Görevden alınan Hüseyin Çapkın nereye atandı yerine kim getirildi

Görevden alınan Hüseyin Çapkın nereye atandı yerine kim getirildi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, görevinden alınarak Merkez Valiliğine atandı.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "4,5 senedir devletimize, milletimize sadakatle hizmet etmeye çalıştık. Bugün de normal devlet memurluğu ataması kapsamında Merkez Valiliğine atamamız oldu" dedi.Saat 13.45'te İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine gelen Çapkın, gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi: "Biz devlet memuruyuz, gelmemiz nasıl doğalsa gitmemiz de öyle doğal. Nasıl geldiysem öyle gidiyorum. Hayırlısı olsun. 4,5 senedir devletimize, milletimize sadakatle hizmet etmeye çalıştık. Bugün de normal devlet memurluğu ataması kapsamında Merkez Valiliğine atamamız oldu. Merkez Valiliğine gidiyorum. Zaten merkez valisiydik ve geçici görevle İstanbul'a gelmiştik. Bana, devletimize, miletimize hayırlı olsun."
Hüseyin Çapkın'ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok atandı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne, görevden alınan Hüseyin Çapkın'ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi.1966 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum'da tamamladıktan sonra, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. 1988 yılında üniversiteyi bitirdi. 1989 yılında Erzincan'da Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Bir yıl süreyle İngiltere'de bulundu. Sırasıyla; Kayseri Akkışla İlçesinde Kaymakam Vekilliği, Tokat Almus, Bitlis Güroymak, Van Erciş, Samsun Terme ve Antalya Serik ilçelerinde Kaymakamlık yaptıktan sonra Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Van 100. Yıl Üniversitesinde Yakın Çağ Tarihi üzerine Yüksek Lisansını tamamladı. Ağustos 2012 tarih ve 2012/3511 Sayılı Kararname ile Aksaray Valisi olarak atanmıştır. Selami Altınok evli olup, iki erkek, bir kız çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...