Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk bıçaklandı!

Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk bıçaklandı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaşlı Sezer Öztürk, önceki gece Almanya'da bir gece kulübünde bıçaklandı.

Akşam saatlerinde bir iddia olarak elimize ulaşan haber, Beşiktaş Kulübü tarafından doğrulandı. Resmi siteden futbolcunun amcası Feridun Öztürk'ün açıklamalarına yer verildi. Sezer'in amcası Öztürk konuyla ilgili olarak, "Sezer, kardeşi Halil İbrahim, oğlum Bünyamin ve Sezer'in halasının oğlu Fırat Dilek olay günü halı saha maçı sonrası Tanzhaus adlı lokale gitti. Gece 00.30-01.00 sıralarında sarhoş bir vatandaş, Sezer'in halasının oğluna saldırıp 6 yerinden bıçakladı. Araya girmeye çalışan Sezer de kolundan ve bacağından iki bıçak darbesi aldı. Sezer'in tedavisi ayakta yapıldı, durumu iyi. Yeğenim Fırat da hayati tehlikeyi atlatmıştır" diye konuştu.


Toraman'dan tweet
Sezer Öztürk ile 3 ay önce tesislerde yumruk yumruğa kavga eden ve bu futbolcu ile kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, twitter'dan Sezer'e geçmiş olsun mesajı iletti. Toraman, "Sezer kardeşimizin başına gelen bu olay hepimizi üzmüştür. Acil şifalar diliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...