Mancini'den hakeme 'Yiğit' protestosu

Mancini'den hakeme 'Yiğit' protestosu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dün akşam oynanan Galatasaray Ajax karşılaşmasında Mancini, Yiğit'i oyuna almayan hakemlere protesto alarak basın toplantısına katılmadı

THY Antalya Cup'ta nbsp;Galatasaray ile Ajax arasında oynanan karşılaşmada Yiğit Gökoğlan, şanssız bir hadise yaşadı. Tüm oyuncularına şans vermeye çalışan Mancini, yeni transfer Hajrovic'in ardından Galatasaray'da geleceği tartışma konusu olan Yiğit'i de yanına çağırdı. İtalyan teknik adam Yiğit'i oyuna almak isterken, oyuncunun adının esameye bildirilmediği ortaya çıktı. Hakemin uyarısı sonrasında oyuna giremeyen Yiğit'i Mancini teselli etti. Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ajax'la oynadıkları hazırlık maçından sonra basın toplantısına katılmadı. Mancını'nin, 12. oyuncu değişikliğine izin vermeyen hakemleri protesto etmek için stattan erken ayrıldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...