İlker Aksum'un Burak Yılmaz esprisi ortalığı karıştırdı

İlker Aksum'un Burak Yılmaz esprisi ortalığı karıştırdı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanan maç sırasında sinema ve dizi oyuncusu İlker Aksum, twitter üzerinde büyük ilgi çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u 2-1 yendiği maçta sosyal medya üzerinde sarı kırmızılı takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz hakkında yapılan bir tespit büyük yankı uyandırdı.Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanan ve sarı kırmızılı takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlanan maç sırasında sinema ve dizi oyuncusu İlker Aksum, twitter üzerinde büyük ilgi çekti. Burak Yılmaz ile ilgili tartışılan bir pozisyon sonrası yazdığı "Vallahi Burak oyunculukta beni bile kıskandırdı artık" iletisi sonrası ünlü oyuncuya Galatasaray taraftarının tepkisi sert oldu.Sarı kırmızılı taraftarların kendisine verdiği bazı yanıtlar üzerine Aksum, art arda attığı tweetlerde, "Bana bakın, ben esprili bir dille Burak'ı eleştirdim. Fakat siz hakaret ve küfür ediyorsunuz, şu andan itibaren hukuki yollara gideceğim. Burak benim kardeşim yaşında, espride mi yapamayacağız, yazıklar olsun küfür edenlere. Benim daha önce Galatasaray ile ilgili tweetlerimi görmediğiniz belli" ifadelerini kullanarak kırgınlığını belirtti.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...