Gökhan Zan'dan iddialı açıklamalar

Gökhan Zan'dan iddialı açıklamalar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gökhan Zan, kendilerinin UEFA takımı değil Şampiyonlar Ligi takımı olduklarını söyledi. İşte detaylar...

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı takımın tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan, bugün alınan galibiyetin kendileri açısından önemine değinerek, "Bu karda bu kışta bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. 16'ya kaldığımız için çok mutluyuz. Eğer boğulacaksak da büyük denizde boğulalım. Biz UEFA takımı değil; Şampiyonlar Ligi takımıyız. Biz aslanlar gibi bugüne kadar geldik. İki kere üst üste 16'ya kaldık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Biz büyük bir takımız. Buradan bütün İtalyanlara, bize şans vermeyenlere sesleniyorum: Galatasaray, Avrupa fatihidir" ifadelerini kullandı.
SEMİH KAYA: "TARAFTARIMIZA VE TAKIM ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"
Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya ise kötü hava şartlarına ve zemine rağmen iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Mutluyuz tabi ki ve Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam ediyoruz. İyi bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Taraftarımıza ve takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle önemli ve zorlu bir günde bizi yalnız bırakmadılar. Sonuçta iyi mücadele ettik ve güzel bir karşılaşma oldu. Saha zeminine rağmen iyi mücadele ettik. Aynı şekilde ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde de bu şekilde oynayıp istediğimiz yerlere ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
"TEVEZ, ÇOK ÖNEMLİ BİR FUTBOLCU"
Basın mensuplarının, Juventuslu yıldız futbolcu Tevez hakkındaki sorusu üzerine ise sarı-kırmızılı futbolcu Kaya, "Tevez tabi ki dünya çapında kendi kanıtlamış bir futbolcu. Çok önemli bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ve bugünde onunla oynayarak bunu gördüm" şeklinde cevap verdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...