Türkler Juventus'u karanlığa gömdü

Türkler Juventus'u karanlığa gömdü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın Juventus'u yenerek Devler Ligi'nin dışına ittiği mücadele Kopenhag'ın ülkesi Danimarka basınında da yankılandı.

Galatasaray'ın Juventus karşısında aldığı 1-0'lık galibiyet ve tur atlamasına Danimarka basınında geniş yer verildi. Ülkenin yüksek tirajlı Ekstra Bladet Gazetesi, "Türkler Juventus'u karanlığa gömdü" manşeti ile verdiği haberde "Juventus kampı önümüzdeki günlerde silkinmek zorunda. nbsp;İstanbul'da Galatasaray ve Juventus arasında oynanan ve 31'inci dakikada ertelenen kar topu maçını Galatasaray kazandı. Yaşlı kadın (Juventus) için ikinci oyun kötü gitti. Maç sanki Juventusun tura devam etmesi için gerekli 0-0 bitecek gibiydi ama Wesley Sneijder, aradan kurtularak topu Buffon'un arkasından ağlara gönderdi. Neticeyi belirleyecek maçların bileti garanti olunca Tribünlerde ateş yükseldi. Tur atlayan Galatasaray oldu. Şimdi iki takım da çekilecek kuraları bekliyor" cümlelerini kullandı. nbsp;BT Gazetesi de "Juventus şampiyonlar liginden oldu" Juventus'un teknik Direktörü Şampiyonlar Liginden elenmeye çok kızdı" manşetleriyle verdiği haberde "İstanbul'da ki netice yaşlı kadın (Juventus) şampiyonlar liginden oldu demektir. nbsp; Saha çok kötüydü ve Antonio Conte de maçın neden oynatıldığını anlayamadı. Conte İtalyanların grupta en kötü olduklarını da kabullendi" cümleleri yanı sıra Conte'nin "maçın ertelenmesi için çok uğraştık. Gerek karşılaşmanın hakemi gerekse UEFA yetkilileri ile konuştum ama erteletemedim. Dün hakem maçı iptal etti, bugün oynattı. Bu da beni fena sinirlendirdi. Futbol oynamaya çalıştık ama olmadı. Bizim en büyük hatamız kaderimizi İstanbul'a bırakmak oldu" sözlerine yer verdi. nbsp;Jyllands posten gazetesi: Galatasaray 10 takıma eşlik edecek manşeti ile verdiği haberde "Dramatik bir maçtan sonra Galatasaray İtalya şampiyonunu gruptan attı. Juventus için uzun süre unutulmayacak bir gün oldu. Galatasaray, Juventus'u eleyerek, bir üst tura sızdı" cümlelerini kullandı
Politikan gazetesi: nbsp;"Galatasaray Juventus'u çamur kampında vurdu" manşeti ile verdiği haberde, diğer gazeteler gibi Galatasaray'ın yaşlı kadını gruptan attığını yazdı. Gazete, karşılaşmanın bir kar topu ve çamur maçına benzediğini öne sürerek "kar topu maçı Çarşamba günü devam etti. Oyuncuların görebilmesi için maçın en önemli unsuru kırmızı top sahaya sürüldü. Maçın geri kalan kısmı güzellik yarışmasını kazanamadı ama Galatasaraylı oyuncular en kötü ihtimalle grupta üçüncü olmak için sahayı çıktılar ve tur atladılar" cümlelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...