Kayseri'nin teknik hocası Dominguez oldu!

/ Kaynak: DHA
Kayseri'nin teknik hocası Dominguez oldu!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Kayserispor, Prosinecki'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Portekizli teknik adam Jose Dominguez'i getirdi. İşte ayrıntılar

Kayserispor devre arasındaki bekleme döneminden sonra Robert Prosinecki'nin yerine Portekizli ünlü teknik direktör Jose Dominquez ile anlaştı. Sarı-kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü bugün Antalya'daki kampa katılarak, 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak. Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Deportivo ve Braga gibi ünlü takımları başarıdan başarıya koşturan dünyaca ünlü teknik direktörü sarı-kırmızılı ekibin başına getirmek için anlaştıklarını söyledi. Mamur, "Kayserispor'un teknik direktör arayışı sona erdi. Yakışanı yaptık" dedi. Kayserispor Genel Sekreteri Rifat Pehlivan, "Ünlü teknik direktörle anlaşmaya vardık. Kendisi bugün Antalya kampında olacak ve 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak" diye konuştu. Kayserispor'un yeni teknik direktörü yarın saat 16.00'da Antalya Kempinski Stadı'nda Arnavut ekibi Teuta Durres ile sarı kırmızılı ekibin son hazırlık maçını izleyip, takımla birlikte Kayseri'ye gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...