Adana'da silah aranan TIR sayısı 7'ye yükseldi - son gelişmeler

Adana'da silah aranan TIR sayısı 7'ye yükseldi - son gelişmeler

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Adana'da aranan TIR sayısı 7'ye yükseldi işte son gelişmeler. TIR içinde kaçak silahlar olduğu ihbarı üzerine harekete geçen jandarma arama yaptı.

Jandarma ekipleri silah ve mühimmat taşıdığı ihbar edilen 3 TIR'ı bugün öğle saatlerinde Tarsus- Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Ceyhan Gişeleri'nde durdurdu.Jandarma ekiplerinin, Adana-Gaziantep otoyolu Sirkeli gişelerinde durdurduğu 3 TIR'da yaptığı arama ve ön inceleme tamamlandı.Çok sayıda jandarmanın katıldığı aramada 3 TIR'ın yüküyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramanın ardından TIR'lardan ikisi Adana merkeze doğru yola çıkarıldı. Güvenlik önlemi altında ilerleyen 2 TIR'ın bulunduğu konvoy kent merkezine 20 kilometre kala yol kenarında durdu. Etrafında askerlerin olduğu TIR'ların park ettiği bölgede geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA
Tarsus- Adana- Gaziantep otoyolundan Ceyhan İlçesi'ne girerken, Sirkeli Gişeleri önünde durdurulan 3 TIR'da arama yapılmadan önce, bir dizi güvenlik önlemine başvuruldu. Jammerler ile sinyal kesme uygulaması yapıldı, patlama ihtimaline karşı önlem alındı.
Brandaları açılan TIR'ların ilk incelemesinin ardından 3 şoför, kelepçelenerek gözaltına alındı. TIR'lar detaylı aramadan geçirilmek üzere otoyol gişelerinden daha güvenli bölgeye götürüldü.
İlerleyen saatlerde aranan TIR sayısı 7'ye çıktı.
Ceyhan gişeleri yakınında 3 TIR'a el konulmasından yaklaşık 2 saat sonra bu kez Tarsus- Adana- Gaziantep otoyolunu Adana Havaalanı'na bağlayan Öğretmenler Bulvarı'nda bir TIR daha durdurularak aranmaya başladı.
Bölgede silah yüklü olarak başka TIR'ların da geçiş yapacağı ihbarı üzerine bir çok noktaya kaydırılan operasyonda aranan TIR sayısı 7'ye yükseldi.
Ajanslar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...