Cilvegözü karşısında bomba yüklü 2 araç patlatıldı - son gelişme

/ Kaynak: İHA
Cilvegözü karşısında bomba yüklü 2 araç patlatıldı - son gelişme

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısında bomba yüklü 2 otomobil patlatıldı. Son alınan bilgiye göre ölü sayısı en az 10 işte son gelişmeler.

Hatay sınırına 4 kilometre uzaklıktaki muhaliflerin elindeki Babel Hava Sınır Kapısı'nda bomba yüklü 2 araç patlatıldı. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. Son dakika geçen bilgilerde ölü sayısının en az 10 olduğu kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısında yer alan Babel Hava Sınır Kapısı önündeki bomba yüklü 2 otomobil patlatıldı. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen patlamada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtilirken başka bomba yüklü araçlarında olabileceği kaydedildi.Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden de bölgeye ambulanslar gönderildi. Son dakika geçen bilgilerde ölü sayısının en az 10 olduğu kaydedildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...