- Türkiye Yüzyılı ve yeni anayasa masada
36 dakika önce

Yeni anayasa masada! Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı bitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sona erdi. Yeni anayasa çalışmaları ele alındığı toplantıda Türkiye Yüzyılı hedefleri için 4 yıllık seçimsiz zaman zarfına dikkat çekildi.
 - Kandilli duyurdu! Malatya'da deprem
37 dakika önce

Kandilli duyurdu! Malatya'da deprem

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Malatya'da saat 19.27'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, 4.2 kilometre derinlikte gerçekleşti.
 - Çok sayıda il şiddetli yağışların pençesinde!
45 dakika önce

Asfalt çöktü, mahsur kalanlar kepçelerle kurtarıldı: Çok sayıda il şiddetli yağışların pençesinde!

Meteorolojinin uyarılarının ardından yurdun büyük bölümünde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Kayseri, Afyonkarahisar, Ankara, Elazığ, Nevşehir, Adıyaman, Kahramanmaraş, Kilis ve Karaman'da ev ve iş yerlerini su bastı, sokaklar göle döndü. İşte şiddetli yağışın vurduğu şehirlerde son durum...
 - Likya yolunda düşen turist için seferber oldular
1 saat 16 dakika önce

Likya yolunda düşen turist için seferber oldular

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri olan Muğla'daki Likya yolunda can pazarı yaşandı. Ekipler, Likya yolunda düşen turist için alarma geçti. Şakak kemiğinde kırık tespit edilen kadın hastaneye kaldırıldı.
 - Meteoroloji alarm verdi!
1 saat 22 dakika önce

Meteoroloji alarm verdi, o illerde yaşayanlar dikkat! Gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji'den gelen son değerlendirmelere göre, akşam saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Çanakkale'nin doğusu, Kütahya, Afyonkarahisar ve Denizli'nin doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı uyarıları devam ediyor. İşte il il hava durumu tahminleri...
 - Başkent için uyarılar peş peşe geldi!
1 saat 37 dakika önce

Ankaralılar dikkat! Kuvvetli yağış ve su baskını uyarıları peş peşe geldi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış ve dolu sonrası cadde ve sokaklar göle döndü. Yollar, metro istasyonları, alt geçitler su taşkınlarıyla dolup taştı. Sel ve taşkınlar sonrası vatandaşlara hayat felç olurken, bu akşam için de Ankara'da kuvvetli yağış ve su baskını uyarıları geldi.
 - 1 Mayıs'ta can pazarı: İşçilerin üzerine devrildi
2 saat 11 dakika önce

1 Mayıs'ta can pazarı: İşçilerin üzerine demir kalıp devrildi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Kocaeli'den kahreden bir kaza haberi geldi. Gübre fabrikası inşaatında çalışan işçilerin üzerine betonarme demir kalıbı devrildi. Demir yığınının altından kurtarılan 3 işçi hastaneye kaldırıldı.
 - En çok plastik atığa sebep olan markalar belli oldu
2 saat 40 dakika önce

Dünyadaki tüm ülkelerde var: En çok plastik atığa sebep olan markalar belli oldu

Kanadalı araştırmacıların 84 ülkenin 2018-2022 arasındaki plastik kirliliği denetimleri ve verilerini kullanılarak hazırladığı çalışmaya göre, en çok plastik atığa sebep olan markaların Coca Cola ve PepsiCo olduğu belirlendi.
 - Suudi Arabistan'dan 'hac vizesi' uyarısı
3 saat 11 dakika önce

Suudi Arabistan'dan 'hac vizesi' uyarısı

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, sahte hac şirketlerine karşı uyarıda bulundu. Hac vizesi olmadan hac yapılamayacağını açıkladı. 
 - İstanbul'da 1 Mayıs kısıtlaması sona erdi!
3 saat 55 dakika önce

İstanbul'da 1 Mayıs kısıtlaması sona erdi! Trafiğe kapatılan yollar açıldı, toplu taşıma seferleri normale döndü

İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle uygulanan ulaşım kısıtlaması sona erdi. Saat 16.00 itibarıyla trafiğe kapatılan yollar açıldı, bazı toplu taşıma seferleri de normale döndü.
 - Dolandırıldığına değil yorumlara öfkelendi
4 saat 18 dakika önce

Dolandırıldığına değil yorumlara öfkelendi: IBAN numarasını atsın, itibarımın bedelini ödeyeceğim

 Antalya'da Cumali Orhan, kazalı ve trafikten men olan araca 90 bin lira verdi. Dolandırılan adam, dolandırıldığına değil kendisi hakkında yapılan yorumlara öfkelendi. Hakkındaki yorumları tek tek okuyan Orhan, "Rica ediyorum, benim çocuklarımın olduğunu unutmasınlar, öyle yorumlar yazmasınlar" deyip dolandırıcıya ise "Bana bir IBAN numarası atsın. 10 günde kaybettiğim itibarımın bedelini ödeyeceğim ona" şeklinde seslendi. 
 - Sivas'ta kene ilaçlaması
4 saat 28 dakika önce

Sivas'ta kene ilaçlaması

Baharın gelmesiyle birlikte Sivas Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kene, sivrisinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına hız verdi.
 - "Soykırım davasına müdahil olacağız"
4 saat 37 dakika önce

Bakan Fidan duyurdu... Türkiye İsrail'e karşı UAD'de açılan davaya müdahil oluyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Güney Afrika’nın, İsrail aleyhine Uluslararası Adalet Divanında (UAD) açtığı soykırım davasına ilişkin, “Türkiye olarak Güney Afrika’nın, İsrail’e karşı Uluslararası Adalet Divanında açtığı (soykırım konulu) davaya müdahil olmaya karar verdik." dedi.
 - Yaşlı kadın feci şekilde hayatını kaybetti
5 saat 12 dakika önce

Adana'da başıboş köpek terörü! Yaşlı kadın feci şekilde hayatını kaybetti

Adana’nın İmamoğlu ilçesinde feci bir olay yaşandı. Tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. 
 - Ankara'da çöken yol ne varsa aldı götürdü!
5 saat 26 dakika önce

Sağanak Ankara'yı felç etti: Çöken yol ne varsa aldı götürdü!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kuvvetli sağanak nedeniyle elektrik direği, adres tabelası ve telefon kutusuyla beraber yol çöktü. Vatandaşlar, her yağmur yağdığında yolun çöktüğü söyleyip yetkililerden çözüm bekledi. 
 - Metina bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
5 saat 30 dakika önce

Metina bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin hava operasyonuyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
 - İstifalar nedeniyle il yönetimi düştü
5 saat 50 dakika önce

İyi Parti'de yeni kriz! İstifalar nedeniyle Trabzon il yönetimi düştü

Üst üste istifaların yaşandığı İyi Parti'de yeni bir kriz ortaya çıktı. Trabzon İl Başkanlığı'nda yaşanan istifalar nedeniyle il yönetimi düştü.
 - İYİ Parti’de devir teslim töreni
6 saat 3 dakika önce

Devir teslim töreni! İyi Parti'de Dervişoğlu dönemi başladı

İyi Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, görevi Meral Akşener’den devraldı.
 - Eski muhtar yeni muhtarı su faturası yüzünden katletti
6 saat 6 dakika önce

Eski muhtar yeni muhtarı su faturası yüzünden katletti

Kastamonu'da bir köyde muhtar olan Mehmet Başoğlu, su faturasını ödemeyeceğini söyleyen köyün eski muhtarı Mehmet Depişgen ile tartıştı. Büyüyen tartışma sonrası Depişgen, Başoğlu'nu pompalı tüfekle öldürdü. 
 - Metrelerce sürüklendi! Ortalık savaş alanına döndü
6 saat 37 dakika önce

Mersin'de korkunç trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü, bir kadın metrelerce sürüklenip can verdi

Mersin'de otomobilin kırmızı ışıkta geçip yayalara çarpması sonucu genç bir kadının hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hızla gelen otomobilin önce yayalara, ardından da ağaca çarpıp takla atarak alev aldığı anlar yer aldı.
 - Mescid-i Aksa'da öldürülen Türk'le ilgili yeni detaylar
7 saat 31 dakika önce

Kudüs'te ne işi vardı? Neden İsrail polisine bıçakla saldırdı? Mescid-i Aksa'da öldürülen Türk'le ilgili yeni detaylar

Kudüs'te İsrail polisi tarafından öldürülen Türk ile ilgili yeni gün yüzüne çıktı. Hasan Saklanan isimli vatandaşın Şanlıurfa'da imamlık yaptığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen bir organizasyonla Ürdün'e gittiği, oradan ise Kudüs'e geçtiği öğrenildi. Mescid-i Aksa'ya alınmayınca yanında taşıdığı bıçakla İsrail polisine saldıran Hasan Saklanan'ın yaşanan arbede sonrası öldürüldüğü ortaya çıktı. 
Sona Git