakmazlar. ABD ve İsrail’in hedefi İslam ülkelerini savaşamayacak duruma getirmektir.
Körfez ülkeleri (Katar hariç) Suud, Mısır esir alındı. Sudan’ın Sevakin Adasını Türkiye inşa edecek. “Katar’a darbeyi Türkiye önledi” (Gerçek Hayat Sayı:52  25.12.2017)
Düşmanın gelmesi beklenen yollar üzerinde kaleler kurulur. Somali, Katar, Irak ve Suriye’de Türk üsleri güvenlik içindir. Düşman sınırların ötesinde karşılanır. Riyad-Abu Dabi, Suud-BAE ilişkileri kan kaybediyor. Suudi Arabistan’ı Türkiye ilişkilerinin toparlanması BAE’yi korkutuyor. Çad'ın başkentinde ABD Büyükelçiliğinin bulunduğu caddeye "İstanbul" ismi verildi.
ABD’nin PYD’ye teklifi: “Türkiye sınırında 1000 kişilik ordu kurun, bütün gücümüzle yanınızdayız...”
ABD, YPD’nin savaşması için zemin hazırlıyor. Katar’dan doğalgaza PYD engeli. Katar’dan ve Suriye’den gelecek doğalgazı PYD engelliyor...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.