Bir helikopter daha düştü

Bir helikopter daha düştü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mardin'in Ömerli ilçesinde askeri helikopterin düştüğü bildirildi.

Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı Kutluca köyü yakınlarında askeri bir helikopter düştüğü belirtildi. Çevrede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

ANKARA'DA DA ASKERİ HELİKOPTER DÜŞMÜŞTÜ
Ankara Gölbaşı'nda'da askerihelikopter düştü, helikopterde bulunan 5 personelden 4'ü şehit oldu. Bir görevli de yaralı olarak askeri hastaneye kaldırıldı. İlk bilgiye göre helikopter, boş arazi üzerindeki yüksek gerilim hattına çarparak düştü. Askeri helikopter için bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.Kazanın meydana geldiği bölgedeki bir inşaatta çalışanlar, helikopterin düşme anını gördüklerini belirterek, "Pat pat diye yere düştüğünü gördük. Olay yerine gittiğimizde iki kişinin öldüğünü gördük. Birisinin kafası kopmuştu." dedi. Bir işçi, helikopterlerin düşerken elektrik tellerine çarptığını görmediklerini ifade etti. Bu arada, kaza yerine 3 adet askeri helikopter inerek inceleme başlattı. Kaza mahallindeki incelemeler devam ediyor.
TSK'DAN AÇIKLAMA nbsp;
TSK'dan düşen helikopterle ilgili açıklama! Genelkurmay Başkanlığı, Gölbaşı'nda düşen helikopter ile ilgili açıklama yaptı. "Bugün (17 Aralık 2013 tarihinde) saat 11:00 sularında, Ankara-Konya karayolu Balâ yol ayrımı 1 km güneyinde (Gölbaşı'nın 12 km güneyi), Kara Kuvvetleri Kara Havacılık Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterimiz periyodik bakım sonrası tecrübe uçuşu esnasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kaza kırıma uğramıştır. Elim helikopter kazasında dört personelimiz şehit olmuştur. Kaza ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...