Fenerbahçe'nin 4. golü Alves'in mi Kuyt'ın mı, işte detaylar

Fenerbahçe'nin 4. golü Alves'in mi Kuyt'ın mı, işte detaylar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Akhisar maçında sarı lacivertli ekibin 4. golü tartışma konusu oldu peki gol kimin adına kayda geçti Alves'in mi Kuyt'ın mı, işte detaylar.

Fenerbahçe Akhisar maçında sarı lacivertli ekibin 4. golü tartışma konusu oldu. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, Akhisar karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada önemli açıklamalarda bulundu. Kuyt'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde:"Çok iyi çalıştık ve kazandık. Kesinlikle kolay bir maç değildi bizim için. Çok iyi çalıştık ve iyi bir takım özelliği ortaya koyduk ve kazandık. Kariyerimde hayatımda çok penaltı kaçırmadık. Kullanmak için ben geldim topun başına, bir yandan da Kadıköy'de 2 penaltı attım ve ikisini de kaçırdık. Hocamız tekrar sen at derse atarım. Benim için problem yok.""Emenike'nin çok güzel getirdiği bir top vardı. Benim biraz arkama düştü top. Ben de geri çekilerek vurmak zorunda kaldım. Ben topa belki dokunmaya çalıştım, top ya bana ya da savunma oyuncusuna değdi. Kesinlikle bilerek değildi. Önemli olan takımın gol atması tabii ki, kimin attığı çok da önemli değil. Dürüst olmak gerekirse topa dokundum, dışarıya çıkma riski vardı çünkü, Bruno'ya da söyledim saha içerisinde, 'özür dilerim ama dokunmak zorundaydım' şeklinde."
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...