Puan farkı kapanacak mı; Fener şampiyonluğu verir mi?

A -
A +

 "-Biz her hafta "Hakemler maçları adil yönetse Fenerbahçe açık ara şampiyon olur" sözünü hatırlatmaya devam mı edeceğiz?..."

@FenerLee_
...
"-Fenerbahçe taraftarının zirvede makasın açılmamasını isteyenler tarafından önlerinin kesildiğini iddia ettikleri maç... Burdan bile korkuyorlar iyi mi?..."
(...İbrahim Ünlü)
...
"-İşte bunlar hep; lige biraz heyecan gelsin, aylardır yenilmemizi bekleyen garibanlar sevinsin diye... Sonuçta lider hâlâ Fenerbahçe!..."
@_Ece1907
...
"-Şampiyonluğu etkiler mi bilmiyorum da; maçın sadece ikinci yarısını seyrettim ve Karabük kalecisini göremedim iyi mi?..."
(...Gülden Tekin)
...
"-Beşiktaş'ın puan kazandığı hafta Fenerbahçe puan kaybetti ya; işte şimdi inandım bu ülkede dengelerin gerçekten değiştiğine..."
@guniz.ss
...
"-Haftalardır kötü oynayan Fenerbahçe'nin sonunda tekerinin patladığı maç. Süper kondisyonlu, müthiş Fenerbahçe ikinci yarıda orta sahayı geçemedi. Burdan şampiyonluk veren olmuştu, dur bakalım..."
(...Namık Polat)
...
"-Oynadığınız berbat futbol için teşekkürler Fenerbahçe... Eleştireceğiz elbette... Ama liderlik ve şampiyonluk vermek korkunç olur!
?@vamoskoray



Kapak konusu!



Artık gündemde o kadar çok kalıyoruz ki dünden beri gündem bizi kabul etmiyor artık...
@ekiinherseyim
...
Gevşemeyiniz, üzülmeyiniz. Eğer inanıyorsanız, mutlaka siz üstünsünüz. Eğer doğru olduğundan eminseniz "Bismillah" deyip yürüyünüz...
@OsmanHezer
...
Ben hakikatin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kimin için ve kime karşı olduğu önemli değil. (Malcolm X)
?@aykutkuskaya
...
Doğru 4 olup o parmaklar Rabia der, 5 olur Osmanlı tokatı der, ama halk 2 yapar, gözlerini oyar...
@berkant_demir




Öğrendim ki;

"-Adalet; lazım olunca değil, her zaman gerekiyor..."




WhatZAP




KRAMPON

SAKATLIKLARIN önüne bir türlü geçemeyen Beşiktaş'ta son çare; Doktorlar dizisinden Kutsi sağlık heyetine dahil edildi...
"demode santrfor"
...
GAZİANTEP'teki görevinden ayrılma kararı veren Sergen Yalçın: "Görevde kaldığımız süre içerisinde iyi işlere imza attık. İsimlerini henüz ezberleyemesem de tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum"...
"beratmercan"
...
SLAVEN Biliç'in "Eğer bir ön libero alırsak, en az elimizdekiler kadar iyi bir oyuncu olacak" sözü üzerine, transfer adayları daha da çoğaldı...
"oguz_1907"
...
BİRKAÇ hafta üst üste iyi maçlar çıkarıp yıldızlaşan Olcan: "Kısa zamanda arkadaşlarıma uyum sağlayacağıma inanıyorum..."
"omer_ce"




Yeter Y.D. yeter!..



Amerika'da 'Yılın En Kötü Spor Adamı' Demirören seçildi...
Amerika'nın Türkiye üzerinde yaptığı en olumlu karar bence!..
Yabancı sınırlaması için, "Oy birliği gerekiyor, kararı değiştirirsek F.Bahçe itiraz eder, tahkimden döner sıkıntı olur" diyen;
Ama yayın ihalesini tüm kulüplerin onayı olmadan uzatan Fener yancısı!..
Tabii mesele oy birliği değil, G.Saray'ın önünü kesmek...
Şike... Irkçılık... Sahada siyaset olaylarına girmiyorum bile!...

(...Talip Karaali)




NE ÇEKTİN BE!
 
Özlem...

Başarısını sağ patisine borçlu kedinin, yavrusuna duyduğu hasret... Gönderen: Madcat...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.